Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,θελω αν γνωριζει καποιος καποιο καταστημα η ιδιωτη που να κανει παρεμβασεις σε κινητα.

Εχω ενα sony erricson elm το οποιο το εχω βολευτει αφανταστα.Εχει ομως για φορτιση και για ακουστικα 

ενα πλατυ φις το οποιο για την φορτιση ειναι οκ,αλλα για ακουστικα ειναι ακυρο γιατι ξεκουμπωνουν και σπανε συνεχεια τα πιαστρακια απο τα ακουστικα.

θελω αν βρω καποιον τεχνικο (αν γινεται) να μου προσθεσει για τα ακουστικα μια υποδοχη (καρφι) 3.5mm

δεν θελω να παω σε smart-phone δεν με βολευουν,αλλα ουτε και σε αλλο απλο κινητο (το οποιο θα εχει φις 3.5mm) γιατι πλεον δεν υπαρχουν πολλα,και αυτα που βρισκω ειναι πολυ κατωτερα απο το δικο μου!!

Αν καποιος εχε να μου προτεινει κατι θα με βοηθουσε πολυ!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μετατροπή σε βύσματα δεν γίνεται.
Το ότι είναι κατώτερα τα τωρινά κινητά απο το δικό σου πως το κατάλαβες;;
Τσέκαρε το ZTE F320 απο την vodafone που έχει wifi και 3G αν αποφασίσεις να πάρεις άλλο κινητό με κουμπιά..

• Like 1
Δημοσ.

Μετατροπή σε βύσματα δεν γίνεται.

Το ότι είναι κατώτερα τα τωρινά κινητά απο το δικό σου πως το κατάλαβες;;

Τσέκαρε το ZTE F320 απο την vodafone που έχει wifi και 3G αν αποφασίσεις να πάρεις άλλο κινητό με κουμπιά..

Αυτο που εχω ειναι πολυ ανωτερο απο αυτο.εχω 5mp πολυ καλυτερη μπαταρια και πολλα αλλα.τελωσπαντων αφου δεν γινεται θα παρω καποιο αλλο.Ηδη κοιταω για το NOKIA C5-00

Δημοσ.

Τα mp δεν κάνουν τον παπά. Μπορεί να δείς κινητό με λιγότερα mp να τραβάει καλύτερες φωτογραφίες. Το δικό σου δεν έχει wifi, ούτε 3g φαντάζομαι και απο ακτινοβολία είναι τοστιέρα στο 1,30.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...