Dinosfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Για να συνοψισουμε στα 250 mm concetrate θελω καπου στα 750 + - για να βγει το χρωμμα ζωντανο και ζωηρο...εγω αρχικα θα βαλω νερο στην καρτα γραφικων μιλαμε για διαδρομη με ακρυλικους,ψυγειο διπλο 64αρι και κυλινδρικο ρεζερβουαρ.Ποσο περιπου θα χρειαστει να βαλω απο διαφανο και απο το concetrate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Για να συνοψισουμε στα 250 mm concetrate θελω καπου στα 750 + - για να βγει το χρωμμα ζωντανο και ζωηρο...εγω αρχικα θα βαλω νερο στην καρτα γραφικων μιλαμε για διαδρομη με ακρυλικους,ψυγειο διπλο 64αρι και κυλινδρικο ρεζερβουαρ.Ποσο περιπου θα χρειαστει να βαλω απο διαφανο και απο το concetrate To 250 μαζι με 750 διαφανου θα σου βγαλουν 1 λιτρο χρωμα αν μιλας για συστημα που θελει 1,2 λιτρα δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα το χρωμα αν θες πανω απο 1500 τοτε εκει θα αραιωσει αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 οχι εγω μιλαω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση θα βαλω νερο μονο στην καρτα οπου λογικα καπου στα 500ml θα θελει οποτε πιστευω καπου στα 150ml απο το Concetrate δεν φτανει? μπα η μονη λυση ξερεις ποια ειναι βαζω 1,2 λιτρα σε λεκανη ανακατευτω με το χρωμμα και οτι περισσεψει το βαζω σε ενα μπουκακαλι ετσι ωστε αν χρειαστει να συμπληρωσω να χω την υπαρχουσα αναλογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 οχι εγω μιλαω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση θα βαλω νερο μονο στην καρτα οπου λογικα καπου στα 500ml θα θελει οποτε πιστευω καπου στα 150ml απο το Concetrate δεν φτανει? μπα η μονη λυση ξερεις ποια ειναι βαζω 1,2 λιτρα σε λεκανη ανακατευτω με το χρωμμα και οτι περισσεψει το βαζω σε ενα μπουκακαλι ετσι ωστε αν χρειαστει να συμπληρωσω να χω την υπαρχουσα αναλογια Καλυτερα καντο ολο και βαλτο σε ενα μπουκαλι καλα σφραγισμενο , Γνωμη μου ξεκινα με 750ml διαφανο και σιγα σιγα ξεκινα να προσθετεις παραπανω γιατι παιζει ρολο και το χρωμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 αν ηταν αν χαθει μονο το οπτικο αποτελεσμα παει στα κομματια , μπορει να "βουλωσει" βλοκ + οτι αν δεις ακομα και με της 90αρες γωνιες λεει οτι εχουν αναφερθει προβληματα , τετοιο υγρο πιστευω οτι ειναι μονο για καποιο pc που θα παει 1 βδομαδα σε μια εκθεση για παραπανω δεν θα το εβαζα , ασε οτι μετα στο καθαρισμα ειανι παλουκι η περλα κολλαει παντου ψυγειο σε φιλο που δεν με ακουσε φαγαμε μια βδομαδα να καθαριζουμε και παλι το νερο δεν εβγαινε καθαρο (το αφησε στο συστημα περιπου 1 μηνα ισως και ελαχιστα παραπανω) δεν μιλαω για μικροσωματιδια στο νερο αλλα για θαμπαδα που αναλογα το φως που την κτυπουσα γυαλιζε παντως πανεμορφο το Αurora ειναι παντως πανεμορφο https://www.youtube.com/watch?v=o85DzpdoQjM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ειναι παντως πανεμορφο https://www.youtube.com/watch?v=o85DzpdoQjM Ναι ολα τα χρωματα δινουν πολυ ωραια αποτελεσματα δυστηχως θεωρω οτι ειναι μονο για show case , και τα πραγματα που λενε οτι ειναι κομπλε να εχεις ειναι υγρο που θελει αρκετα συχνα αλλαγη αν θελεις να εχεις το οπτικο αποτελεσμα μονιμα αλλιως πανω απο 2 με 3 μηνες δεν νομιζω να μεινουν ενεργες οι περλες τους ειδικα αν ειναι και σε συστημα που δεν ειναι 24/7 ανοικτο τοτε η φθορα ειναι ακομα μεγαλυτερη , επειδη η περλα ειναι πιο "βαρια" απο το υγρο εχει την ταση να καθετε οταν ειναι σε ακινησια (για αυτο το λογο και τα 5.25 res (τα περισσοτερα τουλαχιστον) δεν περνανε τα test τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 τωρα καπως ασχετο αλλα για μην ανοιγω θεμα...θα στησω διπλη λουπα στο pc μου καθαρα για εμφανισιακους λογους κανοντας την σουμα για αντλια και ρεζερβουαρ βγαινει πολυ ,ηρθε στην υπολυψη μου αυτο το ρεζερβουαρ με ενσωμετωμενη αντλια ( X2O 750 Dual Bayres/Pump V4 ) θα μπει μονο για την CPU με ενα 35 αρι που το βρισκω νομιζω ειναι οτι πρεπει σωστα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 τωρα καπως ασχετο αλλα για μην ανοιγω θεμα...θα στησω διπλη λουπα στο pc μου καθαρα για εμφανισιακους λογους κανοντας την σουμα για αντλια και ρεζερβουαρ βγαινει πολυ ,ηρθε στην υπολυψη μου αυτο το ρεζερβουαρ με ενσωμετωμενη αντλια ( X2O 750 Dual Bayres/Pump V4 ) θα μπει μονο για την CPU με ενα 35 αρι που το βρισκω νομιζω ειναι οτι πρεπει σωστα?? Oτι εχω δουλεψει απο τετοια combo ειναι αρκετα θορυβοδη ποτε ψαξε λιγο το θεμα εκτος και αν δεν εχεις προβλημα με το θορυβο (βγαζουν ενα υψηλης συχνοτητας θορυβο που ειναι αρκετα σπαστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Έχουν αναφερθεί πολλά θέματα και με την αντλία του συγκεκριμένου, οπότε προσοχή Κωνσταντίνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Έχουν αναφερθεί πολλά θέματα και με την αντλία του συγκεκριμένου, οπότε προσοχή Κωνσταντίνε Κοιτα εχω εγγυηση οτι κ αν γινει οσον αφορα το προβλημα αυτο ακουγοταν για τις V2 εκδοσεις εγω βρηκα την V4 οπου ακομα δεν εχει αναφερθει τιποτα Oτι εχω δουλεψει απο τετοια combo ειναι αρκετα θορυβοδη ποτε ψαξε λιγο το θεμα εκτος και αν δεν εχεις προβλημα με το θορυβο (βγαζουν ενα υψηλης συχνοτητας θορυβο που ειναι αρκετα σπαστικο Αο φιλου μ ειναι μια χαρα τα επιπεδα θορυβου..ενταξει κ με λιγο ηχομονωτικο υλικο νομιζω θα νε ενταξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα