Dinosfan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 θα το δοκιμασω γτ οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά Καλησπέρα. Έχω πάρει το υγρό mayhems pastel Red και γέμισα την υδροψυξη. Έπρεπε να το αραιώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πηγές μπουκάλι λίτρου? Αν ναι όχι είναι έτοιμο προς χρήση τα μπουκαλάκια 250 ml είναι που θέλουν αρεωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ναι λίτρο πήρα,Πάλι καλά. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Consetrsated είχα πριν αλλάξω σε διάφανο και ήταν μια χαρά ζωηρό το χρώμα.Το κίτρινο παστέλ είχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Consetrsated είχα πριν αλλάξω σε διάφανο και ήταν μια χαρά ζωηρό το χρώμα.Το κίτρινο παστέλ είχαΕπειδή είχα κάνει σύγκριση στο blue berry το cons το διάλυσα σε;2 λίτρα υγρού, δεν είχε την ίδια πυκνότητα με το έτοιμο, πήγαινε προς το διάφανο λίγο εκτός αν ήμουν τόσο γκαντέμης και έπεσα σε κακή παρτίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 1 Μπουκαλάκι θέλει σε 1 λίτρο διάφανο υγρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πάντως εγώ που έχω πάρει το Mayhems pastel blue berry 1lt δε χρειάστηκε διάλυση αλλά η αλήθεια είναι ότι το μετάνιωσα έπρεπε να είχα πάρει το μικρό για να το φτιάξω όπως θέλω. Είχα δει ένα βιντεάκι που έκανε κάτι τρελούς χρωματισμούς με τι κίνηση. Στο έτοιμο δε κάνει τέτοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 1 Μπουκαλάκι θέλει σε 1 λίτρο διάφανο υγρό Τα 250 ml η ετερια λέει σε 2λιτρα υγρό Πάντως εγώ που έχω πάρει το Mayhems pastel blue berry 1lt δε χρειάστηκε διάλυση αλλά η αλήθεια είναι ότι το μετάνιωσα έπρεπε να είχα πάρει το μικρό για να το φτιάξω όπως θέλω. Είχα δει ένα βιντεάκι που έκανε κάτι τρελούς χρωματισμούς με τι κίνηση. Στο έτοιμο δε κάνει τέτοια...Αυτό που λες με τους χρωματισμούς είναι τα auora, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη σειρά είναι κυρίως για show case +ότι έχεις αρκετούς περιορισμούς στα υπόλοιπα κομμάτια της υδροψυξης, πράγμα που δεν είναι ιδανικό για όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merchant Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τα 250 ml η ετερια λέει σε 2λιτρα υγρό Αυτό που λες με τους χρωματισμούς είναι τα auora, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη σειρά είναι κυρίως για show case +ότι έχεις αρκετούς περιορισμούς στα υπόλοιπα κομμάτια της υδροψυξης, πράγμα που δεν είναι ιδανικό για όλους Light Red Concentrate 250ML Add 750mls of Purified water to 250ml of concentrate to make 1 Ltr of liquid επίσημα από την εταιρεία.. Τώρα άμα θέλουμε να κάνουμε λίγο οικονομία και και και ναι γίνεται αλλά θα υποστείς και την ανάλογη απόχρωση αρέσει δεν αρέσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Light Red Concentrate 250ML Add 750mls of Purified water to 250ml of concentrate to make 1 Ltr of liquid επίσημα από την εταιρεία.. Τώρα άμα θέλουμε να κάνουμε λίγο οικονομία και και και ναι γίνεται αλλά θα υποστείς και την ανάλογη απόχρωση αρέσει δεν αρέσει.. ΔΙκιο εχεις τα μπερδεψα με τα απλα χρωματα συγνωμη για την παρεξηγηση X1 - Blood Red 250mlBlood red is no longer UV active. Makes 2 Ltrs when mixed with DI or Ultra Pure water (125 ml per 1 Ltr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τα 250 ml η ετερια λέει σε 2λιτρα υγρό Αυτό που λες με τους χρωματισμούς είναι τα auora, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη σειρά είναι κυρίως για show case +ότι έχεις αρκετούς περιορισμούς στα υπόλοιπα κομμάτια της υδροψυξης, πράγμα που δεν είναι ιδανικό για όλους Όταν εννοείς περιορισμούς τι εννοέις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Όταν εννοείς περιορισμούς τι εννοέις; Δεν μπορεις να το βαλεις px σε 5.25 res της xspc , αν καποιο απο το waterblock εχει πολυ στενα fin παλι δεν θα δουλεψει http://www.mayhems.co.uk/mayhems/index.php/guides/mayhems-aurora-guide Στην ουσια τα auora εχουν μεσα καποια μικροσωματιδια μεταλων(περλες) που δινουν αυτο το οπτικο αποτελεσμα , οποτε αν ειτε το νερο καπου ειναι στασιμο , ειτε περναει μεσα απο καπιο Block με λεπτα fin , τοτε αυτα τα σωματιδια μαζευοντε σε ενα σημειο και χαλαει το οπτικο αποτελεσμα , + οτι αν μαζευτουν σε block θα εχεις προβλημα και στη ροη , επεισης δεν μπορεις να βαλεις φιλτρο στο κυκλωμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τη πληροφορία δε το ήξερα. Προτιμό να μην έχω το οπτικό αποτέλεσμα που υπάρχει στα βιντεάκια από το να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το σύστημα της υδρόψυξης, καλό είναι και το pastel blueberry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τη πληροφορία δε το ήξερα. Προτιμό να μην έχω το οπτικό αποτέλεσμα που υπάρχει στα βιντεάκια από το να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το σύστημα της υδρόψυξης, καλό είναι και το pastel blueberry. αν ηταν αν χαθει μονο το οπτικο αποτελεσμα παει στα κομματια , μπορει να "βουλωσει" βλοκ + οτι αν δεις ακομα και με της 90αρες γωνιες λεει οτι εχουν αναφερθει προβληματα , τετοιο υγρο πιστευω οτι ειναι μονο για καποιο pc που θα παει 1 βδομαδα σε μια εκθεση για παραπανω δεν θα το εβαζα , ασε οτι μετα στο καθαρισμα ειανι παλουκι η περλα κολλαει παντου ψυγειο σε φιλο που δεν με ακουσε φαγαμε μια βδομαδα να καθαριζουμε και παλι το νερο δεν εβγαινε καθαρο (το αφησε στο συστημα περιπου 1 μηνα ισως και ελαχιστα παραπανω) δεν μιλαω για μικροσωματιδια στο νερο αλλα για θαμπαδα που αναλογα το φως που την κτυπουσα γυαλιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα