Προς το περιεχόμενο

Premixed Ψυκτικο υγρο η Aπιονισμενο νερο?

JohnTheo29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νεος στο watercooling με μια απορια...

Στηνοντας καινουριο κυκλωμα εδω και μια εβδομαδα χρησιμοποιησα το συγκεκριμενο νερακι

http://www.eworld.com.gr/products/details/6766/EKWB--EK-Ekoolant-EVO-Blood-Red-1LT

Δεν εχω παλια κριτηρια να συγκρινω αποδοσεις η διαφορες με αλλα νερα η με απιονισμενο νερο.

Κρινω διαβαζοντας οτι μεγαλες διαφορες δεν υπαρχουν στην αποδοση θερμοκρασιων...αλλα στην αποδοση αντλιας - σωληνες μακροπροθεσμα (θα βγαλει φυκια...?)

Οποτε το ερωτημα μου ειναι Ψυκτικο - Νερο και Διαφανες - Εγχρωμο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το συγκεκριμένο λέει

Αντιδιαβρωτική Ιδιότητα tick1.png   vline2.png Anti-Microbial Ιδιότητα tick1.png   vline2.png Anti-Algae Ιδιότητα tick1.png  

Υπάρχουν και άλλα που θέλουν πρόσθετα αντιδιαβρωτικό, κλπ.

Αποσταγμένο άκουσες, όχι απιονισμένο. Και σε αυτό βάζεις extra πραγματάκια για να μην έχεις θέμα σε βάθος χρόνου.

• Like 1

Τσουκ

Χειρότερη ζημιά κάνει λόγο τον ιόντων που λείπουν και παίρνει από τα μέταλλα. Ίσως το είπα χοντρά αλλά καταλαβες πιστεύω

• Like 1

Πάρε αποσταγμένο απο φαρμακείο, σχεδόν τσάμπα είναι. Θέλει μυκητοκτόνα και αντιδιαβρωτικά αν το έχεις μόνιμα αλλά για μια βδομάδα δε νομίζω να έχεις θέμα.

• Like 1

Ερώτηση ποια η διαφορά μεταξύ απεσταγμένου και απιονισμένου; Το απιονισμένο το βρίσκεις super market, βενζινάδικα το απεσταγμένο όσο και αν έψαξα τη τελευταία φορά σε φαρμακεία δε το βρήκα ποτέ. Κανά 2 μάλιστα δε ξέρανε τη διαφορά από το απιονισμένο.

Ερώτηση ποια η διαφορά μεταξύ απεσταγμένου και απιονισμένου; Το απιονισμένο το βρίσκεις super market, βενζινάδικα το απεσταγμένο όσο και αν έψαξα τη τελευταία φορά σε φαρμακεία δε το βρήκα ποτέ. Κανά 2 μάλιστα δε ξέρανε τη διαφορά από το απιονισμένο.

http://www.vfrh.net/t3842-topic#77434   post 3

Παιδια καλησπερα,εγω κινουμαι για αγορα mayhems pastel red..εχει κανεις δοκιμασει το concetrate που θελει αραιωση εχει καμια διαφορα με το κανονικo χρωμμα ο λογος επειδη θα νε μεγαλη η λουπα μου και θα χρειαστω 2 λιτρα σιγουρα, Ε 2λιτρα pastel πανε στα 44 ενω το Concetrate που θελει αραιωση εχει 16€

Αν δεν κάνω λάθος το concetrate που λες είναι μπουκαλάκι/λίτρο όποτε θα χρειαστείς 2 μπουκαλάκια δηλαδή 32€ + τα 2 λίτρα από το καθαρό υγρό που θα χρησιμοποιήσεις σε κάτι φθήνο θα πάς στα 37-38€. (όλα αυτά ΑΝ δεν κάνω λάθος..)

• Moderators

Παιδια καλησπερα,εγω κινουμαι για αγορα mayhems pastel red..εχει κανεις δοκιμασει το concetrate που θελει αραιωση εχει καμια διαφορα με το κανονικo χρωμμα ο λογος επειδη θα νε μεγαλη η λουπα μου και θα χρειαστω 2 λιτρα σιγουρα, Ε 2λιτρα pastel πανε στα 44 ενω το Concetrate που θελει αραιωση εχει 16€

Τα συμπικνωμενα αναφέρουν σε πόσα λίτρα νερό τα διαλυεις, νομίζω λένε για 2 λίτρα το κάθε μπουκαλάκι, παρόλα αυτά από την εμπειρία μου αν θες να βγει έντονο και "πυκνό το χρώμα θα έλεγα ότι το μπουκαλάκι στο 1300-1500ml,επειδή χρώμα σε χρώμα διαφέρει μόνο με δοκιμές θα βγάλεις άκρη, όταν είχα κάνει ερώτηση στη mayhems όταν πρώτο βγήκαν τα pastel μου είχα πει αν θέλω να δοκιμάσω στο διάφανο υγρό να χρησιμοποιήσω dye για να βγει πιο έντονο το χρώμα

Τα συμπικνωμενα αναφέρουν σε πόσα λίτρα νερό τα διαλυεις, νομίζω λένε για 2 λίτρα το κάθε μπουκαλάκι, παρόλα αυτά από την εμπειρία μου αν θες να βγει έντονο και "πυκνό το χρώμα θα έλεγα ότι το μπουκαλάκι στο 1300-1500ml,επειδή χρώμα σε χρώμα διαφέρει μόνο με δοκιμές θα βγάλεις άκρη, όταν είχα κάνει ερώτηση στη mayhems όταν πρώτο βγήκαν τα pastel μου είχα πει αν θέλω να δοκιμάσω στο διάφανο υγρό να χρησιμοποιήσω dye για να βγει πιο έντονο το χρώμα

ειναι οντως ποιο εντονο αλλα θελω το παστελ χρωμμα οχι το απλο κοκκινο! Καπου 1500 θελω για γεμισμα οποτε ειμαι μεσα!να σε ρωτησω κατι τι ειναι καλητερο να αναμειξω σε μια λεκανη το απιονισμενο η να γεμισω την λουπα κ μετα να ριξω το χρωμμα

• Moderators

ειναι οντως ποιο εντονο αλλα θελω το παστελ χρωμμα οχι το απλο κοκκινο! Καπου 1500 θελω για γεμισμα οποτε ειμαι μεσα!να σε ρωτησω κατι τι ειναι καλητερο να αναμειξω σε μια λεκανη το απιονισμενο η να γεμισω την λουπα κ μετα να ριξω το χρωμμα

Kαλυτερα σε λεκανη για να μπορεσεις να ελεγξεις πως θα βγει το χρωμα , αυτο που ειπα για πιο εντονο χρωμα δεν το εγραψα σωστα

Μαζι με το consetrated παστελ μου ειχαν προτεινει να ριξω και μερικες σταγονες απο το αντιστοιχο dye (πχ σε μπλε παστελ να βαλω και μερικες σταγονες dye για να βγει πιο εντονο/ζωντανο το χρωμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...