Anorymous Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τηλέφωνο έχω , ίντερνετ δεν έχω από το απόγευμα. Στην χολ είμαι τρεις μήνες στην αρχή όπως είπα είχα αποσυνδέσεις μου έφτιαξαν την γραμμή και είναι οκ τώρα όμως δεν έχω καθόλου ιντερνετ και όπως είπα το φωτάκι adsl ανάβει λίγο στην αρχή και μετά σβήνει
Sarandis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Βάλε λίγο το router μονο του χωρίς τηλέφωνα να δεις αν συγχρονίσει. Αν δεν κάνει κάτι και ξέρεις, μπορείς να το δοκιμάσεις και στον κατανεμητή του διαμερίσματος/πολυκατοικίας. Μετά δηλώνεις βλάβη.
Anorymous Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εαν οφειλεται σε ασυμβατοτητα κυμάτων. πχ η HOL εχει αλλαξει τις γραμμες και τα ψηφιακα πακετα που στελνει , με καλωδια οπτικων Ιννών, τοτε το ρουτερ της ΟΝ που ειναι παλια τεχνολογια, δεν αναγνωριζει τις διαμορφωσεις απο τα πακεα της HOL και συνεπως ουτε τα κυμματα απο τις οπτικες ιννες.. δεν ειναι θεμα server δηλαδη , αλλα καθαρα τεχνικο Ξέρεις γιατί σε ρωτάω όχι ότι δεν σε πιστεύω απλά μου κάνει εντύπωση που στην τεχνική υποστήριξη δεν μου είπαν κάτι τέτοιο, μου είπαν απλά να συνδέσω το ρουτερ χωρίς φίλτρο για κάποια μέτρηση και μετά απλά ότι θα με πάρουν να έρθει τεχνικός από εκεί. Μήπως δεν ήθελαν να μου πουν ότι άλλαξαν την γραμμή για να πάω σαν μαλακας να το πληρώσω ? Βάλε λίγο το router μονο του χωρίς τηλέφωνα να δεις αν συγχρονίσει. Αν δεν κάνει κάτι και ξέρεις, μπορείς να το δοκιμάσεις και στον κατανεμητή του διαμερίσματος/πολυκατοικίας. Μετά δηλώνεις βλάβη. Το έβαλα για να κάνουν μέτρηση αλλά δεν έκανε τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ξέρεις γιατί σε ρωτάω όχι ότι δεν σε πιστεύω απλά μου κάνει εντύπωση που στην τεχνική υποστήριξη δεν μου είπαν κάτι τέτοιο, μου είπαν απλά να συνδέσω το ρουτερ χωρίς φίλτρο για κάποια μέτρηση και μετά απλά ότι θα με πάρουν να έρθει τεχνικός από εκεί. Μήπως δεν ήθελαν να μου πουν ότι άλλαξαν την γραμμή για να πάω σαν μαλακας να το πληρώσω ? το πιο πιθανο φιλε μου.. να ξερεις οτι ο τεχνικος που θα ερθει, και τιποτα να μη κανει, παιρνει την ταρίφα του 30ευρώ, (εστω και αν χρειαστει να σου συνδεσει ενα καλωδιο..)
Sarandis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 30 θα πάρει αν είναι λάθος του του anorymous. Αν είναι δικό τους δεν πληρώνει μία.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 30 θα πάρει αν είναι λάθος του του anorymous. Αν είναι δικό τους δεν πληρώνει μία. και ομως , κανεις λαθος, για την hol συγκεκριμενα δεν ξερω, αλλα Wind , OTE , Forthnet κανουν ακριβως αυτο το πραγμα και το ξερω σιγουρα. Γιαυτο Why Not και η HOL ?
Sarandis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Για forthnet wind και οτε δεν μου πηραν ποτε τιποτα. Για hol παραδέχομαι οτι δεν ξέρω 100% αλλά δεν νομίζω να έχουν άλλη πολιτική, Θα το λέει στο site τους λογικά.
Anorymous Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 και ομως , κανεις λαθος, για την hol συγκεκριμενα δεν ξερω, αλλα Wind , OTE , Forthnet κανουν ακριβως αυτο το πραγμα και το ξερω σιγουρα. Γιαυτο Why Not και η HOL ? Εγώ ξέρω αυτό που είπε ο Σαράντης τουλάχιστον στην ον αν έφταιγα εγώ η αν δεν ήμουν εκεί στο ραντεβού πλήρωνα 30 ευρώ αν έφταιγαν αυτοί δεν πλήρωνα τίποτα. Οπότε λες καλύτερα να πάω να πάρω ρουτερ και αν μπορέσω να το πάρω τσάμπα η εσθω να μου κάνουν κάποια έκπτωση. Για forthnet wind και οτε δεν μου πηραν ποτε τιποτα. Για hol παραδέχομαι οτι δεν ξέρω 100% αλλά δεν νομίζω να έχουν άλλη πολιτική, Θα το λέει στο site τους λογικά. Είναι λίγο μπέρδεμα πλέον γιατί από hol έχουν γίνει Vodafone Home οπότε δεν ξέρεις πια τι παίζει. Για forthnet wind και οτε δεν μου πηραν ποτε τιποτα. Για hol παραδέχομαι οτι δεν ξέρω 100% αλλά δεν νομίζω να έχουν άλλη πολιτική, Θα το λέει στο site τους λογικά. Είναι λίγο μπέρδεμα πλέον γιατί από hol έχουν γίνει Vodafone Home οπότε δεν ξέρεις πια τι παίζει.
Anorymous Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τελικά θα πάρω δωρεάν ρουτερ αλλά από Δευτέρα δηλαδή θα είμαι ακόμα 4 μέρες χωρίς ίντερνετ
Anorymous Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 υπομονη.. Ασε τώρα μου γύρισε το μάτι μου το άλλαξαν και μου είπαν θα έρθει τεχνικός την Δευτέρα και μετά βλέπουμε για ρουτερ. Έβαλα Mobile Internet γιατί δεν την παλεύα άλλο είναι 7 μέρες σχεδόν χωρίς ίντερνετ. Δεν ξέρω γιατί έκλεισε η ON αλλά εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα 7 χρόνια τώρα τρεις μήνες με την hol έχω τις χειρότερες εντυπώσεις.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 xrisostra εμ όχι. Νομίζεις ότι ο ΟΤΕ δεν έχει προβλήματα; Τις ίδιες γραμμές χρησιμοποιούν. Διαφορετικά DSLAM. Κανε μια βόλτα από διάφορα φόρουμ θα διαβάσεις τα χειρότερα και τα καλύτερα για όλες τις εταιρείες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα