Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και λίγες ώρες δεν έχω ίντερνετ, ήμουν στην On και πήγα πριν 3 μήνες στην hol και έχω το ρουτερ της on.

Στο ρουτερ λοιπόν ανάβει κανονικά το power, το wlan αλλά δεν ανάβει το φωτάκι που λέει ADSL.

Τι μπορεί να φταίει ?

Δημοσ.

το πιο πιθανο, ειναι να μην ειναι συμβατες οι γραμμες της ON με την HOL , με αποτελεσμα να μην αναγνωριζει το ρουτερ σου οτι δεχεται - λαμβανει ιντερνετ, με αποτελεσμα να μην αναβει λαμπακι. Δεν μπορεις να κανεις κατι παρα μόνον μιλήσεις με την HOL και να παραγγειλεις καινουριο ρουτερ της HOL. δεν ειναι μεγαλο το κοστος.. ισως να ειναι και δωρεαν (κανονικα θα επρεπε να σου ειχαν δωσει απο μονοι τους οταν εκανες την καινουρια συνδεση!)

Δημοσ.

Επειδή και εγώ είχα on και μετά πήγα hol αν έχεις το zte που έδινε η on τότε είναι συμβατό (το είχα ένα διάστημα)

Δημοσ.

Επειδή και εγώ είχα on και μετά πήγα hol αν έχεις το zte που έδινε η on τότε είναι συμβατό (το είχα ένα διάστημα)

Όχι το pireli έχω, στην αρχή όλα καλά τελευταία είχα πολλες αποσυνδέσεις και σήμερα δεν έχω καθόλου ίντερνετ.

Δημοσ.

εκαναν αναβαθμισεις η HOL στις ψηφιακες τους διαμορφωσεις και δεν ειναι πλεον συμβατα..

Ο δρομος ειναι μονοδρομος, επικοινωνια με την HOL και αλλαγη ρουτερ..

Δημοσ.

Πήρα και μου ειπαν θα με πάρει τεχνικός για να έρθει από το σπίτι το ποτε άγνωστο.

Εγώ τώρα τι κάνω να πάω να πάρω ρουτερ ?

Δημοσ.

ναι. να τους παρεις τηλεφωνο, και να τους ρωτησεις τι μαρκα και τι μοντελο θα σου εδιναν αυτοι (κυριως μαρκα) και να πας να παρεις ιδιο. γιατι 1ον) ο τεχνικος θα παρει 30 ευρω με το καλημερα.. 2ον) μπορει να παρεις μονος σου, και να μην ειναι παλι συμβατο και μια απ'τα ιδια. Καλυτερα παρε  , ζητα εναν τεχνικο , και ρωτα τον τι μοντεμ βαζουνε τωρα σε οσους κανουν νεες συνδεσεις. Σημειωσε μαρκα και μοντελο.

Δημοσ.

Ένα ρουτερ έχουν που κάνει 19.90 το θέμα είναι να μην το πληρώσω εγώ. Νομίζω αφού φταίει η χολ που έκανε αναβάθμιση και δεν είναι συμβατό το ρουτερ πρέπει να μου δώσουν δωρεάν.

Btw έκανα ξανά reset και είδα ότι ανάβει το ADSL led για λίγα δεύτερα και μετά σβήνει μάλλον δεν πιάνει γραμμή.

Δημοσ.

ναι  , σου ειπα τι φταιει. μιλα μαζι τους . κανονικα επρεπε απο την αρχη να σου ειχαν στειλει καινουριο.. 

Δημοσ.

Μου είχαν πει αν χαλάσει η άμα το πάρει πίσω η ον θα μου έδιναν ελπίζω τώρα να μην μου λένε αλλά.

Αυτό με την αναβάθμιση του δικτύου είναι στάνταρ ?

Δημοσ.

τεχνικος δικτυων δεν ειμαι.. αλλα 5 πραγματα ξερω. τωρα τι να σε πω, κατα πασα πιθανοτητα φταιει αυτο, αλλα δεν δουλευω στην HOL για να βαζω το χερι μου στη φωτια

Δημοσ.

Απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην κάνει καθόλου sync, θα ήταν πιο λογικό αν δεν έκανε απλά authentication.

Εαν οφειλεται σε ασυμβατοτητα κυμάτων. πχ η HOL εχει αλλαξει τις γραμμες και τα ψηφιακα πακετα που στελνει , με καλωδια οπτικων Ιννών, τοτε το ρουτερ της ΟΝ που ειναι παλια τεχνολογια, δεν αναγνωριζει τις διαμορφωσεις απο τα πακεα της HOL και συνεπως ουτε τα κυμματα απο τις οπτικες ιννες.. δεν ειναι θεμα server δηλαδη , αλλα καθαρα τεχνικο

Δημοσ.

Το σταθερό παίζει; Το router πρέπει να είναι pstn/isdn ανάλογα με τη γραμμή που έχεις. Επίσης τη μέρα που ολοκληρώνεται η φορητότητα γίνονται τέτοια αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση που έπεσε το internet βράδυ. Άκυρο το τελευταίο, δεν πρόσεξα το 1ο post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...