overpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ψαχνω να αγορασω ακουστικα. Over ear ή on ear δεν εχω θεμα αλλα αν γινεται να προτεινεται απο 1 ακομα καλυτερα. Το 1ο σετ μεχρι 70 ευρω και θα ειναι για εμενα. Φοραω γυαλια μυωπιας οποτε αν γινεται κατι που να μην με ενοχλει. Το 2ο σετ μεχρι 120 ευρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εγώ προτείνω αυτα. 60 ευρώ. Ειδικά αν τα θες για Gaming. http://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-headset/Razer-Kraken-USB-PS4-PC-1-28-80-26-044.htm Αν πάλι θελεις το "κατι παραπανω" τοτε προτεινω αυτα 120ευρω (καποτε ειχαν 99): http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/akoustika-mikrofona/Razer-Kraken-7-1-Chroma-USB-Headset-1-28-80-26-045.htm Αυτά εχω εγώ και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Αλλα Θα τα Προσεχεις σαν τα ματια σου!!, Ειναι παρα πολυ ευαισθητα!, μην σπασει,μην χαλασει,μην κοπει κανα καλωδιακι (εσωτερικα)... Αν παρ'ολα αυτα παθουν κατι, παντα στο πλαισιο να στα αλλαξουν (αλλα μιλα με την Razer πρωτα, για να μην χρειαστει να τα στειλουν οι ιδιοι..) Αυτα μην τα σκεφτεσε ομως απο τωρα. για on-ear ακουστικα, δεν συζηταω καν. δεν αξιζουν Σημείωση: Ζεσταίνονται πολυ τα αυτιά το καλοκαίρι.. με αυτα που σ'εδειξα
overpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δεν με ενδιαφερει το gaming, ουτε και το μικροφωνο. Αν γινεται και κατι ασυρματο NFC ή Bluetooth, ακομα καλυτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 τοτε υπαρχουν πολλα. ψαξε κυριως για γνωστες μαρκες (Logitech κλπ) μην παθεις κανενα ατυχημα απο κακη κατασκευη και δυναμωσει ξαφνικα φουλ η ενταση... Οσο για τα ασυρματα, υπολογιζε λιγακι οτι θα παιρνεις στο κεφαλι σου ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια.. :/
overpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Για την ενταση του ηχου, τι πρεπει να κοιταω? Τα db ή τα hz? Θελω κατι που να μπορω να ανεβασω αρκετα την ενταση.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 τα db για την ενταση, και τα Hertz (Hz) για το ποσο καλη αποκριση θα εχουν τα ακουστικα με τον υπολογιστη και το ποσο καλη θα ειναι η ποιοτητα σε πολυ δυνατη ενταση
overpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αρκετα καλα μου φαινονται αυτα. Ισως ανεβασω το 1ο οριο στα ~100 http://www.akg.com/pro/p/k240studio
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 τι να σε πω, γενικα δεν εχω πολλες γνωσεις πανω στο θεμα. Ως εδω εφτασαν οι γνωσεις μου ελπιζω να βοηθησα καπως..
overpower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πιστευω πως σε σχεση με τα earpods του iphone5 Που εχω θα δω αρκετη βελτιωση σε ενταση/ποιοτητα με ενα σετ ακουστικων πανω απο 60, σωστα?
overpower Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 χαχαχα πλακα κανεις τωρα ? Ε ξερω εγω, γενικα δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα ακουστικα περα απο ενα φτηνο σετ για pc που ειχα παρει καποτε
overpower Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τελικα πηρα τα akg. Κατι αλλο, συμφωνα με reviews, σε αυτα τα χρηματα δεν παιζει.
overpower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ποια ειναι τα akg ? K240 studio hyper x cloud.. είναι απλά άψογα. Δεν μπήκες καν στον κόπο να δεις ότι δεν τα θέλω για gaming, ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα