Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ :)

Εχω ενα προβληματακι με το g3 μου που το εχω γυρω στους 2 μηνες και απο τοτε που το πηρα μολις παταω να κλεισω ολες τις ανοικτες εφαρμογες μερικες φορες μου βγαζει ενα σφαλμα τυπου: η αρχικη οθονη σταματησε να λειτουργει ή το ui του συστηματος σταματησε να λειτουργει.. Αν και το κανει λιγες φορες δεν μπορω να πω οτι με πολυ ενοχλει αλλα θα ηθελα αν γινοταν να μπορουσα να το διορθοσω.. Ανεβασα και μια φωτο για να καταλαβετε καλυτερα

Δημοσ.

Προσπαθω ωρα για την φωτο αλλα απο το κινητο δεν ανεβαινει.. Θα το κανω σε λιγες μερες διοτι περιμενω μια sd να μου ερθει για να κανω το backup εκει μεσα και θα σας πω αποτελεσματα

Δημοσ.

Παιδια εκανα επαναφορα εργοστιακων και ολα κομπλε το κινητο παει σφαιρα τωρα.. Το προβλημα ειναι τωρα οτιωενω εκανα μπακ απ με hellium στην sd μου δεν μου βρισκει τα back up files.. Υπαρχει εφαρμογη για να βρω? Και συγκεκριμενα τις εφαρμογες που ειχα και τα saves τους

Δημοσ.

Παιδια εκανα επαναφορα εργοστιακων και ολα κομπλε το κινητο παει σφαιρα τωρα.. Το προβλημα ειναι τωρα οτιωενω εκανα μπακ απ με hellium στην sd μου δεν μου βρισκει τα back up files.. Υπαρχει εφαρμογη για να βρω? Και συγκεκριμενα τις εφαρμογες που ειχα και τα saves τους

Πως γινεται να εκανες backup τα αρχεια σου και να μην τα βρισκεις; μηπως εσβησες καποιο αρχειο το οποιο εχει ολα τα υπολοιπα μεσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...