Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...κάτσε ρε Χρήστο, υπήρχε περίπτωση να εννοώ "δεν πάει ο παίκτης"; Επαγγελματίες είναι αυτοί (εκτός από τον Γκάγκα... :-D ) εννοείται. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν είναι...επαγγελματίας και κάποιες κινήσεις, ΕΙΝΑΙ ταμπού. Μπορείς πχ να φανταστείς τα τελευταία του χρόνια να τα περάσει στον ΠΑΟ ο....Κιλμπίλης; Ούτε ο Τζώρτζ Λούκας δεν μπορεί να το φανταστεί νομίζω...

Το θέμα είναι επίσης, όχι τί έκανε ο κόσμος του πάικτη, αλλά τί ο παίκτης στον κόσμο - ή έστω στην ομάδα.

Δηλαδή το "Σκλαβενίτη...Σκλαβενίιιτηη" και τις σχετικές σακκούλες που είπες, δεν τις βλέπω εγώ σαν πρόβλημα. Οκ, του την πέφτανε. Ο ίδιος όμως ούτε τους "άδειασε" (Σπαν), ούτε τους την έλεγε ("10 μέρες"). Ούτε σαν τον Παπ ζητωκραύγαζε/πανηγύριζε κόντρα στον ΠΑΟ.

Ειδικά ο Μπουρού, που είχε τα σκηνικά με τον τεθνηκότα, συν τα σκηνικά με τα εθνικότα (κι έπαιζε και σαν κότα...), δεν έχει αφήσει ΓΕΝΙΚΑ στους ΕΛΛΗΝΕΣ καλή γεύση...Γι' αυτό και δύσκολα θα τον έβλεπα πίσω. Το πολύ σε καμμιά ΑΕΚ (αν πρόκοβε).

Ίσως να έχει ψιλοστρώσει λίγο το προφίλ του πλέον, αλλά και πάλι....Μόνο αν πάει σε καν'αν τελικό Φ4 την Κούτσα (λέμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ήδη περασμένη ώρα). Καθώς το 'χουμε οι Έλληνοι να θαυμάζουμε τους δικούς μας να διαπρέπουν στα εξωτερικά.

Εσύ ας πούμε, τον βλέπεις για ΟΣΦΠ; Ε το αυτό λέω για ΠΑΟ...

Τα ίδια περίπου και για Παπ. Ο οποίος, απορώ τί θ' απογίνει. Σε ΟΣΦΠ δεν φαίνεται να έχει θέση (ούτε ο Σφαιρό διάθεση), σε ΠΑΟ είπαμε - οπότε; Ντάουνγκρέηντ σε άλλη ελληνική; Χλωμό. Να πάει έξω; Ναι, αλλά πού; ΙΣΩΣ ο Ντούντα να τον ξανάπαιρνε. Στην ΤΣΣΚΑ με τα πολλά γκαφρά, "χωράει" - αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλει ο Ιτούδεν να ξαναζήσει τα περσινά με Κυριλέ. Σε Ισπανικιά; Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πασκουάλ τον καλοχρησιμοποίησε πρόπερσι.

Με την κελιστή Βρωμολίγκα από χρόνου, δεν μένουν και πολλές επιλογές για τοπ.

Πραγματικά δεν ξέρω τί και πού.

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστή η επισήμανση Χρήστο ότι "τότε ήταν αλλιώς" τα πράγματα από παίκτες και όντως το ότι υπήρξε η φουρνιά που υπήρξε ήταν μεγάλο κομμάτι από την επιτυχία του ΠΑΟ - προφανώς και από μόνος του ο Ζοτς δεν θα μπορούσε να κάνει τους παπάδες που έκανε - δεν το ανέφερα όμως γιατί δεν θεωρώ ότι έχει τόση σημασία σε αυτό που προσπάθησα να πω πιο πριν.

......Πολλά πολλά άλλα :) 

Όσο για τους παίκτες που είπες, δεν ξέρω, είσαι σίγουρος ότι ειδικά ο Μπουρού θα είχε "ζωή" στο ΟΑΚΑ....; Εγώ καλά-καλά δεν πιστεύω ότι ούτε ο Σλούκας που είπες, θα είχε. Ούτε για τον Περπέ, το πιστεύω, μετά την μεταπήδησή του του το '12 (όσο κι αν είναι λόου ο Περπέ). Ο δε Καϊμακόγλου, δε νομίζω να γυρνάει αυτός. Άσε που είναι και γυρολόγος/μισθοφόρος πλέον. Ό,τι καλό είδαμε από Καϊμάκ (και ήταν πολλά), πιστεύω το είδαμε όσο ήταν υπό τον Ζοτς. Και είναι και στο όριο του υπερήλικα πλέον.

Έτοιμος είμουνα χθες να απαντήσω αλλά είπα άσε μην πει κάποιος ότι του λέω κι άλλα. 

Ο Μπουρούσης μετά από τόσο ξύλο που έχει παίξει με παίχτες , κόσμο και Διοίκηση ( δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πώς θα ήταν να έπαιζε στον παναθηναϊκό!) Ο Καιμακόγλου ότι ήταν να δώσει σε Παο το έδωσε δεν θα κέρδισε κάτι η ομάδα με την επιστροφή του ( συν ότι ψάχνει για λεφτά και καλά κάνει, εδώ δεν θα είχε ποτέ τέτοιο συμβόλαιο και δικαίως μια μένα αφού είναι λύση σταθερή μεν αλλά χωρίς να είναι αυτός ο παίχτης που θα σου γυρίσει παιχνίδι με την τωρινή ομάδα (λέω) .

Τώρα για Σλούκα που συζητήθηκε και το καλοκαίρι ( μάλλον κουβέντες του αέρα έπαιζαν ) άλλωστε έφυγε από το ψάρι ( στο οποίο ήταν βασικός σχετικά και είχα και καλές σχέσεις ) απλά για να πάει για λεφτά , ακόμα και με ίδιο συμβόλαιο τι να έκανε στον παναθηναικό να βγάζει το φίδι απ την τρύπα? εκεί που είναι έχει αλλαγές και αν δεν του πάει το ματς αράζει πάγκο χωρίς να τρέχει κάτι, εδώ θα έπρεπε σε κάθε παιχνίδι να βγάζει μάτια με ένα μεγάλο συμβόλαιο που πιθανόν να έσπερνε και με αυτό το ιστορικό. Ιδια περίπτωση για περπέρογλου .

Γενικά ισχύει ότι αν υπάρχουν λεφτά και σωστός σχεδιασμός ( λύσεις υπάρχουν ) δεν χρειάζεται να ψάχνουμε τους παλιούς γνώριμους, επειδή κάποτε έκαναν κάτι .   Το είπες και πάνω άλλα τα χρόνια τότε.... το μαρούλι τότε έρεε άφθονα και υπήρχαν πολλοί καλοθελητές που λέγανε για οικογένειες και σχετικά.

Τέλος αν δεν ξεκοκαλίσουμε με την παλιά αγάπη θα πηγαίνουμε απ το κακό στο χειρότερο , ο Ζοτς δεν έρχεται πίσω τέλος και πέρα από το ωραίο μεξικάνικο σίριαλ που λέμε εδώ ( ήταν κάποτε ο βασιλιάς....)  , ο ίδιος πήρε στην ομάδα του Άντιτς  και Σλούκα επειδή αυτοί του έλειπαν...αν ήθελε και τον τεοντοσιτς και αυτόν θα έπαιρνε.  Στο μεταξύ μας παιχνίδι και σε άλλα που παίξαμε πέρυσι μας κερδίζει συνέχεια επειδή μπορεί και εμείς κάνουμε υποδοχή ήρωα ( ήμαρτον πλέον μετά από τόσο χρόνια ) , ο γαύρος αν έπαιζε στην θέση μας θα το είχε πάρει το διπλό. ( άλλωστε δεν είδα να έχει κάνει και τόσο σοβαρή δουλειά με τέτοιο υλικό που έχει, μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει τίποτα ατομικά ) όπως ο Παο χρωστάει πολλά έτσι και αυτός  χρωστάει στον Παο ( επειδή είχε την τύχη να έχει 3D, Σάρα, Σπανούλη ...... που του έβγαζαν τα κάστανα απ την φωτιά ) .  

Δημοσ.

Τιποτα δεν εχει κανει ο ομπραντοβιτς ως τωρα. Θα δειξει να θα ναι επιτυχημενη η φετεινη του χρονια. Παντως εγω βλεπω μια ομαδα που δεν ειναι ομαδα, ειναι γεματη φιρμες που ο καθενας κανει ο,τι του καπνισει.

Απλα επειδη αναφερθηκε.

Εν τω μεταξυ εχει πλακα που ο τρακης κανει προτασεις σε παιχτες που ο ιδιος λιγο καιρο πριν κατηγορουσε οτι πηραν τους τιτλους ντοπέ.

Δημοσ.

Τιποτα δεν εχει κανει ο ομπραντοβιτς ως τωρα. 

Πρακτικά ναι , πέρυσι έχασε πρωτάθλημα από κάτι τελευταίους εκεί, πορεία ακόμα δεν έχει κάνει στην Ευρώπη.

Αν και δεν το αποκλείω να κάνει φέτος απλά από αυτό που είδα με τον Παναθηναικό δεν είδα να έχει δέση το φανταστικό αυτό σύνολο που έχει. Τες/πα μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τα ίδια, στο τέλος θα χειροκροτάμε και τον Πέρο  :lol: στο OAKA.

Όσο για τα δημοσιεύματα περί Παπανικολάου , ( Αν και δεν πιστεύω να ισχύει τίποτα πάλι ) να πω ότι ο παίχτης είναι υψηλού επιπέδου για την Ευρώπη και αν μπορεί να μπει στην Παναθηναϊκή λογική είναι αυτό που πρέπει ( έχει δύναμη, έχει ξέσπασμα, έχει παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια, είναι καλός στο 1 με 1,και έχει σχετικά καλό σουτ μέσα στην ρακέτα) όλα αυτά είναι αρκετά για να βγάλουν έξω τον πεθαμένο Γιάνκοβιτς που κακός βρίσκεται στον Παο ακόμα και να έχεις καβάτζα τον Πάβλοβιτς απλά για φάουλ και λίγα λεπτά αξιοπρεπής συμμετοχής ( που αυτό μπορεί να το κάνει).

Τέλος πριν προλάβει κάποιος να πει καλά τον Παπανικ. στον Παο ιερόσυλε, το να είσαι συνεσθηματικά δεμένος είναι λάθος! Αν θέλει η ομάδα να μην ξεφτιλίζετε πρέπει να βρει 3άρι ( πρώτης σειράς) και εκεί είναι καλός πώς να το κάνουμε. Άλλωστε εδώ είπαμε να φέρουμε τα παλιά καραβάνια Μπουρούσιδες και τέτοια που είναι ίδια περίπτωση με την διαφορά ότι δεν έχουν χρόνια να δώσουν ακόμα , αυτός έχει.  

Το αστειάκι της αγωνιστικής, :-D  :-D  :-D  

Δημοσ.

Αν παρει ο Παναθηναικος τον Παπανικολαου κλεινει μια μεγαλη τρυπα.

ΑΛΛΑ...

Ο Παπανικολαου ποσα θα παιρνει?

Σιγουρα θα ειναι στο μυριο και μαλλον και παραπανω.

Αν εχει ο Παναθηναικος αυτα τα λεφτα μπορει να βρει πολυ καλυτερο παιχτη απο τον πιθηκα.

• Like 2
Δημοσ.

Τι το συζητάμε; Ο ίδιος ο παίχτης δεν θέλει και αμφιβάλω πως μπορούμε να του κάνουμε και ανταγωνιστική προσφορά.

Λένε πως πάει Κούμπαν, που κοιτάζοντας το ρόστερ της νομίζω πως χωράει άλλο ένα 3άρι.

Δημοσ.

ΑΛΛΑ...

Αν εχει ο Παναθηναικος αυτα τα λεφτα μπορει να βρει πολυ καλυτερο παιχτη απο τον πιθηκα.

ο παπ ηταν τζαμπα πριν κατι χρονια οταν ειχαμε τον ζοτς. Και ποιον πηγε και διαλεξε τοτε απο την φοβερη τοτε εθνικη ελπιδων ; Τον μπογρη και αφησε τον παπ. Μας χαριζαν εναν.....πιθηκο και τον κοιτουσαμε στα δοντια :)
Δημοσ.

Απο τις λιγες ομαδες που μου αρεσουν φετος ειναι η Κουμπαν...Το μοναδικο της κενο ειναι στο 3....Αν τον παρει θα ισχυροποιηθει ακομα περισσοτερο..Εμεις γραφουν ψαχνουμε παιχτες..Δεν μπορω να το καταλαβω γιατι τωρα; Τι αλλαξε ξαφνικα επειδη χασαμε; Εγω ξερω οταν πιστευεις ενα ροστερ μενεις με αυτο....Αν δεν το πιστευεις κανεις αλλαγες...Η ενδιαμεση κατασταση που βιωνει ο Παο οτι εχω κενα αλλα ελπιζω με καποιο μαγικο-εξωπραγματικο τροπο να λυθουν δεν ειναι χαρακτηριστικο σοβαρης ομαδας...Δηλαδη τι περιμενουν να μαθουν να παιζουν αμυνα ο Kuzmic και ο Pavlovic ή να σουταρει ο Καλαθης ο Jankovic με 50% ευστοχια...Τα κενα ειναι ολοφανερα εδω και 2-3 μηνες και γενικα η ομαδα δεν παιζει καλα...Εξαιρεση 2-3 καλα ματς και αυτα εντος εδρας γιατι εκτος....

Δημοσ.

Εγω παντως θα το ξαναγράψω. Ο τρακης εβγαλε ντοπε τους παιχτες του ολυμπιακου μετα τα ευρωπαϊκά.

Και παει και τους κανει προτασεις.

Μονο εγω βλεπω οτι δε παει καθολου καλα;

Μαλιστα ακομα κ εδω μεσα καποιοι συμμερίζονταν την αποψη του, "δεν ειναι δυνατον να παιζει ετσι ο Οσφπ" κλπ. Κι απο τοτε , προταση στον σλουκα, στον μαντζαρη στον παπανικολαου. Ομπραντοβιτς Εν τω μεταξυ παιρνει αντιτς και σλουκα μ ενα καρο λεφτα.

Καποιοι να κανουν την αυτοκριτική τους...

Δημοσ.

ΑΛΛΑ...

Ποιον καλύτερο του, βλέπεις εσύ ? 

Παίζει να είσαι πολύ πράσινος και δεν μπορείς να το δεις όπως είναι το θέμα  :-D ( και δεν το λέω για κακό αυτό να ξέρεις) αν γίνει κάτι τέτοιο όλο θα είμαστε κάπως, όχι μόνο εσύ , αλλά τι να κάνεις.

Καλά το 1 εκατ. που θα ζήτησή θα μας πειράζει τώρα (εφόσον στο 3 είμαστε κουκουρούκου και μας γλεντάει ο κάθε πικραμένος ) και ναι αξίζει το 1εκ.  φυσικά. Μπορεί για Νba να είναι λίγος ( αν και θεωρώ ότι είναι ελάχιστος!) αλλά για εδώ είναι μια λύση αξιοπρεπέστατη .Άνετα σου παίζει 3 και μπορεί να δώσει και ανάσες ακόμα και στο 4! ( που έχεις τον γκιστ και τον στάζεις ) ο Μπάτμαν έπρεπε από πέρυσι να είναι εκτός.  (φέτος είναι φάντασμα)

Το ότι ο παίχτης μπορεί να μην θέλει και είναι και λογικό , δεν έχει σχέση με το αν είναι καλός ή κακός! Το πιθανότερο είναι να τον βουτήξουν οι Ρώσοι δυστυχώς 

Δημοσ.

Εγω παντως θα το ξαναγράψω. Ο τρακης εβγαλε ντοπε τους παιχτες του ολυμπιακου μετα τα ευρωπαϊκά.

Και παει και τους κανει προτασεις.

Μονο εγω βλεπω οτι δε παει καθολου καλα;

Μαλιστα ακομα κ εδω μεσα καποιοι συμμερίζονταν την αποψη του, "δεν ειναι δυνατον να παιζει ετσι ο Οσφπ" κλπ. Κι απο τοτε , προταση στον σλουκα, στον μαντζαρη στον παπανικολαου. Ομπραντοβιτς Εν τω μεταξυ παιρνει αντιτς και σλουκα μ ενα καρο λεφτα.

Καποιοι να κανουν την αυτοκριτική τους...

Τι σχεση εχει αυτο που λες με το γεγονος οτι κανει προτασεις στους παιχτες?

Και ολους τους παιχτες απο το NBA κατα πασα πιθανοτητα κατι τους ταιζουν οσο ειναι εκει...

Τι σημαινει αυτο πως δεν πρεπει να παρεις παιχτη απο το NBA?

Οι πρακτικες καθε ομαδας δεν αποκλειουν το ενδιαφερον για τους παιχτες...

Δημοσ.

Η Κουμπαν πήρε ήδη Κολινς ο οποίος είναι κατα βάση sf. Θα πάρει και άλλον και θα έχει τον Ντιλένι να παίζει 38λεπτα μέσο όρο γιατί δεν υπάρχει 4ο γκαρντ?

O Παπανικολάου θα χώραγε στην Εφες αλλά πήρε τον Μπράουν, θα χώραγε στην Φενερ με τόσο μέτριο Καλινιτς αλλά δεν είναι στη λογική του Ζοτς να καίει στη μέση της χρονιάς παίκτες, θα χώραγε πιθανοτατα στην ΤΣΣΚΑ αλλά υπάρχει θέμα με το να παίζουν και Ρωσοι.

Στο Παναθηναικό μόνο σαν στοίχημα για του χρόνου θα μπορούσε να έρθει ενώ στον Ολυμπιακό με τα 6 γκάρντ δεν έχει θεση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...