xgol Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ο Φώτσης δεν έβγαινε απο σκριν να σουτάρει ούτε όταν ήταν 25. Είναι ο ορισμός του stretch-4, θα πάρει τη μπάλα στατικός αφότου κάποιος άλλος έχει δημιουργήσει ανισορροπία, π.χ. μετά απο ένα ποστάρισμα και split-out του ραντούλιτσα.
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ...μια χαρά τα λέει ο Μαξ, Χρήστο, και άσε (πάλι) το τρολάρισμα. Και 2 κόμμα ένα τον χρόνο παίρνει ο Ακάλαθος - ΚΑΙ χασογκόλης είναι. Απόψε μάλιστα μέχρι Ούκιτς θύμισε (για να μην θυμηθούμε τις τραγικότητες του Σεπτέμβρη στην Εθνική). Όπως και ο Εκατομμύροσλαβ, παίρνει φράγκα που δεν δικιολογούν αυτά που προσφέρει. Κι ας έχει κάνει και παιχνίδια της προκοπής. Μέτριος είναι και η αξία του είναι για 8-9 κατοστάρια. Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο ΠΑΟ δεν έχει ελλείψεις, ούτε ότι ο Τζώρτζης κάνει όσο σωστά πρέπει την δουλειά του (...ούτε αυτό σημαίνει ότι πρέπει και να τον σχολάσουν όμως). Ούτε όμως σημαίνει ότι ο 26χρονος Καλάθης λυώνει αν παίζει 30+ λεπτά ανά παιχνίδι. Είναι ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ των προσδοκιών, των αναγκών, των απαιτήσεων, των λεφτών. Ξέρω ότι τον χρυσοπλήρωσε ο ΠΑΟ για να μην τον πάρουν άλλοι (και θα τον παίρνανε), ειδικά ελέω τέλους ΔΔ, και ότι πιο πολύ "επένδυση" είναι παρά άμεση προσφορά, Α Λ Λ Α. Στην τελική, αφού δεν έχει πολλά να δώκει ο Τρανακόπουλος, ας άφηνε τον Καλάθη να βρει άλλη ομάδα, τον Μύριοσλαβ άλλη ήπειρο, και τον Πάβλοβιτς τις παντόφλες του/την εφημερίδα του/το τζάκι του. Σιγά που με 4 μύρια δεν θα μπορούσε να καβατζώσει όχι τρεις, αλλά ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ της προκοπής για να χτίσει, έστω, ομάδα. 1
xgol Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Eντάξει έναν Έλληνα της προκοπής έχει ο Παο, που έπαιζε μάλιστα επι Ομπράντοβιτς με λιγότερες παραστάσεις και μικροτερη εμπειρία, και μου λες να τον αφήσει. Να πάρει ποιόν? Το Ζήση?! Τον Τσόχλα? Τον ΜακΝιλ? Ποιός τρολάρει είναι όντως ένα θέμα..
margaritagr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω δεν εχω αναφερθει φετος στον παο αλλα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Μ αυτο το ροστερ που εχει, αυτα μπορει να κανει. Δε ξερω ποιος διάλεξε την ομαδα ετσι να στηθεί... Αν ηταν μονο θεμα προπονητη ή και τρακη.... Παντως το στήσιμο που εγινε ηταν τραγικότατο. Ειναι δυνατον να πηγαινει ο παο ευρωλιγκα με 3 γκαρντ;; Σιριουσλι;;Κι εναν τεταρτο τον Παππα που προέρχεται απο ρηξη χιαστου... Και καποιον Μποχωρίδη που χει να παιξει μηνες.... Ο φελντειν ηταν καλος ως τωρα κ μπορει να ξαναπαίξει καλα, δυο ματς εχουν παιχτει στο τοπ16 ας μη βγουν ακομα συμπεράσματα. Ο Καλαθης ΔΕΝ αξιζει τα λεφτα που παιρνει. Φυσικα δεν ειναι κακος αλλα ειναι υπερτιμημένος φουλ. Αγωνιστικά δεν ειναι αυτος τπ προβλημα του παο, αλλα ειναι θεμα στο μπατζετ του. Ο Διαμαντιδης ειναι ο Διαμαντιδης μεγαλος πια που δε ξερουμε ποσες ανασες θα εχει μεσα στη χρονια. Παμε στο 3. Ο Γιανκοβιτς ειναι ενας μέτριος ρολίστας και τετοιος θα μεινει. Ο Πάβλοβιτς ειναι παλαίμαχος δεν εψει καμια θεση στην ομαδα. Στο 4 ο Γκιστ ειναι ο Γκιστ, και ο Φωτσης για μενα θα επρεπε να χει αποσυρθεί. Δε μπορει το παλικαρι, αντε να δωσει κανα σουτ να παρει κανα ριμπαουντ με το πάθος του... Αυτα. Αν δε σταματησει φετος θα ναι έγκλημα. Και παμε στο 5. Ο τουρίστας απο την Κίνα παιρνει τοσα λεφτα για να παιζει 15' ξερω γω. Παιχτης δυνατος που μπορει να συνεισφέρει στην επιθεση αλλα στην αμυνα το απολυτο τιποτα. Εχει τις εκλάμψεις του καμια φορα, ως εκει. Για δευτερος ψηλος και με τα μισα λεφτα θα ταν καλη επιλογη. Δευτερος ψηλος το σερβικό ανεκδοτο. Παντελώς άτεκνος επιθετικά, θα βοηθησει καπως στην αμυνα. Για τριτος ψηλος ισως δε θα ταν κακος. Παπαγιαννης...18 χρονων απλα. Το ροστερ του παο θελει ριζικές αλλαγες. Θελει κοντό, θελει τριαρι και θελει και ΑΘΛΗΤΙΚΟ 5ρι. Αυτα μεσα στη χρονια και για τη νεα σεζον ΞΗΛΩΜΑ. Τουλαχιστον με βαση τα οσα εχουμε δει ως τωρα. Οσο για τον Τζορτζεβιτς ειπα δε ξερω κατα ποσο η ομαδα ειναι δικο του δημιούργημα. Σιγουρα αυτος διάλεξε τους Σέρβους αλλα ο τρακης εχει τα δικα του κοληματα πχ επιβολή του Παπαγιαννη, επιβολή του Καλαθη.. Μη ξεχναμε οτι ειναι προπονητης που ΔΕΝ εχει δοκιμαστεί σε σύλλογο
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Χρήστο, άσε τον Ομπράντοβιτς και τις προκοπές κατά μέρος. Το ΕΙΔΕΣ το παιχνίδι απόψε; Ή δεν είδες, ή τρολάρεις. Διάλεξε. Ο Καλάθης, για ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ήταν. Κι όταν παίρνεις ΔΥΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ, πρέπει εσύ να ρίχνεις σφαλιάρες σε όσους δεν τρέχουν όσο εσύ (κι ας παίρνουν λιγότερα). Όταν είσαι "γιουροκυπελλούχος", όταν είσαι "ενμπιεράς", όταν ΟΝΤΩΣ έχεις δείξει παλιότερα πολύ καλά στοιχεία, ΔΕΝ δικιολογείσαι να παίζεις πουλί αντί τόπι, στο ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ, με ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ, με αποτέλεσμα να ΧΑΝΕΤΕ. Τί δεν καταλαβαίνεις. Παντελώς άτεκνος επιθετικά ...ξέρω ότι ήταν τάιπο, αλλά ΑΪ ΛΑΒ (...κατά λάθος....ευστοχία Μπαίνουν καμμιά φορά τέτοια....) Κατατά, πολύ προσγειωμένη ανάλυση του ΠΑΟ. (...όταν πρόκειται για ΟΣΦΠ,,,,ξεφεύγεις μόνο, και μου το χαλάς...)
margaritagr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Χαχα δε φταιω εγω το πληκτρολόγιο της Apple αυτο αποφάσισε... Για Οσφπ ... Και γενικοτερα οπως θα χεις δει.... Δε πολύγραφω πια οποτε δε στο πολυ-χαλάω
xgol Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ας τον διώξει επειδή δεν έπαιξε σε ένα ματς (ή επειδή έστω κάνει μέτρια/χάλια χρονιά για τα λεφτά που παίρνει). 1. Εμείς έπρεπε να είχαμε διώξει τον Σπανούλη 30 φορές μέχρι τώρα με τη λογική σου. Και τις 30 φορές θα είχαμε διαψευστεί απο το αποτέλεσμα. 2. Απάντησέ μου ποιον Έλληνα θα φέρει στη σωστή ηλικία και με παρόμοια αγωνιστική αξία. Έναν πες μου, ώστε να ηγηθεί του Παο και να αποτελέσει συνέχεια του Διαμαντίδη. Ή είσαι της άποψης οτι δε χρειάζεται ηγετική φυσιογνωμία Έλληνα?
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Χρήστο, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όσι κάνουμε κριτική/γκρίνια/μίρλα/πεστοπωθες, απλά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε αυτά που βλέπουμε και να μην τα χαρακτηρίσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά "διώχτε τον". Όχι, ΔΕΝ είναι ο Καλάθης παρτάλι. Προφανές είναι αυτό νομίζω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα ακούει και κράξιμο (και να τ' άκουγε δηλαδή, πήγαινε σταδια.....Μεταξύ μας τα λέμε :ρ), όταν ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ. Κι ο Καλάθης κι ο ΚΑΘΕ Καλάθης. Βέβαια στην περίπτωση του Νικ, υπάρχει και άλλο θέμα : όταν έχεις το μπάτζετ που έχεις, κι όταν ήδη χρυσοπληρώνεις Διαμαντίδη (που δεν γίνεται βέβαια να μην, καλώς ή κακώς...), όταν επίσης ακριβοπληρώνεις Φώτση (στην περίπτωση του οποίου, ίσως να χρειαζόταν άλλη προσέγγιση), όταν έχεις ήδη ρίξει λεφτά στο πηγάδι που λέγεται Παύλοβιτς, όταν τα 'χεις στάξει και για τον Σερβόσαυρο που κάνει τον Κινέζο στην άμυνα,,,,,,,,,,ε τότε πώς θα γίνει, θα σκας και ΔΥΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ για να σου χάνει λέι-απς και ελεύθερα μιντ-ρέηντζ ο αμερικανάκος, επειδή έχει πολύ...."μπασκετικό" επίθετο, και θα μένεις εκτεθειμένος επειδή δεν σου περισσέψανε για να έχεις ρόστερ πλήρες και της προκοπής; Αν είναι έτσι, να το βράσω ρε Χρήστο, διότι ΔΕΝ θα πάει πουθενά ο ΠΑΟ τα επόμενα χρόνια. Και όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, αλλά Χρήστο, τα ΔΥΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ, Δ Ε Ν τα ΑΞΙΖΕΙ ο Καλάθεν. Ο,ΠΟΥ και να πάει. Και θα έβρισκε κι αλλού να πάει και να του τα δώσουν, αλλά ΔΕΝ τα αξίζει. Όχι τόσα έστω. Γιατί λοιπόν να φάει την φόλα ο ΠΑΟ πληρώνοντας για 3 χρόνια ένα σκασμό μύρια, όταν ΔΕΝ θα φτάσει σε επίπεδο κουποκατάκτησης; Εκτός δηλαδή κι αν πιστεύεις ότι ο ΚΑΛΑΘΗΣ, είναι/θα γίνει ηγέτης για κούπες στην Ευρωλίγκα. Καλός είναι, χρήσιμος είναι - αλλά ούτε ο ηγέταρος είναι (ούτε θα γίνει, προβλέπω), ούτε και αξίζει ΤΕΤΟΙΑ επένδυση. Άσε που είναι αμφίβολη ρε φίλε. Διότι, σε 3 χρόνια, ο ΠΑΟ μόνο τα τρία μου προλαβαίνει να πάρει, όχι...Ευρωλίγκα. Και τί σε εξασφαλίζει ότι δεν θα την ξανακάνει μετά για ΝουΒουΑ; Α; (...όπως κατάλαβες/αν κατάλαβες, δεν αποφεύγω την απάντηση όπως την θες εσύ στο ερώτημα "τότε ποιός;" - απλά την δίνω έμμεσα, εστιάζοντας σε άλλη οπτική) Χαχα δε φταιω εγω το πληκτρολόγιο της Apple αυτο αποφάσισε...Για Οσφπ ... Και γενικοτερα οπως θα χεις δει.... Δε πολύγραφω πια οποτε δε στο πολυ-χαλάω ...άμα είναι έτσι τσαχπινογαργαλιάρικα τα μηλοπληκτρολόγια, να το γυρίσω κι εγώ σε τέτοια τότε (...και όχι, δεν είναι "απάντηση" το "δεν πολυγράφω"...Καλύτερα να γράφετε παρά να μας γράφετε. Ένα παραπάνω εσύ που είσαι και κοπέλα και όπως και να το κάνεις δίνει άλλο αέρα αυτό στα κουτσουρεμένα και ήδη μίζερα αθλητικά εδώ μέσα. Το να τρωγόμαστε, έτερον-εκάτερον. Καλύτερα η φαγωμάρα παρά η μουγκαμάρα )
Pankar95 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Κράζετε Καλάθη και άλλους παίχτες αλλά η μεγαλύτερη φόλα είναι ποστεύω ο Τζόρτζεβιτς. Πραγματικά αναρωτιέμαι ώρες ώρες αν υπάρχει πρόπονητής στον πάγκο ή είναι ολόγραμμα. Χτες στην 3 περίοδο όταν προσπαθούσαμε να μειώσουμε τη διαφορά απο τους 10, φάγαμε κάπου 5 επιθέσεις συνεχόμενες όπου το κρέας Στίματς με ένα απλό πικ εν ρολ είτε έβαζε εύκολο λει απ είτε έπαιρνε φάουλ και βολές. Για αυτό, ότι δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την ποιο απλή επίθεση που υπάρχει ποιος ευθύνεται; Δεν είναι μόνο ότι έχουμε ελλείψεις και κάποιοι παίχτες έχουν σκάσει. Αλλά μας παίρνουν χαμπάρι σιγά σιγά και οι αντίπαλοι προπονητές και είναι πολύ εύκολο να σχεδιάσουν παιχνίδι εναντίον μας. Ίσως να δούμε πολλά ακομα σαν το χθεσινό.
john1987 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζει κανείς το μπάτζετ του φετινού Παο; Κατ' εμέ δεδομένου ότι έπεσαν αρκετά λεφτά φέτος η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι απαράδεκτη. Θυμάμαι που κράζαμε Πεδουλάκη που δεν έβαζε Παππά/Γιάνκοβιτς... Νομίζω ότι θα τεθεί θέμα προπονητή με άλλες 2 τέτοιες εμφανίσεις εντός έδρας.
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ...δεν νομίζω κανείς να λέει, φίλε Πανκαρ, ότι "το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ο Καλάθης" ή "το πρόβλημα είναι ο Ραντούλιτσα" ή κάποιος συγκεκριμένος (ακόμη κι ο Τζόρτζεβιτς) και τέρμα... Το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ότι γενικά δεν πατάει σε στέρεες βάσεις, δεν έχει σωστό αγωνιστικό σχεδιασμό και ολ' αυτά ξεκινάνε απ' την διοίκησή του εννοείται... Κάποτε δυο τύποι με πολλά λεφτά είχαν δώσει τα κλειδιά σ' έναν κόουτς που υποτίθεται είχε τα φόντα για να χτίσει κάτι αξιόλογο. Και το έκανε. Και γενικά ο συνδυασμός λεφτών και μπασκετογνωσίας έφτιαξε σιγά-σιγά έναν οργανισμό ο οποίος είχε πάντα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ψηλούς στόχους και το στάτους να τους πετυχαίνει, ακόμη κι αν είχε και τα σκαμπανεβάσματά του. Αυτές οι μέρες τελείωσαν ανεπιστρεπτί όμως προ σχεδόν 4ετίας. Έκτοτε, έχει αναλάβει ένας ιδιοκτήτης με λιγότερα λεφτά προς διάθεση και χειρότερη νοοτροπία. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε = 4 χρόνια χωρίς ΚΑΝΕΝΑ "χτίσιμο", αλλά μπαλώματα, πασαλείμματα, "μεγάλες" ιδέες, πολύ μπέρδεμα, μη ξεκάθαροι στόχοι και από ουσία όχι πολλά. Κι έχει και ακόμη παρακάτω, καθώς με την απόσυρση ΔΔ, το στάτους ΘΑ κατρακυλίσει κι άλλο. Το μόνο που κρατάει και θα κρατάει την φάση σχετικά στον αφρό, θα είναι τα τάδε φράγκα που θα πέφτουν. Όταν όμως αυτά δεν πέφτουν ορθολογικά, "επιστημονικά", ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ, τότε ο ΠΑΟ θα είναι η δευτερο-ομάδα που ξέρουμε τα τελέ 4 χρόνια. Όσο από τη μια ακούμε περί "ελληνοποιήσεων", "τόπο στα νειάτα" και άλλα "μεγαλοϊδεατικά", αλλά στην πράξη βλέπουμε τουρλουμπούκι, τόσο τζάμπα θα περιμένει ο κόσμος αποτέλεσμα. Η ουσία, αυτή είναι. Υπάρχουν όμως και τα επί μέρους θέματα. Όπως το ότι πχ χθες ο Καλάθης έδειξε ότι ΔΕΝ είναι αγιοσώστης, ότι έχει τρομερές αδυναμίες ως παίκτης, κτλκτλ. Όπως έχει καιρό τώρα δείξει ο Ραντούλιτσα ότι είναι σκόρερ πολυτελείας, αλλά αμυντικά, ένα παρτάλι και μισό. Όπως έχει δείξει κι ο Τζόρτζεβιτς, που μετά τους παίκτες η ευθύνη πάει σε αυτόν, ότι δεν μασάει σίδερα στο κοουτσάρισμα. Γενικά στον ΠΑΟ δεν ξέρεις πού ν' αρχίσεις να χώνεις και πού να σταματήσεις. Και γι' αυτό ακριβώς από την μια όλα γυρνάνε προς την κεφαλή των κεφαλών = ιδιοκτησία, αλλά από την άλλη δεν γίνεται να μη μιλά κανείς και για επιμέρους σφάλματα μονάδων. Χθες οι παίκτες φαινόντουσαν αλλού γι' αλλού. Άχρωμοι, άνευροι, χωρίς κίνητρο, από νωρίς απογοητευμένοι - και ο κόουτς όχι...μελιτζανής δεν γινόταν, αλλά σχεδόν περάβρεχε. Εκεί που θα έπρεπε να είχε φυτρώσει μαλλιά... Και τον Καλάθη προσωπικά δεν θα τον έκραζα, αν τον έβλεπα να άφηνε κόκκαλα στην προσπάθεια. Εμ δεν τον είδα. Και το θέμα είναι ότι τον έχω ξαναδεί έτσι. ΚΑΙ με την Εθνική. Ε πώς να μην τον κράξεις πρώτον-πρώτον. Που στο κάτω-κάτω, αυτός παίζει, δεν παίζει ο Σάλες. Τον οποίο Καλάθη όταν έπαιζε με σπασμένο δάχτυλο (και τα πήγαινε και καλύτερα), γιατί να τον έκραζα; Μύλος πάντως, γενικά, το θέμα. Από πού να πιάσεις και πού να τελειώσεις..... 1
kosmasdel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω κι εγώ πλέον ότι ο Τζόρτζεβιτς δεν έχει δώσει μια ταυτότητα στην ομάδα απλά έχει το ακαταλόγιστο λόγω -ιτς κατάληξης ονόματος. Πολύ σοφτ προπονητής και είχε φήμη για το αντίθετο. Ακόμα και ο Πεδουλάκης είχε δώσει ταυτότητα και πλάνο στην ομάδα.
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Γνωρίζει κανείς το μπάτζετ του φετινού Παο; Κατ' εμέ δεδομένου ότι έπεσαν αρκετά λεφτά φέτος η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι απαράδεκτη. ...νομίζω ότι πάνω-κάτω,,,ΣΤΑ ΙΔΙΑ είναι, με πέρσι. Μην ξεχνάς ότι φέτος δεν έχει όλους τους ξένους....Κι αν δεν κάνω λάθος, ο ΔΔ παίζει με μείωση. Γενικά παίζει γύρω στα 6-7 εκ. "καθαρών συμβολαίων" ο ΠΑΟ.
maxdore217 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γενικά παίζει γύρω στα 6-7 εκ. "καθαρών συμβολαίων" ο ΠΑΟ. Αυτό ακριβός και τα 2 τα παίρνει ένας αποτυχημένος ηγέτης κρίμα είναι να μας πίνει το αίμα. ( H μαλακ!@ στο μπράτσο τι είναι πάλι αυτό που έχει κάνει, σαν μονωτική 3M φαίνεται ) Τι είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος όταν λέμε ότι δεν αξίζει τα περίπου 2εκατ. € συμβόλαιο που πήγε και έκανε το άλλο το χαμένο σε αυτόν τον ατάλαντο? Αυτά που λέει πάνω ο washcloud έχουν βάση και τίποτα άλλο , να ήταν 1 εκατομ. € ( θα ήταν τίμια όλα γιατί θα έδινε κι 1 ακόμα για το σωστό 3άρι που θα σου έρπενε τα παιχνίδια σαν το χθεσινό! ) αλλά απ την μανία μας να φέρουμε αυτόν εδώ μήπως και καλά τον πάρει κανένας άλλος τα κάναμε σκ@τ@ μόνοι μας. Ποιος να τον έπαιρνε ρε @xgol για πες μου εσύ? (Η ομάδα του στο NBA τον ήθελα για 3 λύση και ούτε ασχολήθηκε καν μαζί του, του είχε κάνει μια πρόταση της κακίας ώρας και αυτό ήταν. Άλλη ομάδα από την Αμερική γιοκ. Από εδώ μόνο η Φενέρ είχε ακουστεί αλλά και πάλι ο παλιός αγαπημένος που όπου μας βρει μας καρφώνει πήρε τον Σλούκα. Οπότε και εκεί μεγάλο -Χ- στον Καλάθη, άρα που θα πήγαινε φιλαράκι με αυτό το συμβόλαιο....μάλλον σε καμία Κίνα όπως όλοι οι άλλοι άμπαλοι. Η λογική είναι απλή άμα δεν έχει λεφτά δεν σκας συμβόλαια 2εκατ./ χρόνο για έναν παίχτη που δεν έχει το χάρισμα,αυτή είναι μια πολυτέλεια που δεν την έχουμε και μετά νομίζεις ότι σου φταίνε οι άλλοι που τους πήρες απ τα αζήτητα και σου παίζουν όσο μπορούνε αλλά με μικρό απαιτήσεις σε αποδοχές. Να είσουνα μάγκας να έδινε σωστά τα λεφτά που αναλογούν στην κάθε θέση όχι να έχει τόσες έλλειψης επειδή έφερε τον πεθαμένο Nbaερ και να χάνεις ακόμα και από ομάδες που είναι απλά να γεμίζουν οι όμιλοι. Για το άλλο που συζητιέται, φυσικά και ο Σάσα δεν κάνει , το έγραψα κι όλας πάνω. Τέλος ο μεγάλος Ζέλικο η μεγάλη σας αγάπη μια χαρά πήρε τον Άντιτς φέτος για να φτιάξει ομάδα. ( Αν και δεν με πείθει ακόμα ότι έχει κάνει δουλειά της προκοπής εκεί, χωρίς την σφυριχτά και με λίγη τύχη τους είχαμε, χάσαμε λόγο ότι η ομάδα του έχει βάθος και πολλές λύσεις ) Ξυπνάτε πάνε εκείνα τα χρόνια τα καλά! φέτος είναι η χρονιά της καρπαζιάς και το μόνο κρίμα είναι για τον 3D που πρέπει να κάνει θαύματα για να σώζει μερικά παιχνίδια ακόμα και στα τελειώματα του. Για μια ακόμα φορά κάναμε αυτήν την μετριότητα που λέγετε Στίματς να φαίνεται ότι έχει έρθει από άλλη ήπειρο, γελάει ο κόσμος πλέον , ο Ραντούλιτσα όσα έβαλε αυτός για το ίδιο και τον εγωισμό του άλλα τόσο έφαγε από τις κακές άμυνες που έκανε ( αλλά αυτός είναι στο 1€ /έτος νομίζω οπότε meh για την ώρα από εμένα) Εδώ η αλήθεια για φέτος : http://www.gazzetta.gr/stili/to-mauro-kouti/article/861793/pos-na-pao-me-8-paiktes-stoys-8 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από maxdore217
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ...αλλά κι εσύ πάλι, υπερβάλλεις ρε Μαξ. Νταξ, όχι και ατάλαντος ο Καλάθεν. Κριτική ναι, σκληρή ακόμη πιο ναι - αλλά μην είμαστε κι άδικοι. Εμένα προσωπικά μου την δίνει όταν κάποιοι δεν λένε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη. Δηλαδή βλέπουμε όλοι ότι ο Ραντούς ΔΕΝ ξεσκίζεται (θα όφειλε, δεν θα όφειλε...; ) και κάποιοι λένε "ε μα αν ΚΑΙ αμυντικά γαμάτος, θα έπαιζε στους Σπερς ξερωγώ". Μα ρε παιδιά, ποιούς Σπερς; Σπέαρ μη. Ο τύπος ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ. Δεν ξέρει, αλλά και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ξέρει. Αυτός που προσπαθεί, φαίνεται. Ε ο μουσαδερός ΔΕΝ. Τα ίδια κι ο Καλάθης ας πούμε, που ΠΟΛΛΕΣ φορές φέρεται λες και είναι όχι 26, αλλά 16. Το βλέπουμε όλοι, δεν το βλέπουμε; Προσοχή, δεν λέω "δεν είναι εφέκτιβ", ασ' το αυτό, είναι πολυτέλεια. Εδώ μιλάμε κάνει ώρες-ώρες τραγικότητες λες και παθαίνει μικρά εγκεφαλικά....Πότε λοιπόν θα ωριμάσει; Διότι, λάθη όλοι κάνουν, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά το θέμα είναι ότι κάποιοι τα διορθώνουν, σε γενικές δεν τα επαναλαμβάνουν, και γενικά σου αφήνουν αυτήν την αίσθηση ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ. Αλλά μισό, πληρώνεται και χοντρά φράγκα, έτσι δεν είναι; Φράγκα του τύπου γυαλίζει το μάτι μου και γυρνάω κρίσιμα παιχνίδια μόνος μου. Έχετε εσείς τέτοια αίσθηση για Καλάθη...; 'Οπως όμως είπα, όχι και ατάλαντος. Απλά όταν μιλάμε για τοπ επίπεδο, εκεί που η λεπτομέρεια κάνει τον πρωταθλητή και τον ξεχωρίζει από τον δεύτερο, εκεί ο Νικ χωλαίνει. Και τα 2 μύρια είναι για να κάνει παπάδες, για να κόβει τον κώλο του να τα καταφέρνει, για να σε κάνει να λες "α τον παλιόπουστα τί έκανε - ΜΠΡΑΒΟ του...". Τεσπα σε περιπέτειες βλέπω να μπαίνει ο ΠΑΟ. Τον οποίο δεν τον είχα ούτε στους 16 να περάσει, αλλά με διέψευσε. Μακάρι να συνεχίσει να με διαψεύδει και η χθεσινή κατραπακιά να του βγει σε καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις