jimartsas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα εχω ενα galaxy s3 και το γα....... εχει σπασει η οθονη μπροστα δεν ανοιγει παρέδωσε πνευμα,δυστηχως στην μνημη του τηλεφωνου εχω πολλες προσωπικες foto video που τα θελω!το πιο σιγουρο ειναι να ζει η μνημη ρομ του,μπορει να προτείνει καποιος ενα σοβαρο μαγαζι να το παω,οχι κλεφτομαγαζα τυπου γερμανου (μου ζηταγαν 40ε για να αλλαξουν το slot τις sim διαδικασια η οποια ειναι σαν να αλλαζεις ram σε laptop και με 10 ευρω ανταλακτικο το αλλαξα μονος μου σε 5 λεπτα) η με καποια πατεντα να τραβηξω τα αρχεια καπως....ευχαριστω!!
selianx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Για να καταλάβουμε, δεν ανοίγει το κινητό ή δεν ανοίγει η οθόνη;Αν είναι απλά το δεύτερο, αν συνδέσεις με USB το κινητό σου σ'ένα PC, δε βρίσκω το λόγο να μην μπορείς να πάρεις τα αρχεία σου, σαν να τα παίρνεις από ένα USB stick θα είναι.
panos- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Για να καταλάβουμε, δεν ανοίγει το κινητό ή δεν ανοίγει η οθόνη;Αν είναι απλά το δεύτερο, αν συνδέσεις με USB το κινητό σου σ'ένα PC, δε βρίσκω το λόγο να μην μπορείς να πάρεις τα αρχεία σου, σαν να τα παίρνεις από ένα USB stick θα είναι. Λάθος. Τα περισσότερα κινητά έχουν επιλογή αν θες να ενεργοποιήσεις αποθηκευτικό χώρο και πρέπει να το πατήσεις. Και επίσης πρέπει να μπορεί να το ανοιξει
selianx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εμένα πάντως σε S3 mini μόνο την πρώτη φορά μου ζήτησε, από 'κει και πέρα άνοιγε χωρίς να επιλέξω κάτι στο κινητό, ήταν ήδη τικαρισμένο. Αν ήθελα να αλλάξω τη χρήση (πχ. νομίζω να το χρησιμοποιήσω ως κάμερα), έπρεπε να το αλλάξω χειροκίνητα. Λάθος. Τα περισσότερα κινητά έχουν επιλογή αν θες να ενεργοποιήσεις αποθηκευτικό χώρο και πρέπει να το πατήσεις. Και επίσης πρέπει να μπορεί να το ανοιξει Γι'αυτό σαν προϋπόθεση έβαλα αν δεν ανοίγει η οθόνη απλά (όντας σπασμένη).
jimartsas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν ανοιγει γενικα και φυσικα δοκιμασα να το συνδεσω στο pc μου αλλα δεν.... να σας δωσω μια εικονα το κινητο ειναι καπως ετσι Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2015 από jimartsas
2.1Ohm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Sorry για το off topic αλλά tank πέρασε από πάνω του πως το έκανες έτσι??! 1
jimartsas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 δυο φορες το πεταξα ρε φιλε απ'τα νευρα μου και αμεσως εσπασε ελεος!!που ειναι τα αθανατα τα παλια κατι 3210 κτλ τα'δερνες εβγαζες τα ψυχολογικα σου και δεν ενιωθαν τα ατιμα,εξελιξη σου λεει μετα...
panos- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν ανοίγει τελειως δεν μπορείς να κανεις κάτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα