Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ...έχω θέμα με το pc μου λοιπόν το ανάβω κανονικά και δεν μου δείχνει τιποτα αναβη μόνο το ποντίκι ...ούτε και η οθόνη τίποτα από λειτουργία ούτε το πληκτρολόγιο ...ειμαι σίγουρος οτι εχει κάπου βλάβη μπορείτε να μου πείτε τι μπορο να κάνω?

Δημοσ.

Πρώτα - πρώτα πάντως, προσπάθησε να βρεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις, μπας και είναι εκείνο.

Επίσης δες αν τα καλώδια πατάνε καλά ή βγήκε τίποτα.

Μετά..

1. Πες μας πει αν κάνει κανένα μπιπ ή τίποτα τέτοιο.

2. Πες μας αν έγινε τίποτα πριν από αυτό -έπεσε ρεύμα, κεραυνοί, θεομηνίες, έριξε η γυναίκα/μαμά το νερό καθώς σφουγγάριζε στο PC

3. Η μόνη λύση σου είναι να δοκιμάζεις. Αρχίζεις και βγάζεις πράγματα και βλέπεις τι θα γίνει. Ξεκίνα με σκληρό, πάνε στις, πέρνα στη κάρτα γραφικών, άλλαξε θύρα στη κάρτα γραφικών και λοιπά.

4. Επίσης, αν έκανες καμιά αναβάθμιση στο hardware ή κανένα BIOS update ή τίποτα τέτοιο, πες το μας.

Πιθανόν κάτι θα κάηκε ή θα έκανε κανένα βραχυκύκλωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που μένει, είναι να αρχίσεις να δοκιμάζεις άλλα κομμάτια από κάποιον φίλο, μέχρι να βρεις το πρόβλημα. Ή απλά να πας σε κάποιον τεχνικό και να του πεις να δει τι φταίει χωρίς να το φτιάξει για να μην σε χρεώσουν. Από εκεί και μετά, μετράς τα λεφτά σου και πράττεις ανάλογα.

Δημοσ.

Κατ αρχήν έχεις θέμα hardware. Αν δεν γνωρίζεις κάποια βασικά και δεν είσαι διατεθειμένος να μάθεις η εύκολη λύση είναι να το πας σε ένα κατάστημα της περιοχής σου. 

Το πιο πιθανό ( και πιο εύκολο στο τεσταρισμα) είναι να 'εχεις βλάβη στο τροφοδοτικο. Ανοιγεις το κουτι και βαζεις ενα αλλο τροφοδοτικο χωρίς να βγάλεις τις βιδες του παλιου. Λογικα θα είσαι οκ

• Like 1
Δημοσ.

τροφοδωτικο και απο μένα κατα πάσα πιθανότητα πήγενε το σε ειδικό να το δεί και να στο αλλάξει.

βάλε ενα καλό να σου μείνει 50€+ με 15 και 20 ευρο περνεις ενα και του χρόνου ξανα αλο και ξανα του χρονου κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...