Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , πλεον δεν μπορω να τρέξω με άνεση κανενα παιχνιδι μιας και αναβαθμισα την οθονη μου σε 28αρα fullhd κι ηθελα να ρωτησω αν φταιει κατι στο συστημα μου η απλα πρεπει να αλλαξω την καρτα...
Cpu Amd fx 8320
Mobo Asus M5A97 R2.0
Psu Thermaltake Smart SE 630
RAM G.Skill Sniper 8GB DDR3 Non ECC CL11 2133MHz
Kαρτα γραφηκων VTX amd radeon hd 6870
Σkληρος κοντα 7 ετιας hitachi 1TB (δεν θυμαμαι λεπτομερειες)

Δημοσ.

Έχω την ίδια κάρτα στο παλιό μου και είναι αρκετά ξεπερασμένη. Δεν μπορώ να παίξω σχεδόν τίποτα καινούριο με σταθερά frames σε ανάλυση 1050p, πόσο μάλλον σε 1080p. Πάρε άλλη κάρτα ή παίξε ποιο παλιά games και ίσως ρίξε την ανάλυση σε 720p. Ο σκληρός αν δεν παίζεις open-world, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Δημοσ.

Οτιδηποτε single player και κυριως open-world βγει μ αρεσει να το δοκιμαζω...GTA V , τα κωλοassassin's creed που απο αγαπημενα μου πια δεν ανοιγουν καν,Battlefield,Dead Rising και αναμενv ολα αυτα που κυκλοφορουν οπου να ναι ( Fallout 4 <3 ).Δυστυχως , δεν εμεινε και κανενα παλιο γκειμ που να μην εχω παιξει :/

Ειμαι φοιτητης ωστοσο και τα οικονομικα μου δεν βοηθουν πολυ την κατασταση...εχετε κατι να προτεινεται σε αλλαγη στο συστημα μου και οσο το δυνατον πιο οικονομικα αλλα να αντεξει για μερικα χρονια?

Δημοσ.

Κράτα το όπως είναι και απλά ρίξε στα low τα open-world παιχνίδια. Είσαι στις ελάχιστες απαιτήσεις που και μερικές φορές, ούτε αυτές δεν μπορεί να πιάσει. Αν δεν αντέχεις οικονομικά, μην αναβαθμίζεις τίποτα, γιατί δυστυχώς, τίποτα δεν κρατάει για "χρόνια" χωρίς να δώσεις τα μαλλιοκέφαλα σου.

Πάνε έτσι όσο πάει μέχρι να έχεις να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις.

Μπορείς πάντα να ρίξεις την ανάλυση όπως είπα. Βέβαια 720p σε 28" θα είναι απαίσιο, αλλά είναι μια λύση.

Αν θες όμως, ρίξε μια ματιά σε αυτή τη κάρτα (750 Ti), στα ~140,00€:

http://www.skroutz.gr/s/4529758/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Twin-Frozr-OC-Gaming-N750Ti-TF-2GD5-OC.html

Τσέκαρε και την υγεία του σκληρού σου btw, με το "hdsentinel" και το "crystaldiskinfo" για παν ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Πιστεψτε με το εχω κανει αυτο με την αναλυση κι ειναι τοσο ασχημο σε επιπεδο που νιωθεις οτι παιζεις το San Andreas αντι για το V ...Χανεις ολο το παιχνιδι!Αρα λετε να μαζευω λεφτα σιγα σιγα ετσι?

Πως θα δουλεψω Nvidia μ αυτη τη μητρικη? Ο σκληρος δουλευει κανονικοτατα(οπως δουλευε και στην εποχη του δηλαδη) χωρις προβληματα τον εχω ελεγξει...απλα ρωτησα αν παιζει καθολου ρολο στο gaming. Απ οσο το χω ψαξει για να ειμαι σιγουρος μου ειπαν καλυτερα να δωσω ενα 200αρι να εχω το κεφαλι μου ησυχο

Δημοσ.

Πάνε εδώ τότε αν είναι σε R7-370 για γραφικά (~155,00€):

http://www.skroutz.gr/s/7105912/MSI-Radeon-R7-370-2GB-OC-R7-370-2GD5T-OC.html

Για 200,00€ αν είναι, πας σε R9-270X ή R9-380 στα ~220,00€.

Ερώτηση: Γιατί δεν μην μπορείς να βάλεις Nvidia; Τι πρόβλημα υπάρχει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...