markos9 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία, (μπορεί να είναι πολύ χαζή ) έχω την μητρική της υπογραφής μου (M5A97 R2.0) της έκανα update to bios, από το αρχικό που την βγάζει το εργοστάσιο ( το 1201 αν θυμάμαι καλά) στο 2603, όλες οι διορθώσεις που δίνονται από την 1201 και πάνω της περνάει όταν βάζεις απευθείας την τελευταία, 2603 η βάζει μόνο αυτές που γράφει για την 2603; ευχαριστώ εκ των προτέρων
pano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου,όλες τις περνάει, μην ανησυχείς.
drkar Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ολες ,εκτος κι αν εχουν αφαιρεσει κατι που δεν δουλεψε καλα (σπανιο βεβαια) καλα εκανες και περασες το τελευταιο
markos9 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου,όλες τις περνάει, μην ανησυχείς. ολες ,εκτος κι αν εχουν αφαιρεσει κατι που δεν δουλεψε καλα (σπανιο βεβαια) καλα εκανες και περασες το τελευταιο α ωραια τοτε, ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την ενημέρωση οταν θα ξανα βγει καποια η για αλλου να την βαζω αμέσως η να περιμένω ενα χρονικο διάστημα;
blitzNikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γενικά είναι μια διαδικασία που έχει κάποια ρίσκα, αν κάτι πάει στραβά, μπορεί να αποχαιρετίσεις τη μητρική σου. Γι' αυτό συνήθως bios update κάνουμε εαν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιο συγκεκριμένο θέμα... 4
markos9 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γενικά είναι μια διαδικασία που έχει κάποια ρίσκα, αν κάτι πάει στραβά, μπορεί να αποχαιρετίσεις τη μητρική σου. Γι' αυτό συνήθως bios update κάνουμε εαν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιο συγκεκριμένο θέμα... από ότι έχω ψάξει, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι αν το κάνεις από το bios ως flash δεν έχεις σχεδόν κανένα πρόβλημα, ενώ αν το κάνεις από το usb (το κόλπο με το κουμπί απάνω στην μητρική) έχεις 85% επιτυχία, και αν πας από τα windows τότε εκεί πάει στο 70% περίπου. αυτό το λέω με επιφυλάξει γιατί είμαι καινούργιος στο θέμα bios.
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 α ωραια τοτε, ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την ενημέρωση οταν θα ξανα βγει καποια η για αλλου να την βαζω αμέσως η να περιμένω ενα χρονικο διάστημα; Ότι λέει ο blitz.Το τελευταίο bios μπορεί να μην είναι συνολικά καλύτερο,σταθερότερο κλπ από προηγούμενο,δε χρειάζεται και καλύτερα να μη το κάνεις χωρίς λόγο.
markos9 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ότι λέει ο blitz.Το τελευταίο bios μπορεί να μην είναι συνολικά καλύτερο,σταθερότερο κλπ από προηγούμενο,δε χρειάζεται και καλύτερα να μη το κάνεις χωρίς λόγο. a ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα