voltmod Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Η Samsung ηγείται σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας της τεχνολογίας, όπως στην κατασκευή οθονών και ημιαγωγών, στην κατασκευή smartphones και tablets αλλά και στις οικιακές συσκευές. Σύμφωνα ωστόσο με αναφορές μέσων ενημέρωσης στην Ν. Κορέα, η Samsung αναμένεται να αναστείλει την λειτουργία του τμήματος κατασκευής ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, και να μετακινήσει το ανθρώπινο δυναμικό στα τμήματα medical, optical και smartphone της εταιρείας. Eνδεχομένως αυτή η κίνηση να έχει σχέση με την έρευνα και την ανάπτυξη στις συγκεκριμένες βιομηχανίες ώστε να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η Samsung έχει στόχο να επαναλειτουργήσει το τμήμα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών στο μέλλον ή αν εξετάζει το ενδεχόμενο να μείνει εκτός της βιομηχανίας για τα καλά. Η ιστοσελίδα της εταιρείας samsungcamera.com που έχει να ανανεωθεί μήνες περιλαμβάνει κυρίως μοντέλα mirrorless όπως η NX500, αλλά δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία “τελείωσε” με τις κάμερες εντελώς. Η Samsung δεν θέλησε να σχολιάσει τις σχετικές αναφορές και φήμες, αλλά πρέπει να λάβουμε επίσης υπόψη ότι κάποιοι retailers στην Πορτογαλία σταμάτησαν να πωλούν ψηφιακές κάμερες και φακούς της Κορεάτικης εταιρείας. Αν και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο, υπάρχει το ενδεχόμενο η εταιρεία να επιδιώκει να ανασυνταχθεί, να επανεξετάσει την προϊοντική της προσφορά και να οργανώσει το μάρκετινγκ περισσότερο αποτελεσματικά για να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως είναι οι Sony, Canon, Panasonic, Olympus και Nikon στην αγορά των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Αλλά από την άλλη, το να επιχειρήσεις να επανέλθεις σε μία αγορά με μηδενικά ποσοστά, έχοντας δώσει χώρο στον ανταγωνισμό, είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα. Το πιθανότερο είναι λοιπόν η Samsung να κλείνει το τμήμα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών για τα καλά. Site: GSMArena
Chief90 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πολυ κακό αυτό .μακάρι να μην ισχυει . Έχει βγάλει πολύ ωραίες mirrorless.Η σειρά nx τα σπάει ...Με πολύ ωραίους φακους (30mm f2 <3). 3
D4rkshadow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει δεν εχει και της καλυτερες μηχανες και ουτε και φθηνες τις λες, αλλα να αποσυρθει ετσι χωρις 1 να ριξει της τιμες της η να δοκιμασει κατι αλλο...μεγαλη ηττα.
taksidiotis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καθόλου κακή κίνησή,ποτέ δεν ηγήθηκε αλλωστε στη συγκεκριμένη κατηγορία.
dantouan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλυτερα δεν ειχε παρουσιασει και τιποτα το ενδιαφερον
Petros267 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 η sony στις μηχανες πολυ καλυτερη η samsung για τα μπαζα δυστυχως
dstilio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει δεν εχει και της καλυτερες μηχανες και ουτε και φθηνες τις λες, αλλα να αποσυρθει ετσι χωρις 1 να ριξει της τιμες της η να δοκιμασει κατι αλλο...μεγαλη ηττα. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη* φωτογραφική μηχανή στην κατηγορία των APS-C αισθητήρων είναι η Samsung NX1. Ένα θαύμα τεχνολογίας. Απλά λίγο ακριβούτσικη αλλά δικαιολογημένα. * καλύτερη: σχεδόν σε όλα. focus tracking, burst mode, 4K video, modern video codec, BSI αισθητήρα, κορυφαία εργονομία, κτλ κτλ. Και σίγουρα αγαπημένη των reviews!!! 5
Chief90 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 η sony στις μηχανες πολυ καλυτερη η samsung για τα μπαζα δυστυχως Στις mirrorless θα διαφωνήσω .Στις απλές compact μπορεί ! Η nx1000 που είχα -και τώρα η nx300m( mirrorless )μου είναι φανταστική μηχανή καθώς και η nx mini της κοπελας μου ! Είχε περάσει απο τα χέρια μου μια αλλη compact(samsung wb250f) απλή που είχε πολλά θεματάκια. Η γνώμη μου πάντως είναι οτι θα έπρεπε να μην αποχωρίσει απο τις mirrorless (APS-C αισθητήρων )με εναλλάξιμους φακους . 1
nemo23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αυτή τη στιγμή η καλύτερη* φωτογραφική μηχανή στην κατηγορία των APS-C αισθητήρων είναι η Samsung NX1. Ένα θαύμα τεχνολογίας. Απλά λίγο ακριβούτσικη αλλά δικαιολογημένα. * καλύτερη: σχεδόν σε όλα. focus tracking, burst mode, 4K video, modern video codec, BSI αισθητήρα, κορυφαία εργονομία, κτλ κτλ. Και σίγουρα αγαπημένη των reviews!!! με ποια φωτογραφική έγινε αυτή η σύγκριση...;
toyo73 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Aντε στο καλο.Περιμενε οτι θα γινοταν οτι και στα κινητα, η στις τηλεορασεις που ο κοσμος παιρνει Samsung με κλειστα ματια και πανω απο τα μισα ειναι σκουπιδια.Ειδικα τα entry μοντελα. Ευτυχως ο κοσμος τις φωτογραφιας ειναι ψαγμενος και ελπιζω να μην καταλυφθη απο τους Κινεζους 2
nikthanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 εγώ δεν την πάω πολύ τη σάμσουνγκ, αλλά την ΝΧ300 που έχω, την έχω λατρέψει
giodoul Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εγώ παιδια εχω μια compact SAMSUNG WB1100F παρα πολυ καλή και σε καλη τιμη την πηρα.Μπαταρια δική της επαναφορτιζόμενη,υπερ εναντια στις αλλες μηχανες των εταιρειών που έχουν απλές επαναφορτιζόμενες που δεν φορτίζουν εντός της συσκευης τις περισσότερες φορες!
atropa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 με ποια φωτογραφική έγινε αυτή η σύγκριση...; δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλύτερη αλλά σίγουρα είναι εκεί πάνω μαζί με της κλασικές panasonic gh4, sony a7 όσο αφορά την ποιότητα από κει και πέρα έχουν αμφότερες τα θετικά και αρνητικά τους. το μόνο της θέμα είναι οι λιγοστή φακοί.
songless_bird Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 με ποια φωτογραφική έγινε αυτή η σύγκριση...; Με ολες τις προσφατες aps-c mirrorless και dslr . Η NX1 μαζι με την nx500 αυτη τη στιγμη εχουν τον καλυτερο αισθητηρα aps-c στην αγορα. 1
pcuser Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλυτερα δεν ειχε παρουσιασει και τιποτα το ενδιαφερον NX1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα