kurillakoc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα που μου παρουσιασες ετσι ξαφνικα για καποιο λογο στην μεση / κέντρο ακριβώς μια λωρίδα δεν ανταποκρίνεται στην αφη και μετα κολαει ολα ενω ακουγετε οτι παταω μετα δουλευει για λιγο και οταν κολαει παντελώς ολα εκτος απο τα μαιν κουμπιά που απλα διχνει οτι πατιούνται δεν ανταποκρίνονται κλίνω και ανοιγω παλι ξανα δουλευει το touch εκτος της μεσης , τι προβλημα μπορει να ειναι ;;; και κατι αλλο οταν παταω στην μεση που ειναι το κενο πατιέται πάνω και κανει διπλο κλικ
kosmasgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε μια επαναφορά ρυθμίσεων και αν εχεις πάλι θέμα τότε πας για οθόνη αν ειναι σε εγγύηση
Giwrgos George Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Aν είναι εντός εγγύησης θα το πας στο service και θα σου αλλάξουν την οθόνη,είχα παρόμοιο πρόβλημα με το G2 μου και τελικά ήταν θέμα hardware.
kurillakoc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 τωρα αρχισε και να παταει μονο του 1
Giwrgos George Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 τωρα αρχισε και να παταει μονο του Ακριβώς τα ίδια έκανε και το δικό μου φίλε,αν το αφήσεις δεν θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα,θα χειροτερέψει.Πήγαινε το στο service θα σου αλλάξουν όλη την πρόσοψη λογικά και θα είναι σαν καινούριο
panos- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έχει υποστεί πτώσεις; Αν ναι και φαίνεται λίγο δύσκολο να το αλλάξουν.
panos- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ωραία επικοινώνησε με την εταιρία service (Procordia νομίζω) εφόσον είναι εντός εγγύησης.
kurillakoc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ε ετσι οπως ειναι δεν εχει εγγύηση λογο τιμολογίου και οτι το πηρα απο αλλο παιδι νόμιζα σκέτο με το ιμει μπορουσα να κανω κατι
kurillakoc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 μίλησα με το support και μου ειπαν οτι θελουν και απόδειξη αγορας
Giwrgos George Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πες να σου την στείλει αυτός που το αγόρασες μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα