Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α, οπότε αν κατεβάσεις παράνομα μια ταινία και σου αρέσει, μετά πας και την αγοράζεις? :P

Το καλυτερο ειναι οτι παει και κλεβει τα καταστηματα γερμανος,πλαισιο κλπ ναυαρχιδες samsung και iphone και μετα αν του αρεσει παει και το αγοραζει.

Μη το γελας ειναι ολοκληρη φιλοσοφια απο πισω ;) 

:P

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Α, οπότε αν κατεβάσεις παράνομα μια ταινία και σου αρέσει, μετά πας και την αγοράζεις? :P

Το κανω συνηθως σε παιχνιδια ειχα κανενα χιλιαρι ωρες στο Skyrim και πηγα και το αγορασα γιατι αξιζε να αγοραστει το ιδιο με το Borderlands 2 και παει λεγοντας.Οσο για ταινιες/μουσικη  το στυλ μου ειναι πιο παλιο με αποτελεσμα οι περισσοτεροι εχουν πεθανει αρα για μενα προσωπικα δεν αγοραζω τετοιο ειδους ταινιες γιατι δεν παιρνει κανενα ποσοστο ο ηθοποιος ή ο μουσικος.Παρολαυτα ελπιζω να κανω καποιες συλλογες βινυλιων και ταινιων που μου αρεσουν στο μελλον

Δημοσ.

Χασαμε και το yifουκλα γμτ...

ολες οι ταινιες που ειχε ειναι καταχωρυμενες και στο kickass torrents αλλα και στο pirate bay.Τωρα αμα εσυ ειδες 6000 ταινιες που ειχε ανεβασει μπραβο και παλι μπραβο

• Like 1
Δημοσ.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του Star Wars, θα πάει να αγοράσει τις 2 τριλογίες για να τις δει; όχι. Ένας που τις έχει δει, όπως και αν τις είδε, είναι πιο πιθανό να τις αγοράσει, είτε για συλλογή είτε για υποστήριξη στους δημιουργούς(ασχέτος αν πουλήθηκε στη Disney).

Δημοσ.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του Star Wars, θα πάει να αγοράσει τις 2 τριλογίες για να τις δει; όχι. Ένας που τις έχει δει, όπως και αν τις είδε, είναι πιο πιθανό να τις αγοράσει, είτε για συλλογή είτε για υποστήριξη στους δημιουργούς(ασχέτος αν πουλήθηκε στη Disney).

και διαφορα αλλα εμπορευματα οπως posters , φιγουρες , κομικς και οτι αλλο υπαρχει τριγυρω απο αυτο.Βασικα η πειρατια κανει δωρεαν διαφήμιση σε εκαντονταδες ταινιες / κομικσ / μουσικη και οτι αλλο υπαρχει που δεν ειναι ευκολα προσβασιμο στον μεσο καταναλωτη

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά περισσότερος κόσμος είναι ηλίθιος και σε αυτόν απευθύνονται τέτοιες δηλώσεις. Είναι σαν κάτι δηλώσεις που κλείνει μια εταιρία απολύει 5000 εργάτες και λέει κάτι βλακείες για ανταγωνιστικότητα , προσαρμογή κτλ ενώ όλο το upper management κρατά τους μισθούς / bonus , παρότι η κατάσταση που ήρθαν ήταν καθαρά δικό τους αποτέλεσμα.

Few valid Points .

A. Πρακτικά δηλαδή ας πούμε ότι κατεβάζουν παράνομα 600.000 άτομα την ταινία Χ . Αυτό δεν σημαίνει πως η εταιρία παραγωγής χάνει 600.000 x $ κομματιού / Cinema tickets share or whatever διότι απλά το 80% του κόσμου που την κατεβάζει παράνομα δεν θα πήγαινε να την δει.

Β. Αν κατέβαινε ο θεός ο ίδιος, άνοιγε τα σύννεφα και έλεγε "λοιπόν το Terminator Genesys λόγω πειρατείας απέδωσε hmmm 3.4 Million less $ στο Studio." Ώπα ώπα , συγνώμη Allmighty , δηλαδή εάν το στούντιο έχει 1200 άτομα προσωπικό πάει να πει ότι τα κέρδη αυτά θα πάνε αναλογικά με bonus στους εργαζόμενους ; ! Μην ξεχνάμε τι σύστημα υπάρχει στον πλανήτη γη.

Γ.Τι ωθεί τον κόσμο στο να κατεβάσει ; Η αναμονή , η ευκολία και η άνεση του σπιτιού , είναι λίγοι από τους λόγους σίγουρα . Αντί να κάτσουν οι αυστραλοπίθηκοι να σκεφτούν τι φταίει = δεν βγαίνει η ταινία παντού την ίδια ημέρα (ποιός φταίει ; το στούντιο) , η ευκολία = δεν διανέμεται ψηφιακά στο διαδίκτυο (ποιός φταίει ; το στούντιο), η άνεση του σπιτιού (ποιος φταίει; κανένας, αλλά δώσε κάτι που θα κάνεις τον πελάτη σου να σηκωθεί από τον καναπέ του για να πάει στο cinema να τη δει ή blame όλες τις εταιρίες παροχής προγραμμάτων TV άκα κανάλια/nova/OTETV. Ποιος ο λόγος να μην κερδίσεις τον πελάτη σου ; Τρόποι πολλοί. 

Δ. Τα studio έξω (όχι όλα) έχουν κλείσει πολλά divisions που διατηρούσαν για χρόνια και ακολουθούν την μόδα των καιρών (aka πληρώνω τον εργολάβο x5) και εάν αποτύχει του ρίχνω την ευθύνη ως manager Και λέω "hey, not my fault! shit happens" , και guess who pays the bride! Αυτό loopάρει ανελέητα σε πολλά επαγγέλματα έξω στις μέρες μας. Υπάρχουν τα φανερά έξοδα και τα κρυφά . Τα κρυφά είναι οι πραγματικές μαύρες τρύπες. 

Ε. Η σάλτσα που διαβάζω είναι ότι δεν εκτιμάται η δουλειά των ανθρώπων που δούλεψαν για να βγει η ταινία, κάτι που δεν ισχύει , αλλιώς όσοι την κατεβάζουν δεν θα την έβλεπαν . 

Δ. Η πειρατεία ΔΕΝ είναι κλοπή.  Κλέβω σημαίνει αφαιρώ κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον που στην συνέχεια δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Από την αρχαιότητα έως σήμερα  και εώς το 2525 αυτό θα ισχύει στην πραγματικότητα εννοιολογικά. 

Ε. Οι πραγματικοί κλέφτες με τον νόμο είναι τα ίδια τα στούντιο (όπως και οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές) που κανονικά με νόμους του δικαίου κράτους θα έπρεπε να μην υπάρχουν (τουλάχιστον με την μορφή που έχουν).

Δεν είμαι υπέρ του "παράνομου" και από software , games, movies διαλέγω τι θα δω και το επιβραβεύω με το αντίτιμό του. 

Μια εξαίρεση που έκανε την διαφορά είναι ένα στούντιο που έδωσε χύμα ψηφιακά όλες τις ταινίες του δωρεάν . Alternative way of thinking + respect. 

ΧΑΧΑΧΑ...πραγματικα μου εφτιαξες την νυχτα. "Few valid points"....χαχα...ειδικα στο Δ' εγραψες φιλε μου.....

Η πειρατια παραβιαζει ολους τους νομους περι πνευματικων δικαιωματων....οταν το καταλαβεις αυτο ελα να ξαναμιλησουμε...ΝΑΙ ειναι κλοπη...τοσο απλα.

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ...πραγματικα μου εφτιαξες την νυχτα. "Few valid points"....χαχα...ειδικα στο Δ' εγραψες φιλε μου...

Εγω γελαω με εσενα που ουτε της γνωσεις εχεις για να κατανοησεις τη γραφει για αυτο κοιτα το γουρουνακι μπας και καταλαβεις piracy-not-theft-460x328.jpg

Δημοσ.

Εγω γελαω με εσενα που ουτε της γνωσεις εχεις για να κατανοησεις τη γραφει για αυτο κοιτα το γουρουνακι μπας και καταλαβεις piracy-not-theft-460x328.jpg

Οταν και εσυ καταλαβεις τι εστι "ΚΛΟΠΗ" πνευματικων δικαιωματων, ελα να μιλησουμε....

Δημοσ.

Οταν και εσυ καταλαβεις τι εστι "ΚΛΟΠΗ" πνευματικων δικαωματων, ελα να μιλησουμε....

βεβαια γιατι τους κλεισαμε το σπιτι και εμειναν χωρις φαγητο και ειναι στους δρομους για ψιλα.ΤΙ ειναι μερικα εκκατομυρια στα δις που βγαζουν?

Δημοσ.

βεβαια γιατι τους κλεισαμε το σπιτι και εμειναν χωρις φαγητο η ελπιδα.ΤΙ ειναι μερικα εκκατομυρια στα δις που βγαζουν?

Καλως, προφανως δεν εχεις να πεις τιποτα περι του θεματος....αντε στην σπηλια σου τωρα..

Δημοσ.

Καλως, προφανως δεν εχεις να πεις τιποτα περι του θεματος....αντε στην σπηλια σου τωρα..

Μην με καλεις σπιτι σου δεν ερχομαι

Δημοσ.

Στο μεταξυ ολες οι εταιριες που προσπαθουν να κλεισουν τετοιες σελιδες οι ιδιοι κατεβαζουν συνεχεια.Για να μας δειξει η MPAA ποσα δισεκατομμύρια φοροδιαφυγη εχει και μετα να μας μιλησει για πειρατια.

• Like 1
Δημοσ.

Στο μεταξυ ολες οι εταιριες που προσπαθουν να κλεισουν τετοιες σελιδες οι ιδιοι κατεβαζουν συνεχεια.Για να μας δειξει η MPAA ποσα δισεκατομμύρια φοροδιαφυγη εχει και μετα να μας μιλησει για πειρατια.

Οι πειρατες φταινε για ολα /s

Δημοσ.

Απόψε έχω άσχημα γούστα, θα ακονίσω τα κατεβαστήρια, φέρτε μου πνευματικά δικαιώματα να τα κλέψω!

51dLBTwj0kL._SX300_.jpg

Δημοσ.

Οι πειρατες φταινε για ολα /s

Οι πειρατες ειναι οι μονοι που δεν φταινε φιλε μου να το ξερεις αυτο ισα ισα που κανουν τσαμπα διαφημιση και αθλιες ταινιες κανουν τρελες εισπραξεις οπως και ενα σωρο αταλαντοι ηθοποιοι παιζουν συνεχως σε νεες ταινιες.Το ιδιο και στη μουσικη που εχουμε γεμισει αταλαντους που κανουν καριερα χωρις φωνη απλα με την εμφανιση.

Αν σταματησουν την πειρατεια:

1)Θα σταματησουν ολες οι high speed συνδεσεις vdsl κτλ

2)Οι μεγαλοι σκληροι δισκοι θα καταργηθουν.

3)Οι καλες τεραστιες τηλεορασεις 55"+ θα πεσουν τραγικα οι πωλησεις τους.

Η πειρατεια προσφερει τρελα κερδη σε πολλους τομεις αλλα ακομα να το καταλαβουν οι δισεκατομμυριουχοι του hollywood.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...