Χρήστος15 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Είχα την υδροψυξη triton της raijintek την έβγαλα γιατί είχε κάποιο πρόβλημα και έβαλα μια αεροψυξη μέχρι να την φτιάξω όμως σταμάτησε να δουλεύει η κάρτα γραφικών. Είναι όλα σωστά συνδεδεμένα μιας και η κάρτα περνει ρεύμα κανονικά αλλά ο υπολογιστής ξεκινάει και μένει εκεί δεν δείχνει τίποτα και αφού δουλεύει και πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης κλείνει κατευθείαν. Τι έχω κάνει
La_MoRt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μήπως έπεσε καθόλου υγρό από την υδρόψυξη πάνω της;
artshadows Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 κανε ρεσετ bios ,αλλαξε θεσεις και τεστ με μια μια τισ μνημες, βαλε την καρτα γραφικων σε αλλα pcix βαλε και ξανβλαλε ενα τα καλωδια τησ μητρηκησ και το 8-4πινο και το μεγαλο και τισ καρτας ,αποσυvδεσε ολες τις usb ktlp μεινε μονο με το power button
Χρήστος15 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Όχι υγρό δεν νομίζω να έπεσε. Μήπως τραυματισα την μητρική φοβάμαι. Ευχαριστώ και για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά.
Χρήστος15 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τελικά μάλλον η κάρτα έχει το πρόβλημα γιατί δοκίμασα μια παλιά που είχα και δούλεψε κανονικά. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως χάλασε? Και από τι? Μπορώ να ψάξω μόνος μου να δω τι φταίει? Είναι και κρίμα καινούργια κάρτα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τελικά μάλλον η κάρτα έχει το πρόβλημα γιατί δοκίμασα μια παλιά που είχα και δούλεψε κανονικά. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως χάλασε? Και από τι? Μπορώ να ψάξω μόνος μου να δω τι φταίει? Είναι και κρίμα καινούργια κάρτα. Αμα είναι καινούργια εγγύηση δε έχει? Άμα δεν είχες βάλει χρώμα στην triton δεν νομίζω να φενεται αν εσταξε, αλλά θα έχει κάποια σκιά σίγουρα αν έπεσε υγρό 1
Χρήστος15 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Όχι εγγύηση δεν έχω. Την είχα πάρει απο εδώ απο τις αγγελίες πριν ένα χρόνο σχεδόν. Δεν έχει πέσει υγρό μια χαρά δούλευε η κάρτα απλά πρέπει κάτι να χάλασα όπως την έβγαλα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι. Επίσης που μπορώ να την πάω για να την δουν.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Οι gigabyte 280x και οι asus 280x είχαν τα θεματάκια τους, αρκετά ελαττωματικά κομμάτια, είσαι και εκτός εγγύησης, δύσκολα τα πράγματα.
Χρήστος15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Να στείλω μήνυμα στην gigabyte η δεν υπάρχει λόγος?
Χρήστος15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αν πάω στο πλαίσιο να την δουν γίνετε?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Γίνεται αλλά με χρέωση, από που είσαι? Αν είσαι Θεσσαλονίκη κερνάω καφέ και έλα να την δούμε μαζί αν θες 1
Χρήστος15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ήμουν κοντά σου μέχρι το καλοκαίρι σπούδαζα λαρισα. Πλέον είμαι Αθήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα