Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είχα την υδροψυξη triton της raijintek την έβγαλα γιατί είχε κάποιο πρόβλημα και έβαλα μια αεροψυξη μέχρι να την φτιάξω όμως σταμάτησε να δουλεύει η κάρτα γραφικών. Είναι όλα σωστά συνδεδεμένα μιας και η κάρτα περνει ρεύμα κανονικά αλλά ο υπολογιστής ξεκινάει και μένει εκεί δεν δείχνει τίποτα και αφού δουλεύει και πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης κλείνει κατευθείαν. Τι έχω κάνει :(

Δημοσ.

κανε ρεσετ  bios ,αλλαξε θεσεις και τεστ με μια μια τισ μνημες, βαλε την καρτα γραφικων σε αλλα pcix  βαλε και ξανβλαλε ενα  τα καλωδια τησ μητρηκησ και το 8-4πινο και το μεγαλο και τισ καρτας ,αποσυvδεσε ολες τις usb ktlp μεινε μονο με το power button 

Δημοσ.

Τελικά μάλλον η κάρτα έχει το πρόβλημα γιατί δοκίμασα μια παλιά που είχα και δούλεψε κανονικά. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως χάλασε? Και από τι?

Μπορώ να ψάξω μόνος μου να δω τι φταίει? Είναι και κρίμα καινούργια κάρτα.

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά μάλλον η κάρτα έχει το πρόβλημα γιατί δοκίμασα μια παλιά που είχα και δούλεψε κανονικά. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως χάλασε? Και από τι?

Μπορώ να ψάξω μόνος μου να δω τι φταίει? Είναι και κρίμα καινούργια κάρτα.

Αμα είναι καινούργια εγγύηση δε έχει?

Άμα δεν είχες βάλει χρώμα στην triton δεν νομίζω να φενεται αν εσταξε, αλλά θα έχει κάποια σκιά σίγουρα αν έπεσε υγρό

• Like 1
Δημοσ.

Όχι εγγύηση δεν έχω. Την είχα πάρει απο εδώ απο τις αγγελίες πριν ένα χρόνο σχεδόν. Δεν έχει πέσει υγρό μια χαρά δούλευε η κάρτα απλά πρέπει κάτι να χάλασα όπως την έβγαλα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι. Επίσης που μπορώ να την πάω για να την δουν.

• Moderators
Δημοσ.

Γίνεται αλλά με χρέωση, από που είσαι? Αν είσαι Θεσσαλονίκη κερνάω καφέ και έλα να την δούμε μαζί αν θες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...