Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα έχει ως εξής:

Ο υπολογιστής κλείνει σε βαριά παιχνίδια όπως lords of the fallen.

specs;

fx 8320 

gpu msi  gtx760 

psu corsair vs 650

mobo 990fxa gigabyte

δεν έχει γίνει πουθενά oc  

Δημοσ.

Καθαρά θερμοκρασία overheating. Εγώ έχω ένα laptop από το Πλαίσιο - ξέρω εντάξει παλιό είναι από το 2010 - ωστόσο ενώ παίζει τα πάντα άριστα μέχρι το 2013 μαξ σβήνει μετά από είκοσι λεπτά. Δυστυχώς είναι overheating και φταίει το σασί του που είναι για τα περιβόλια. 

Δημοσ.

Παιζει ρόλο αν κλείνει ή κάνει reset. Γιατί μπορεί να εχει θέμα και με την τροφοδοσία. Να στρεσάρεται η κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό να κλατάρει. Τσέκαρε θερμοκρασίες και αν είναι φυσιολογικες λογικά για τροφοδοσία το βλέπω

• Like 3
Δημοσ.

Παιζει ρόλο αν κλείνει ή κάνει reset. Γιατί μπορεί να εχει θέμα και με την τροφοδοσία. Να στρεσάρεται η κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό να κλατάρει. Τσέκαρε θερμοκρασίες και αν είναι φυσιολογικες λογικά για τροφοδοσία το βλέπω

+1 What he said...

Δημοσ.

+1 What he said...

. Εκανα στεσσ τεστ τπν επεξεργαστη με prime95 για 20 λεπτα και επιασα 45 μαχ.

Την γραφικων πως την στρεσαρω

Κανει reset

Δημοσ.

Κατέβασε κάτι σαν το Piriform Speccy, για να βλέπεις τις θερμοκρασίες σε όλα τα υποσυστήματα ταυτόχρονα.

Δες τι θερμοκρασίες πιάνει, όσο προλάβεις πριν το reset και δες τι θερμοκρασίες έχει αμέσως μετά.

Για τροφοδοτικό το βλέπω, πάντως...

• Like 2
Δημοσ.

Στρεσάραμε την κάρτα γραφικών με το heaven και στο λεπτό και λιγότερο  έκανε επανακίνιση. Η θερμοκρασία ήταν στους 52 βαθμούς.

το τροφοδοτικό αγοραστικέ από το πλαίσιο. Έχει εγγύηση αλλά πως γίνονται αυτά με τις εγγυήσεις δεν ξέρω. 

Δημοσ.

Στρεσάραμε την κάρτα γραφικών με το heaven και στο λεπτό και λιγότερο  έκανε επανακίνιση. Η θερμοκρασία ήταν στους 52 βαθμούς.

το τροφοδοτικό αγοραστικέ από το πλαίσιο. Έχει εγγύηση αλλά πως γίνονται αυτά με τις εγγυήσεις δεν ξέρω. 

Πας στο πλαίσιο με την απόδειξη στο τμήμα service. Θα το παραλάβουν και θα σου δώσουν χαρτιά τα οποία είναι απόδειξη για το έδωσες και τι παρέλαβες. Αιτιολογία: αυτό του τίτλου. Να γράψουν επίσης στο χαρτί ότι έχεις ελέγξει το pc σου για θερμοκρασίες και ότι είναι φυσολογικές (ανέφερε την max θερμοκρασία για cpu+gpu) 

Επίσης κράτα (βγάλε και μια φωτό καλύτερα) το S/N του τροφοδοτικού σου που υπάρχει συνύθως πάνω σε αυτό γιατί κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορά (μιλάω γενικά φυσικά και όχι για το πλαίσιο). Αυτήν την τακτική να την ακολουθείς πάντα.

Δημοσ.

Οτι ειπαν και οι προηγουμενοι,επισης η σειρα VS της Corsair  δεν ειναι για gaming και για πιο απαιτητικα συστηματα ειναι η φτηνη value σειρα και ειναι πολυ υπερτιμημενη στην Ελλαδα τουλαχιστον. Αν σου δωσουν πιστωτικο ,βαλε κατι ακομη και παρε καλυτερο τροφοδοτικο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου φανεί λίγο περίεργη ερώτηση, αλλά ποιά ακριβώς motherboard έχεις (Gigabyte 990FXA-? και rev.) και ποιό BIOS φοράει;

είναι το ud3 το  rev  δεν το ξέρω.

Αλλά τι ρόλο παίζει αυτό 

Οτι ειπαν και οι προηγουμενοι,επισης η σειρα VS της Corsair  δεν ειναι για gaming και για πιο απαιτητικα συστηματα ειναι η φτηνη value σειρα και ειναι πολυ υπερτιμημενη στην Ελλαδα τουλαχιστον. Αν σου δωσουν πιστωτικο ,βαλε κατι ακομη και παρε καλυτερο τροφοδοτικο.

και τι σημαίνει ότι δεν είναι gaming τα watt αφού είναι αρκετά για το σύστημα . Μόνο lol παίζει το pc χωρίς πρόβλημα. Είναι ακριβό ήδη παραπάνω δεν θα δώσω 

Δημοσ.

90% είναι τροφοδοτικό. Αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας, δες ποιά έκδοση BIOS έχει τώρα η motherboard σου. Αν δεν ξέρεις τον τρόπο, μία απλή λύση είναι να κατεβάσεις το speccy, να το εγκαταστήσεις και να την δεις από εκεί.

Αν έχεις παλιά έκδοση BIOS, θα ήταν καλό να περάσεις την πιο καινούρια. Μπορεί (1% είναι η πιθανότητα, αλλά δεν χάνεις τίποτα) να σου λύσει και το πρόβλημα.

Αλλιώς παίρνεις το τροφοδοτικό και το πας εκεί όπου το πήρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...