Tobajara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ένα πολύ πρωτότυπο θέμα. Φίλος μου αλλάζει τα μισά και παραπάνω κομμάτια του υπολογιστή του κρατώντας κάποια βασικά. Χρήματα είναι 800 με 850 ευρώ (μέγιστο 850) που μοιράζονται σε Κουτί - Cooler Master K282 Motherboard - Gigabyte H170M-D3H DDR3 Μνήμες - Kingston 16GB HyperX Fury 1886MHz CL10 (kit of 2) Επεξεργαστή - Intel Core i5 - 6600K Κάρτα γραφικών - nVidia Gigabyte GTX 960 Windforce 2X 4GB Ορίστε και μια φωτογραφία με τη σύνθεση και το κόστος. Περιλαμβάνει ένα DVD-RW και μελλοντικά θα δει για SSD σκληρό. Γενικά θέλει να κινηθεί σε κάρτες nVidia. Στόχος είναι μηχάνημα που θα τρέχει καλά τα τωρινά παιχνίδια χωρίς απαραίτητα απαιτήσεις για Ultra και αξιοπρεπώς για τα 3 επόμενα χρόνια. Οπότε θα ήθελα τα φώτα σας για το τι καλύτερο μπορεί να αποκτήσει σε αυτά τα χρήματα. Η ένστασή μου είναι η 960, που δε νομίζω πως μπορεί να τραβήξει πολύ, αλλά δεν παρακολουθώ γενικά hardware οπότε κάθε βοήθεια θα είναι πάρα πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ!
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αρχικα βγαζεις τον i5 6600k που ειναι για overclock και βαζεις τον i5 6500 50ευρω φθηνοτερα στο Msystems απο τον παραπανω. Τροφοδοτικο δεν βλεπω να εχεις βαλει. Αν οχι με τα χρηματα που γλυτωνεις απο εδω υπολογισε σε ενα τροφοδοτικο. Σκληρο δισκο εχει? 1
Tobajara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τροφοδοτικό θα κρατήσει τον παλιό και σκληρό δίσκο για την ώρα έχει HDD, μελλοντικά θα κοιτάξει για SSD αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση. Όσον αφορά την κάρτα γραφικών?
hliastsek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ποιο τροφοδοτικο εχει? Στα 850 ευρω χωρις ssd? Επισης γιατι 16gb ram? Βλεπω οι τιμες ειναι πολυ τσιμπημενες, την καρτα γραφικων στο skroutz την βλεπω απο 226 ευρω. Μονο απο την επιλογη κλεδωμενου επεξεργαστη (οπως ειπε και ο Fulgore) 8αρας ram. Αγορα καρτας γραφικων απο διαφορετικο καταστημα Γλυτωνεις πανω απο 100 ευρω. Δηλαδη χρηματα και για νεο τροφοδοτικο(αν χρειαζεται) και ssd. 1
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Απάντησε στον ηλία.Για κουτί κοιτάς σε καλύτερο.. Η 960 δε θα κρατήσει πολύ,δικαιολογημένη ένσταση και είναι και λίγη για τον i5.Γιατί κοιτάει κυρίως προς nvidia; Θα τη χρησιμοποιήσει και αλλού; Ποιά οθόνη έχει; 1
Tobajara Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα προσπαθήσω να δώσω περισσότερες πληροφορίες σήμερα, αλλά προς το παρόν * Τροφοδοτικό έχει 850w αλλά δεν ξέρω τη μάρκα, ας πούμε χάριν συζήτησης Corsair. * SSD, όπως είπα, τον έχει προγραμματίσει για λίγους μήνες αργότερα και θα τη βγάλει όπως όπως μέχρι τότε. * Οθόνη δεν έχω ιδέα, θα ρωτήσω, αλλά δε σκοπεύει να την αλλάξει. * Το κατάστημα το χρησιμοποίησε για να κάνει τη σύνθεση, δεν τον δεσμεύει κάτι ιδιαίτερο. Για τα 16 GB RAM εγώ τον συμβούλεψα, βλέποντας την κατάσταση στο πώς τρέχουν τα παιχνίδια σήμερα. Νομίζω είναι προτιμότερο να τα έχει παρά να μην τα έχει. Για nVidia προσανατολίζεται, όπως μου είπε, λόγω σχετικής σταθερότητας drivers και του είπα να σκεφτεί μια R290, με κίνδυνο να ξεπεραστεί γρήγορα. Για να το κάνω απλό, κερδίζοντας τα 100 ευρώ που προαναφέρθηκαν, πού θα μπορούσε να τα ρίξει? Εγώ θα του έλεγα κατευθείαν σε καλύτερη κάρτα της nVidia (όπου δεν έχω δει τιμές πρόσφατα), αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μάθε καλύτερα ακριβές μοντέλο τροφοδοτικού και οθόνης για να ξέρουμε για τι μιλάμε.Αν δεν κάνει αλλαγές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει κάποιο παλιό τροφοδοτικό καλύτερα να το αλλάξει μάλλον. 16gb δε θα βάζα,ειδικά αν "κόψει" λεφτά από άλλα πιο καίρια parts. Όσον αφορά τις κάρτες...σχετικά είναι αυτά.Και η nvidia έχει περιόδους που τα πάει άσχημα με τους οδηγούς της,δεν είναι σημαντικό κριτήριο επιλογής που να βασίζεται κανείς σε αυτό. Ναι στο budget φαίνεται να χωράνε κάρτες όπως 290,970,390.Από αυτές θα προτιμούσα την 390 και σχετικά άνετα,αν είναι να μη κάνει άλλες κινήσεις στο σύστημα για πολύ καιρό.Αν κάποια έχει κίνδυνο να ξεπεραστεί σχετικά πιο γρήγορα αυτή είναι η 970 με τη λιγότερη vram της και τη πολιτική που ακολουθεί η nvidia με τους οδηγούς μόλις βγάλει νέα σειρά.Και εκτός αυτού σε DX12 φαίνεται να τα πηγαίνει χειρότερα από τις amd.
Tobajara Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πληροφορίες Το τροφοδοτικό του είναι τελικά το Corsair GS800 στα 800w Το περίεργο είναι η οθόνη του, που δεν υπάρχει - έχει συνδέσει την τηλεόρασή του με HDMI, η οποία είναι η 40'' Samsung UE40 D 5500 SmartTV HDMI . Αυτό μπερδεύει γενικά τα πράγματα. Κρατώ τη λύση που μου προτείνατε για επεξεργαστή και μνήμες και βρήκα σε καλή τιμή την R390, οπότε ΟΚ. Είδα τις απαιτήσεις σε PSU και είναι στα 750W. Το Corsair του φίλου μου θα έχει πρόβλημα ή αντέχει? Για motherboard δεν είδα κάποια πρόταση, οπότε κρατάω την αρχική. Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τον κόπο σας!
Millennium Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν έχει παραζορίσει το τροφοδοτικό για χρόνια μπορεί να το κρατήσει.Για τα w μην ανησυχείς,και ένα ποιοτικό 600w+ φτάνει και περισσεύει για αυτά. Το πρόβλημα είναι οτι θέλει και ένα αξιοπρεπές monitor για να αξιοποιηθεί το σύστημα.Για μένα καλύτερα να μαζέψει και τα παίρνει όλα μαζί. Και αν θες ένα γενικό σχόλιο για το έως τώρα system building, η 1151 πλατφόρμα δεν πρόκειται να του προσφέρει κάτι ουσιαστικό στο gaming.Ειδικά αν είναι να δεσμεύσει χρήματα από άλλα parts πας σε άλλη και ξεμπερδεύεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα