Προς το περιεχόμενο

Σε ένα χρόνο διακόπτεται η πώληση καινούριων υπολογιστών με προεγκατεστημένα Windows 7 και Windows 8.1

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Ξεχνάς ότι τα 10 τα δίνουν "δωρεάν" και οτι τα pusharoun με ότι έχουν.

Πόσο πιστεύεις ότι θα ήταν το ποσοστό των Win10 αν υπήρχε επιλογή για σχεδόν ίδιο start menu με αυτό των 7 και κανένα privacy θέμα?

Προσωπικά, δεν θα έλεγα πάνω από το διπλάσιο από ότι έχουν τώρα...

Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δεν έχουν κάποια ακόμα ανάγκη να αναβαθμίσουν από 7 ή 8.1...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα αυτο το λεμε εμεις εδω. Οι εταιρειες ομως κανουν μια χαρα τη δουλεια τους και με τα xp ακομη και σε πληροφορω οι περισσοτεροι δε το σκεφτονται καν. Μονο αν τους καει το pc.

Ημαρτον με αυτό το start στα win 7 και το ποσο ομορφα εναι.Ποιος "σοβαρος" ανθρωπος χρησιμοποει το start;

τι  χρησιμοποιεί δλδ ο "σοβαρός" άνρθωπος στα windows για να τρέξει μία εφαρμογή; Το file exlorer όπου πάει να βρεί το exe της εφαρμογής στο program files να το κάνει διπλό κλικ να ανοίξει;

Τι ακριβώς εννοείς; Από τα win 95 (1994 φθηνόπορο) το start χρησιμοποιείται και στα 7 και 8, και τα 10 με όποια μορφή αυτό έχει.

• Like 1

• Super Moderators

Καλα αυτο το λεμε εμεις εδω. Οι εταιρειες ομως κανουν μια χαρα τη δουλεια τους και με τα xp ακομη και σε πληροφορω οι περισσοτεροι δε το σκεφτονται καν. Μονο αν τους καει το pc.

Με τα XP είναι αρκετές οι ελλείψεις αν έχεις "σύγχρονο" PC. Τώρα για τις εταιρείες αναλόγως τι κάνουν....

παιχτες,δεν ειναι ολος ο κοσμος σκληρος πυρηνας σαν και εσας ( λεμε τωρα ).

μια χαρα κανουν τη δουλεια τους και με τα xp ακομα,και ας εχουν καταργηθει εντελως.

και ναι,με την ιδια μνημη θα βαλουν τα 7ρια και θα παιζουν ακομα 2 χρονακια μεχρι να καει εντελως το παλιο pc.

και ναι,τα 7 ηταν μακραν το καλυτερο λειτουργικο που εχει βγαλει η ms,οποτε κοφτε λιγο το υφακι.

αντε γιατι γεμισαμε πονηρους εδω μεσα.

παιχτες,δεν ειναι ολος ο κοσμος σκληρος πυρηνας σαν και εσας ( λεμε τωρα ).

μια χαρα κανουν τη δουλεια τους και με τα xp ακομα,και ας εχουν καταργηθει εντελως.

και ναι,με την ιδια μνημη θα βαλουν τα 7ρια και θα παιζουν ακομα 2 χρονακια μεχρι να καει εντελως το παλιο pc.

και ναι,τα 7 ηταν μακραν το καλυτερο λειτουργικο που εχει βγαλει η ms,οποτε κοφτε λιγο το υφακι.

αντε γιατι γεμισαμε πονηρους εδω μεσα.

Ε, άμα τα 7 είναι τα καλύτερα επειδή το λες εσύ, έτσι είναι.
  • Like 1

το λεω εγω γιατι σε αντιθεση με το 90% εδω μεσα,νταραβεριζομαι συνεχεια με διαφορετικους υπολογιστες λογω δουλειας και βλεπω ποσο χεστηκε ο κοσμος για τα 8 η τα 10.

και ξαναλεω,επειδη εσεις εισαστε και καλα σκληροπυρηνικοι χρηστες δε σημαινει οτι ολος ο υπολοιπος πλανητης ειναι σαν εσας.

μια χαρα κανουν τη δουλεια τους ακομα με xp,ποσο μαλλον με 7.
οποτε κοψτε λιγο την ειρωνια κ το υφακι τυπου εμεις-ειμαστε-πονηροι-και-βαζουμε-10ρια-και-ολοι-οι-αλλοι-ειναι-ηλιθιοι.

• Super Moderators

το λεω εγω γιατι σε αντιθεση με το 90% εδω μεσα,νταραβεριζομαι συνεχεια με διαφορετικους υπολογιστες λογω δουλειας και βλεπω ποσο χεστηκε ο κοσμος για τα 8 η τα 10.

και ξαναλεω,επειδη εσεις εισαστε και καλα σκληροπυρηνικοι χρηστες δε σημαινει οτι ολος ο υπολοιπος πλανητης ειναι σαν εσας.

οποτε κοψτε λιγο την ειρωνια κ το υφακι τυπου εμεις-ειμαστε-πονηροι-και-βαζουμε-10ρια-και-ολοι-οι-αλλοι-ειναι-ηλιθιοι.

Και είμαστε κι εμείς που το pc ακόμη έχει καλά specs και μπορούμε να το αναβαθμίζουμε κάθε φορά στην τελευταία έκδοση των windows.

Και ταυτόχρονα αισθητικά μας αρέσουν περισσότερο τα 10 από τα 8 & τα 7. :)

• Like 3

Εγω σε αντίθεση με σένα νταραβεριζομαι κάθε μέρα, μαθε ώρα και στιγμή με υπολογιστές. Kαι ο κόσμος μου λέει ότι δεν θέλει xp και 7.

Δεν θα στο αποδειξω. Όπως δεν μπορείς να μου το αποδείξεις και εσύ.

Δεν λέμε ότι είναι σκατα τα προηγούμενα OS, λέμε ότι τα 10 είναι πολύ καλύτερα τους και ας εχουν κάποια μικρά bugs (όπως είχαν όλα τα OS στην αρχή)

Αν σε ενοχλεί τόσο που τα 10 είναι καλύτερα απο τα 7 η τα XP σου τότε κάτι τρέχει με την πάρτη σου :)

Για μενα καλα ειναι ολα.... και εχω και απο ολα..... αμα λαχει ναουμ.

Πιάσε μια απ'ολα ρε rfc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...