Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Εδώ και κάποιο διάστημα γίνεται ο χαμός με την γραμμή. Για την ακρίβεια μετά από τις μεγάλες βροχές (Θεσ/νίκη). Μίλησα με ΟΤΕ κτλ, ήρθαν είδαν γραμμή και μου λένε ότι από μεριά τους όλα είναι ΟΚ και φτάνει 14άρα..

Θα φέρω τεχνικό αύριο να δει την εσωτερική καλωδίωση κτλ. Η ερώτηση μου είναι τα στατιστικά του router είναι φυσιολογικά (και παίζει να φταίει η εσωτερική καλωδίωση) ή @@;

BhwfwRy.png

Παλιά συγχρόνιζα στα ~12000 (Rate!). Επίσης το SNR margin ανεβοκατεβαίνει ολη μέρα από 1-20 (γι'αυτό έχω τόσες αποσυνδέσεις φαντάζομαι..)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

το ρουτερ είναι για πέταμα...πολύς κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα.και εμείς στο γραφείο τα ίδια ακόμα και το wifi κολλάει και αποσυνδέετε

Δημοσ.

το ρουτερ είναι για πέταμα...πολύς κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα.και εμείς στο γραφείο τα ίδια ακόμα και το wifi κολλάει και αποσυνδέετε

Ξέρεις ποιο router έχω και το λες :P ή από αυτά που βλέπεις;

Δημοσ.

Εγω παντως απο εκει που επιανα μονιμα 7.50 με 8  σε εως 24 κλασσικα, τους τελευταιους 2 μηνες σε Speedtest βλεπω και εχω ανεβει στα 11 :D

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Εδώ και κάποιο διάστημα γίνεται ο χαμός με την γραμμή. Για την ακρίβεια μετά από τις μεγάλες βροχές (Θεσ/νίκη). Μίλησα με ΟΤΕ κτλ, ήρθαν είδαν γραμμή και μου λένε ότι από μεριά τους όλα είναι ΟΚ και φτάνει 14άρα..

Θα φέρω τεχνικό αύριο να δει την εσωτερική καλωδίωση κτλ. Η ερώτηση μου είναι τα στατιστικά του router είναι φυσιολογικά (και παίζει να φταίει η εσωτερική καλωδίωση) ή @@;

BhwfwRy.png

Παλιά συγχρόνιζα στα ~12000 (Rate!). Επίσης το SNR margin ανεβοκατεβαίνει ολη μέρα από 1-20 (γι'αυτό έχω τόσες αποσυνδέσεις φαντάζομαι..)

Ευχαριστώ!

Έχεις πρόβλημα είτε στην εσωτερική σου εγκατάσταση είτε από τη μεριά του παρόχου.

To υποδηλώνει και το μισό upload που έχεις.

Υποψιάζομαι πρόβλημα μονόπολου μετά από κάποια καλωδιακή βλάβη είτε πρόβλημα στο σπίτι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παίδες. Τελικά άλλαξα όλη την καλωδίωση στο σπίτι (λολ) και είμαι ακόμα εδώ:

H2wov2M.png

Τι παίζει; Με έχουν κλειδώσει στα 6140;!;

Δημοσ.

κατι παει πολυ λαθος στην εσωτερικη καλωδιωση..... θα σου ελεγα να φερεις εναν ηλεκτρολογο να το κοιταξει και να δοκιμασεις με αλλο ρουτερ επισης.Αν ξερεις,μετρησε την ταχυτητα σου στον κατανεμητη

Δημοσ.

κατι παει πολυ λαθος στην εσωτερικη καλωδιωση..... θα σου ελεγα να φερεις εναν ηλεκτρολογο να το κοιταξει και να δοκιμασεις με αλλο ρουτερ επισης.Αν ξερεις,μετρησε την ταχυτητα σου στον κατανεμητη

Ήρθε ηλεκτρολόγος, άλλαξε όλη την εσωτερική καλωδίωση αλλά άλλο router ακόμα δεν δοκίμασα.. Πήρα ξανά τον ΟΤΕ και περιμένω ενημέρωση :/

Δημοσ.

ειδες καποια αλλαγη στα στατιστικα που λεει το ρουτερ?Επισης απο περιεργεια ποσο σου πηρε ο ηλεκτρολογος :P ?

Δημοσ.

Για να εχεις SNR 17 κατα 99% σε εχουν κλειδωσει. Τα στατιστικα σου φαινετε να βελτιωθηκαν απο το upload που τερματησε σχεδον. Μενει μονο πιστευω να σου αφησουν ελευθερη την γραμμη και θα ανεβεις αρκετα...

• Like 1
Δημοσ.

ειδες καποια αλλαγη στα στατιστικα που λεει το ρουτερ?Επισης απο περιεργεια ποσο σου πηρε ο ηλεκτρολογος :P ?

Ναι έστρωσε η γραμμή τώρα. Και πολλά..

Για να εχεις SNR 17 κατα 99% σε εχουν κλειδωσει. Τα στατιστικα σου φαινετε να βελτιωθηκαν απο το upload που τερματησε σχεδον. Μενει μονο πιστευω να σου αφησουν ελευθερη την γραμμη και θα ανεβεις αρκετα...

Το είχαν τελικά κλειδωμένο.. Τώρα είμαι στα 14-16!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...