Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το innovator w808 με windows 8.1 και ενω ολα του καλα και πλεον το εχουνε συνηθισει δημιουργει ενα προβλημα στις υπολοιπες συσκευες που συνδεονται ασυρματα στο wifi.

Η συνδεση ιντερνετ ειναι forthent και το Router Thomson TG585 v7.

Συχνα κατι γινετε και οι αλλες συσκευες, πχ ipad, winphone κλπ κολλανε και δεν μπορουν να συνδεθουν. Ενω το βλεπουν το δικτυο δεν ανοιγουν σελιδες και εφαρμογες. Κολλανε στη εναρξη. Ενιοτε και κατα το σερφαρισμα, διακοπτεται η λειτουργια τους. Μεχρι στιγμης αυτο διορθωνεται συνηθως με off-on της συνδεσης της συσκευης που εχει το προβλημα.

Τι μπορει να φταιει, δεν ειναι συμβατη η συσκευη με το thomson? , φταινε τα windows? κατι αλλο?

Δημοσ.

Να ενημερωσω το κοινο οτι το προβλημα λυθηκε αλλαζοντας κωδικοποιηση στην ασφαλεια του wifi. Το ξεκλειδωσα και λειτουργησε χωρις προβλημα. Μετα εβαλα τη μεγιστη επιλογη στη καλυτερη κωδικοποιηση και δεν ειχα επισης προβλημα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω εχω το ιδιο tablet και μετα απο επαναφορα των windows 8.1 απο εξωτερικο USB μοιαζει σαν να εγκατασταθηκαν απο την αρχη και δεν μου αναγνωριζει πολλες συσκευες (toutch, wifi, sound card)... Πως να το συνδεσω στο internet για να βρω και να κατεβασω drivers?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...