Προς το περιεχόμενο

Το 2017 ξεκινάει η υπηρεσία παράδοσης προϊόντων με drones της Google

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Το ποιο πιθανόν η υπηρεσία να εξυπηρετεί τα προάστια μεγάλων πόλεων, για να πετάξουν στο κέντρο απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας,οπότε θα μπουν και αυτά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα καρτέλ ναρκωτικών θα κάνουν χρυσές δουλειές.. Θα φτιάξουν ολόιδια drones, ολόιδιες κούτες και όλα καλά.. :)

Εσυ και ο Walter θα το σκεφτοσασταν μονο...

• Like 2

(και αντιστοιχα,θα υπαρχουν ατομα που θα τα χειριζονται,θα τα επισκευάζουν κλπ,που πριν δεν είχαν δουλεια.)

Still,δεν μπορείς να σταματάς την πρόοδο στα πλαίσια της ανεργιας.

Και οι αμαξάδες χασανε την δουλεια τους με τα αυτοκίνητα,και οι γαλατάδες με την παστερίωση και τα ψυγεια,κ.ο.κ..

Eτσι πάει.

Πάντως όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην Ελλάδα η δημιουργία 'ψευτοδουλειών' έχει αναχθεί σε μέγιστη επιστήμη.Τραγικό παράδειγμα η γραφειοκρατεία στο δημόσιο όπου για να ζήσει την οικογένειά του ο σφραγιδοπατητής δημόσιος υπάλληλος θυσιάζονται τουλάχιστον 1000 θέσεις εργασίας από πιθανές επενδύσεις που θα έρχονταν αν δεν υπήρχε γραφειοκρατεία.Ιστορικά δηλαδή αυτή η κάστα ανθρώπων πρέπει να είναι η ισχυρότερη που έχει περάσει απο αυτά τα εδάφη.Ούτε οι ναζί φαντάζομαι δε σκοτώναν 1000 για έναν δικό τους.

• Like 1

1. Αν αυτό γινόταν στην Ελλάδα θα κλέβανε τα drones

2. Είναι ότι πρέπει για όσους σπρώχνουν ντρογκια :)

3. Google βλέπω, και σκέφτομαι κάμερες να βλέπουν τα πάντα, κλεψίματα σε passwords όταν έρχεσαι σπίτι σου κλπ όπως έκανε παλιότερα :P

- Με τον πόσο;

- 1-0

- Ωραίος ρε ψηλέ βάλε 5

- Εγινε άνοιξε την μπαλκονόπορτα να έρθει το ντρόνι.

5;

5 δεν μου φτάνουν ούτε για μισή μέρα. :P

Έλλην με των 10,και παίρνω 20 για να με βγάλει μια μέρα και να μου μείνει και την επόμενη μέρα κανένα για wake n bake

Η Amazon χρησιμοποιεί drones εδώ καιρό, τώρα που την είδαν την αποτυχία μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω... Στο κάτω-κάτω καλύτερα να κινδυνέψει ένα drone παρά ένας άνθρωπος

• Like 1

Πάντως όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην Ελλάδα η δημιουργία 'ψευτοδουλειών' έχει αναχθεί σε μέγιστη επιστήμη.Τραγικό παράδειγμα η γραφειοκρατεία στο δημόσιο όπου για να ζήσει την οικογένειά του ο σφραγιδοπατητής δημόσιος υπάλληλος θυσιάζονται τουλάχιστον 1000 θέσεις εργασίας από πιθανές επενδύσεις που θα έρχονταν αν δεν υπήρχε γραφειοκρατεία.Ιστορικά δηλαδή αυτή η κάστα ανθρώπων πρέπει να είναι η ισχυρότερη που έχει περάσει απο αυτά τα εδάφη.Ούτε οι ναζί φαντάζομαι δε σκοτώναν 1000 για έναν δικό τους.

Ποιό δημόσιο ρε φίλε ναταν το δημόσιο το μόνο πρόβλημα στην χώρα θα ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ.... (καλά τα άλλα δεν θα τα θύξω για να μην θεωρηθεί πολιτικό ποστ αλλά μιας και ανέφερες την γραφειοκρατεία) Ο ιδιωτικός τομέας πάει πίσω νομίζεις;

Έκανα συνδρομή 2play (-μεγάλη ταλαιπωρία αλλά για να μην μακρηγορώ γιατι το πιο μεγάλο αστείο συμβαίνει μετά... τεσπα γίνονται όλα κανονικά υπογραφές φωτοτυπία ταυτότητας και λογαριασμού κτλ όλα έχουν γίνει το πακέτο έχει ενεργοποιηθεί εδώ και ένα μήνα μου έχει εκδοθεί και λογαριασμός  κτλ )

με παίρνουν τηλέφωνο για να μου στείλουν μια sim κάρτα για internet 1GB και μια sim για τηλεφωνία και μηνύματα δωρεάν....

στέλνουν τις κάρτες στην ίδια διεύθυνση που είναι ενεργοποιημένη η σταθερή γραμμή του double play μου (απο την ίδια εταιρία φυσικά) και τι να δώ;

μου ζητούσαν ΔΥΟ φωτοτυπίες ταυτότητας ΔΥΟ φωτοτυπίες λογαριασμού του παρόχου τηλεφωνίας (που ήταν οι ίδιοι) και άκουσον άκουσον ΔΥΟ υπεύθυνες δηλώσεις (με εθνόσημο κανονικά όλα και πρωτόκολλο  :P lol αυτό τους έλειπε ότι νάναι 5 νάναι αλλα το πρωτόκολλο πρωτόκολλο..  ) που λένε ότι τα στοιχεία της ταυτότητας μου ειναι ακριβή και με 2 υπογραφές για κάθε μία απο τις δηλώσεις...

Οι κάρτες μου ήρθανε απευθείας απο την wind (όχι απο συνεργάτες κτλ) ως μέρος προσφοράς του συμβολαίου μου!!!

Τα ζητούσαν όλα δυο δυο υποθέτω γιατι ήταν 2 οι κάρτες...

και ενώ έχω ήδη υπογράψει και καταχωρηθεί ως πελάτης τους ξέρουν το ΑΦΜ (και λογικά ελέγχθηκε αν ειναι σωστό κατα την διάρκεια ενεργοποίησης του λογαριασμού 2play σε αυτούς) έχουν φωτοτυπία ταυτότητας ήδη και την διεύθυνσή μου καθώς και την υπογραφή μου παραλαβής με αντικαταβολή στην συγκεκριμένη διεύθυνση...

μου ζητάνε ξάνα να τους στείλω όλα τα παραπάνω αν και ήδη τα έχουν και μάλιστα απο δύο φορές μια για την κάθε κάρτα λες και μια και για τις 2 κάρτες δεν θα ήταν αρκετό για να αποδείξει ποιός είμαι (αλλά τι λέω εδώ δεν ειναι αρκετή η διαδικασία που είχε γίνει κατα το συμβόλαιο μου για 2play.... )

και σαν κερασάκι στην τούρτα και 2 υπεύθυνες δηλώσεις...

σε λίγο καιρό θα ζητάνε και δείγμα ούρων, χαρτί απο τον παπά της ενορίας, ποινικό μητρώο κτλ..... και μιλάμε για ΙΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ όχι πΟΤΕ... (όχι ότι αυτός πάει πίσω στην γραφειοκρατεία)

και όλα αυτά αν και τα πέρασα όπως είπα (με την υπογραφή του συμβολαίου) γίνανε μέσα σε 1 μήνα + και κατόπιν online αίτησης!!!!!!! (φαντάσου να ήταν και "manual" )

Στην γερμανια ξέρετε πως έβαλα internet? έκανα online αίτηση... μου ήρθε email ενημερωτικό με την διαδικασία και με δωρεάν αριθμό κλήσης customer care μέσα σε λίγες μέρες (1-3 δεν θυμάμαι πάντως αρκετά γρήγορα) ήρθε ο τεχνικός υπέγραψα μια φορά σε ενα χαρτί και την ίδια μέρα πήρα και τον εξοπλισμό.

για το 2play εδώ 3 σελίδες υπογραφές δικαιολογητικά και αναμονή ατελείωτη λες και ανήγαγε τους δρόμους να περάσουν καλώδιο για πάρτι μου και μονο....

και στην γερμανία πλήρωνα DSL (όχι μισθωμένη γραμμή κτλ) 35mbps και κατέβαζα έως 35 Μbps!! μόνο που εκεί το έως σημαίνει οτι θα πιάνει και 35 απλά όχι πάντα οι ταχύτητες μου συνήθως κυμαίνονταν δηλαδή 32-35 κάποιες φόρες έπεφτε και στο 28.... και όλα αυτά το~2007

Εδώ ελλάδα 8 χρόνια μετά.. VDSL2 50 άρα και καλά κάτω απο χιλιόμετρο και πιάνω 20-28.....

• Like 1

Mr_Proper : Συγκρίνεις κάποιον που τον πληρώνεις υποχρεωτικά ανεξαρτήτως απόδοσης μέχρι να πεθάνεις με κάποιον που αν θέλεις επιλέγεις τις υπηρεσίες του και που αξιολογείται καθημερινά και αν δεν είναι καλός κλείνει;

Γελάσαμε πάλι σήμερα.

Χααχαχαχχααχαχαχχα....... να 'σαι καλά.

Επιτελους συντομα θα σωθει ο κοσμος απο : οδηγους ταξι, οδηγους ιχ, οδηγους νταλικας και deliverαδες - acsαδες το αν θα ειναι ανεργοι δεν με νοιαζει ας σπουδαζαν αστροφυσικη.
nwo,half life και τα μυαλα μας στο mtv

Γαμω τις φασεις θα ηταν να μεταφερει η google τα mail σε φακελο με drone!

Η μεταφορα με drone αφορα λιγους που θα διαθετουν και την απαιτουμενη υποδομη, εταιριες κτλ. Μονο το κοστος που θα εχει η μεταφορα ενος μονο δεματος, αποκλειστικοτητα, απο τα κεντρικα στο σπιτι σου με χρηση ενος drone για τη παρτυ σου, μαλλον δεν θα μας πολυενδιαφερει το θεμα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...