Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά,

Μένω στην Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, για δύο χρόνια είχα Wind για ίντερνετ και σταθερό και η εμπειρία μου ήταν το λιγότερο τραγική. Χρησιμοποιώ το ίντερνετ για online gaming οπότε θέλω μια εταιρία με δυνατό ping. Ποια εταιρία μου προτείνετε ??? (Σας παρακαλώ μόνο wind μην μου προτείνετε δεν θέλω να ακούω ότι υπάρχει)

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά,

Μένω στην Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, για δύο χρόνια είχα Wind για ίντερνετ και σταθερό και η εμπειρία μου ήταν το λιγότερο τραγική. Χρησιμοποιώ το ίντερνετ για online gaming οπότε θέλω μια εταιρία με δυνατό ping. Ποια εταιρία μου προτείνετε ??? (Σας παρακαλώ μόνο wind μην μου προτείνετε δεν θέλω να ακούω ότι υπάρχει)

εγω που μενω καναρη εχω 4NET και ολα τελεια...και στο online gaming και down και γενικως ειμαι ευχαριστημενος !!

Δημοσ.

Αν θες να το συνδιασεις με OTE TV και να σκας περισσοτερα για "Premium" εξυπηρετηση (αν και εχουν γινει μερικα θεματα με παραπονα τελευταια) ειναι μονοδρομος.

Δυστυχως οι εναλλακτικοι παροχοι παρολα τα κακα τους (κυριως για θεματα λαθος Profile και τηλεφωνικης εξυπηρετησης) εχουν τρομερα επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη.

Postarε αν θες μια Attenuation SNR να χαζεψουμε.

Δημοσ.

'Εχει καλή προσφορά η forthnet με nova 30 ευρώ. Για ΟΤΕ τι γνωμη έχετε?

nova ντοκιμαντερ ομως αρα αδικα τα 30...το εχω γιαυτο σου λεω. Ειμαι ετοιμος να φυγω ΕΚΤΟΣ αν μου κανουν καλη προσφορα ( ας πουμε στα 40 ευρω ολα τα αθλητικα) αλλιως με χανουν !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...