Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θεματάκι με το ping. Συγκεκριμένα τo ping κυμαίνεται από 80 ms 200ms. Την ώρα που χτυπάει τα 200αρια το wifi είναι κλειστό και τίποτα άλλο δεν τραβάει internet. Το pc είναι συνδεδεμένο στο modem με καλώδιο ethernet. Το modem είναι το tplink td-w8960n με το τελευταίο firmware.

Fastpath δεν ψήνομαι να βάλω γιατί μου κόβει 5mbps και σε λίγο καιρό σκέφτομαι να αντικαταστήσω το 12 μέτρα τηλεφωνικό καλώδιο με ethernet.

O πάροχος μου είναι η hol και το α/κ που με εξυπηρετεί είναι στην πηγάδα στον Πειραιά.

Τα στατιστικά της γραμμής μου

Τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθωθεί.

Ευχαριστώ.

post-219161-0-47065700-1446625524_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Οκ για Ευρώπη είναι πολλά τα 200ms, βέβαια παίζει σημασία και τι ώρες τα βλέπεις αυτά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα βράδια είναι ώρες αιχμής σε σχέση με τα πρωινά, ίσως να μπουκώνουν τα κυκλώματα με εξωτερικό της HOL...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν είναι πράγματι θέμα ISP, δεν μπορείς να κάνει κάτι άλλο...

Αν δημιουργείται από πχ παρεμβολές το βράδυ, είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα...

Δημοσ.

Αν ήταν παρεμβολές πιστεύω πως θα το έκανε κάθε βράδυ. Κάποια στιγμή θα αλλάξω και το τηλεφωνικό καλώδιο με Ethernet γιατί ενός πολλά μέτρα περίπου 15. Λες να αλλάξει κάτι όσο αναφορά το ping;

• Super Moderators
Δημοσ.

300 χρόνια μετά...

Ναι παίζει να δημιουργεί πρόβλημα το τηλεφωνικό, πότε τόσα μέτρα ένα non twisted καλώδιο...

Δημοσ.

Το γνωρίζω αλλά είναι λίγο δύσκολο να αλλαχτεί γι αυτο το καθυστερω όσο μπορώ. Αν το αλλάξω ίσως φτάσω να κλειδωμω και στα 20 mbps. Τώρα είναι στα 18 περίπου

Θα κάνω μια δοκιμάσω ένα τηλεφωοκο καλώδιο που έχω μισό μέτρο για να δω φύσει αυτο αν και ο αδερφός μου στην Ναύπακτο που είχε παλι τοσα μέτρα καλώδιο είχε καλό ping

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα μου για να ρωτήσω κάτι. Χρησιμοποιώ το kodi για να βλέπω online ταινίες. Στο kodi όσο χρησιμοποιούσα το addon genesis τότε ο αδερφός μου είχε πολύ υψηλό ping (500-1000 ms ping). Πριν λίγες μέρες άλλαξα το addon και έβαλα το exodus και από τότε όταν strimaro κάποια ταινία (1080p συνήθως) δεν του σηκώνει καθόλου ping (80 με 90 ping συνήθως). Πως γίνεται αυτό αφού το kodi υποτίθεται κατεβάζει την ταινία αρά τραβάει ταχύτητα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...