noa113 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Φίλος ψάχνει να αγοράσει κινητό που να λειτουργεί σε όσο το δυνατόν πιο πολλές χώρες του κόσμου. Θα μπαρκάρει σύντομα και θα επισκεφθεί όλες τις ηπείρους σε λιγότερο από 2 μήνες! Πολλά καινούρια κινητά αναφέρουν "quad band", ενώ παλαιότερα θυμάμαι που έλεγαν "triple band". Αυτό είναι αρκετό ή υπάρχει και κάτι παραπάνω; Επιπλέον θα είναι το πρώτο του android και του αρέσει το LG Wine Smart (http://www.bestprice.gr/item/2154661275/lg-wine.html), υπάρχουν τίποτα σοβαρές αντιρρήσεις για αυτό;
noa113 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Makeran ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιο σχόλιο για το θέμα με τις μπάντες;
technology_guy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αυτή τη στιγμή στην αγορά, τα κινητά που υποστηρίζουν περισσότερα bands είναι τα iphone και τα samsung galaxy s6/edge/edge+/note 5
noa113 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που ρωτάω είναι πόσες μπάντες χρειάζεται να έχει το κινητό που θα αγοραστεί; Φτάνουν οι μπάντες που έχουν τα κινητά "quad band";
technology_guy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που ρωτάω είναι πόσες μπάντες χρειάζεται να έχει το κινητό που θα αγοραστεί; Φτάνουν οι μπάντες που έχουν τα κινητά "quad band"; δεν παει παραπανω νομιζω
noa113 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ σε αυτό έχω καταλήξει αλλά προσπαθώ να εντοπίσω κάποια πληροφορία για να αφαιρέσω το "νομίζω" και να είμαι σίγουρος. Όταν θα φύγει δεν θα μπορεί να το διορθώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα