Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν σταθερό και αφού δεν άνοιγε καθόλου ούτε στο bios κατάλαβα ότι έχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Το άλλαξα και πλέον ανοίγει. Έβαλα κανονικά τα Windows 7 και τώρα χωρίς να έχω βάλει επάνω του κανένα πρόγραμμα μετά από 2 3 λεπτά χρήσης παγώνει η εικόνα και δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να πατήσω το ρεσετ για να κάνει επανεκκίνηση και να επανέλθει. Αλλά δεν το κάνει συνέχεια. Μπορεί και μετά από 1 ώρα να ξανακολλησει. Θέμα με θερμοκρασία το είδα και δεν έχει πρόβλημα. Τι άλλο να είναι? Σκληρός ή κάρτα γραφικών? Με ποιο πρόγραμμα να δω τον σκληρό?

Δημοσ.

CrystalDiskInfo εγώ έχω και κάνε και ένα stress test την κάρτα σου με κάποιο πρόγραμμα π.χ 3DMark με όλα στα ultra (άσχετα αν πιάνεις 5 fps).

Επίσης μνήμες RAM με το memtest.

 

Επίσης, update BIOS αν έχει, gpu drivers, DirectX.

 

Κάτι ακόμα. Όταν λες παγώνει, στο πάγωμα, κολλάει και το ποντίκι σε ένα σημείο; Δεν κουνιέται; Ή κολλάει ολόκληρο το PC αλλά το ποντίκι μπορείς να το κουνήσεις (και ας μην κάνει κλικ. αν μπορεί να κουνηθεί ρωτάω.).

  • Like 1
Δημοσ.

Κολλάει και το ποντίκι. Δεν κάνει τίποτα.

Στο stress test της κάρτας τι θα δω? Αν αποτύχει τι θα λέει pass ή not pass ή θα λέει τίποτα αριθμούς που δεν σκαμπαζω?

Θα τεστάρω και τον δίσκο και όλα και τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Να στρεσάρεις τη κάρτα να δεις αν είναι από κάποια ασυνήθιστη συμπεριφορά της κάρτας που το προκαλεί αυτό. Αν δεν σου παγώσει στο 3DMark, τότε μπορείς να αποκλείσεις τη κάρτα.

Αν είχε καεί το τροφοδοτικό, έχει υπ' όψιν και τη περίπτωση (ακραία) να πήρε μαζί του (αν ήταν τίποτα no-name ή μάρκα "Με Έκαψες") και τη μητρική.

Τέλος, σκέψου και το ενδεχόμενο να κάνεις ένα format πάλι. Αφού δεν έχεις περάσει τίποτα, δεν θα είναι και κόπος φαντάζομαι.

Αυτό το λέω όχι από τεχνικής άποψης, απλά παλιά την εποχή των XP μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο και για κάποιο λόγο, όταν έκανα πάλι διαμόρφωση, έφτιαξε.

Επίσης, τι τροφοδοτικό έχεις τώρα και τι είχες πριν; Συμπληρωματικά, αν μπορείς να αναφέρεις και το υπόλοιπο σύστημα όπως CPU, GPU, HDD, MOBO θα ήταν χρήσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...