Makeran Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ με τις 1,2 το Nokia 3310Συγκρίνεις nokia 3310 με qtek που ακόμα και σήμερα είναι αξιοπρεπή?
aleksverlin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πως το βλεπεις το μεγεθος της οθονης ? Α και καλοριζικο !
livefreeordie Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πως το βλεπεις το μεγεθος της οθονης ? Α και καλοριζικο ! thanks μεσα σε μια ωρα το συνηθισα τοσο που η οθονη του lumia 535 μου φαινοταν ξαφνικα πολυ μικρη! πολυ ευχρηστο Γκουχου γκουχου Κατέβασε την εφαρμογή TileArt για να προσαρμόσεις την αρχική οθόνη! Αντε μεγια τι εννοεις να την προσαρμοσω? δεν εχει κατι. τι κανει ακριβως αυτην η εφαρμογη?
SIP1995 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 thanks μεσα σε μια ωρα το συνηθισα τοσο που η οθονη του lumia 535 μου φαινοταν ξαφνικα πολυ μικρη! πολυ ευχρηστο τι εννοεις να την προσαρμοσω? δεν εχει κατι. τι κανει ακριβως αυτην η εφαρμογη? Μεγιά το κινητό, το είχα και εγώ πριν κάτι μήνες...με το TileArt ή το Transparency Tiles μπορείς να κάνεις δικά σου εικονίδια ή να κάνεις τα εικονίδια κάποιων εφαρμογών, διαφανή ώστε να φαίνεται ομοιόμορφα το wallpaper στην αρχική οθόνη. 1
livefreeordie Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ ! πως σου φάνηκε;; α ωραία θα το δοκιμάσω!!
ziaba Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Συγκρίνεις nokia 3310 με qtek που ακόμα και σήμερα είναι αξιοπρεπή? δεν ξερει απο qtek γι αυτο τα λεει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα