Προς το περιεχόμενο

lumia 640 xl 4g ή samsung galaxy j5?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λεω επιλογη ρυθμισης φωτεινοτητας προφανως και εννοω να την ρυθμιζεις εσυ οπως θες εξου αλλωστε και η εννοια την μπαρας.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σου είχε αυτόματη ρύθμιση

και σου είχε χειροκίνητη ρύθμιση με χαμηλό-μεσαίο-υψηλό επίπεδο φωτεινότητας.

Ε δε σου είχε μπάρα,

αλλά δεν το λες ότι δε σου είχε τη ρύθμιση της φωτεινότητας καθόλου.

Δημοσ.

Ο λογος που αναφερω την ρυθμιση φωτεινοτητα μεσω μπαρας ειναι επειδη ειναι κατι οπως ειπα που το εχει ο ανταγωνισμος εδω και αρκετα χρονια αλλα στα Windows phone τους πηρε μεχρι τα Windows 10 για να μπει αυτο. Οπως πχ και η μπαταρια που δειχνω πιο πισω. Τοσο δυσκολα ειναι στην δημιουργια αυτα τα απλα αλλα αναγκαια πραγματακια???

Δημοσ.

Το 2005 ειχαμε smartphone στην αγορα ναι ή οχι?? Ημουν συγκεκριμενος με ημερομηνια νομιζω.

Για δες πχ για Android και Ios τι ημερομηνιες γραφει οτι βγηκαν τα πρωτα κινητα στην αγορα https://en.wikipedia.org/wiki/Smartphone

α μάλιστα,smartphone είναι μόνο αν έχει android/ios με windows mobile δεν μετράει,με λίγο ψάξιμο http://www.gsmarena.com/qtek_1010-1164.phpαπο το 2003,για να μην αναφέρω τα διάφορα μοντέλα με symbian 

Δημοσ.

α μάλιστα,smartphone είναι μόνο αν έχει android/ios με windows mobile δεν μετράει,με λίγο ψάξιμο http://www.gsmarena.com/qtek_1010-1164.phpαπο το 2003,για να μην αναφέρω τα διάφορα μοντέλα με symbian 

Με την μορφη που τα ξερουμε τωρα ναι ειναι μονο αυτα,αλλιως ναι υπηρχε πιο παλια και το symbian αλλα διαφορετικα απο οτι ειναι τωρα. Τεσπα να μην το κουραζουμε αλλο ομως γιατι βγηκαμε off topic.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις αποψεις σας! κι εγω προς lumia πηγαινα εξαρχης! επισης απο οτι εχω δει το j5 δεν εχει εφαρμογη walkman δε ξερω κατα ποσο ισχυει γιατι δε το εχω πιασει στα χερια μου.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις αποψεις σας! κι εγω προς lumia πηγαινα εξαρχης! επισης απο οτι εχω δει το j5 δεν εχει εφαρμογη walkman δε ξερω κατα ποσο ισχυει γιατι δε το εχω πιασει στα χερια μου.

Walkman τι εννοεις? Έχει εφαρμογή μουσικής και Google Play Music μέσα κανονικά.

Δημοσ.

Εγώ αυτές τις μέρες ετοιμάζομαι για αγορά του 640, περίμενα την κυκλοφορία του 550 αλλά σε specs δεν είναι καλύτερο του 640. εγώ ήμουν μεταξύ 640 και moto g 2nd gen αλλά βλέποντας τα παλιά android μου και των φίλων μου με κολλημένες σε παλιές εκδόσεις android, προβληματικές εκδόσεις (5.0.2) είπα να πάρω το 640 που θα πάρει w10 δεν κολλάει και είναι και διαφορετικό λειτουργικό από αυτό που είχα συνηθίσει. Πιστεύω για Mid/low price range Κινητά τα  windows phone είναι μονόδρομος αν θες αξιοπρεπή συσκευή σε spec,performance και να μην είναι από Κίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Το xl είναι παντόφλα του κέρατα σε σχέση με το j5 με διαφορετικό λογισμικο δεν μπορείς να τα συγκρίνεις σαν συσκευές στα σπεκς το Sammy είναι ένα τικ καλύτερο σχεδόν σε ολα

Δημοσ.

Το xl είναι παντόφλα του κέρατα σε σχέση με το j5 με διαφορετικό λογισμικο δεν μπορείς να τα συγκρίνεις σαν συσκευές στα σπεκς το Sammy είναι ένα τικ καλύτερο σχεδόν σε ολα

Εμ οχι :)

Δημοσ.

Εμ οχι :)

Σε καθαρά specs ναι είναι καλύτερο. Αλλά σαν τελική εμπειρία χρήσης αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Δες ποιο λειτουργικό σε βολεύει καλύτερα και διάλεξε ένα από τα δύο. Κανένα δεν θα σε απογοητεύσει

Δημοσ.

Walkman τι εννοεις? Έχει εφαρμογή μουσικής και Google Play Music μέσα κανονικά.

αυτο εννοουσα εχει εφαρμογη μουσικης μεσα κανονικα? 

εχετε να προτεινετε καποιο αλλο στα 200 ευρω? σε αυτα τα λεφτα εγω κατεληξα πως αυτα ειναι τα δυο καλυτερα κι απο τα δυο πιστευω το lumia , το μονο θεμα ειναι το μαρκετ γιατι δεν εχει καποιες εφαρμογες που χρειαζομαι αλλα απο την αλλη δε θελω να παρω το j5 και σε 6 μηνες να κολλαει λες και το εχω 2 χρονια!

Δημοσ.

αυτο εννοουσα εχει εφαρμογη μουσικης μεσα κανονικα? 

εχετε να προτεινετε καποιο αλλο στα 200 ευρω? σε αυτα τα λεφτα εγω κατεληξα πως αυτα ειναι τα δυο καλυτερα κι απο τα δυο πιστευω το lumia , το μονο θεμα ειναι το μαρκετ γιατι δεν εχει καποιες εφαρμογες που χρειαζομαι αλλα απο την αλλη δε θελω να παρω το j5 και σε 6 μηνες να κολλαει λες και το εχω 2 χρονια!

Δεν έχει εφαρμογή μουσικής, έχει το google play για εφαρμογή μουσικής που για μένα προσωπικά κάνει με το παραπάνω την δουλειά της.

Η καλύτερη επιλογή είναι το 640 XL αν σε βολέυει το μέγεθος, πρέπει να ασχοληθείς όμως με το λειτουργικό και τις εφαρμογές εκ των προτέρων. Εμένα προσωπικά με βόλεψαν αφάνταστα και δεν θα άλλαζα os αλλά είναι δύσκολη η μετάβαση και οι περισσότερες εφαρμογές είναι κακογραμμένες. Αν έχεις σκοπό να εγκαταστήσεις εφαρμογές τύπου messenger, viber να ξέρεις ότι οι ειδοποιήσεις έρχονται μόνο αν του καπνίσει. Το έχω δει να συμβάινει σε lumia 930, 640 και 435.

Από android έχεις επιλογή το moto g3 και το galaxy j5. Το j5 όπως ανέφερα και προηγουμένως δεν είναι φορτωμένο με βλακείες οπότε δεν θα έχεις θέματα αλλά σε κάθε περίπτωση για αυτο υπαρχει και το μισο gb παραπάνω. Κατά τα άλλα είναι πανομοιότυπες οι συσκευές. Θα έλεγε καλύτερα j5 λόγω amoled και service αλλά για τα moto ακούγονται τα καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Το moto δεν έχει καθόλου bloatware γιατί όσο να πεις και το touchwiz που είναι ελαφρύ λίγο την συσκευή την επηρεάζει... Θα έλεγα Moto εκτός αν θες να δοκιμασεις τον κόσμο των Windows.

Όσο για τις ειδοποιήσεις έχει διορθωθεί στις περισσότερες εφαρμογές, απλά δεν είναι τοσο εμπλουτισμένες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...