Προς το περιεχόμενο

lumia 640 xl 4g ή samsung galaxy j5?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια! θα ηθελα την αποψη σας για το ποιο κινητο ειναι καλυτερο. και τα δυο ειναι πανω κατω στην ιδια τιμη κι εχουν παρομοιες δυνατοτητες. θελω αντικειμενικες αποψεις απο ατομα που ασχολουνται πολυ και ξερουν παρακαλω. υποψην εχω χρησιμοποιησει και android και windows οποτε τα windows δε παιζουν ρολο , μου αρεσαν εξισου. αυτο που δε θελω με τιποτα να συμβει ειναι το j5 να κολλαει οπως εχει συμβει με ολα μου τα android κινητα (κι οπως συνηθως συμβαινει με τα android) με τη παροδο του χρονου , σε αντιθεση με τo lumia που εχω τωρα που δεν εχει κολλησει ποτε κι ουτε ζεσταινεται.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σας παιδια! θα ηθελα την αποψη σας για το ποιο κινητο ειναι καλυτερο. και τα δυο ειναι πανω κατω στην ιδια τιμη κι εχουν παρομοιες δυνατοτητες. θελω αντικειμενικες αποψεις απο ατομα που ασχολουνται πολυ και ξερουν παρακαλω. υποψην εχω χρησιμοποιησει και android και windows οποτε τα windows δε παιζουν ρολο , μου αρεσαν εξισου. αυτο που δε θελω με τιποτα να συμβει ειναι το j5 να κολλαει οπως εχει συμβει με ολα μου τα android κινητα (κι οπως συνηθως συμβαινει με τα android) με τη παροδο του χρονου , σε αντιθεση με τo lumia που εχω τωρα που δεν εχει κολλησει ποτε κι ουτε ζεσταινεται.

Φιλε δεν πρεπει να εχεις δίλλημα το lumia 640 xl ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε αυτα τα λεφτά αν δεν σε πειράζει η μεγαλη οθονη.. Με το samsung j5 θα εχεις πολλα κολλήματα και αν την βγαλει και φετος καλα θα ειναι

• Like 1
Δημοσ.

το j5 σπερνει πραγματικα.οθονη φοβερη,δε κολλαει καθολου αφου η samsung δε το χει φορτωμενο με σαβουρες και μπαταρια φαινομενο.οτι καλυτερο πιστευω στα 180 ευρω

Δημοσ.

Και τα δύο είναι καλές επιλογές. Επέλεξε ανάμεσα σε λειτουργικό και μέγεθος. Με κανένα από τα δυο δεν θα έχεις κολλήματά αρκεί να εχεις υπόψη τους περιορισμούς τους. Εγω προσωπικά γουστάρω τα Windows αλλά να ξέρεις ότι οι περισσότερες εφαρμογές είναι καλογραμμένα και το multitasking ανέφικτο. Με το j5 έπαιξα για μια εβδομάδα και μην ακούς όσους κράζουν για να κραξουν. Σχεδον μηδαμινό bloatware τρέχει υπέροχα αλλά πολύ πιθανόν να βαρύνει σε βάρος χρόνου αν έχεις σκοπό να κάνεις αναβαθμίσεις σε εφαρμογές λογισμικό. Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα τα lumia γενικώς έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα λογω os.

• Like 2
Δημοσ.

3 βδομάδες κάτοχος lumia 640xl άγνωστη λέξη μέχρι στιγμής το lag,κόλλημα κλπ,και επίσης δηλώνω μαγεμένος από τις δυνατότητες της κάμερας αν σε ενδιαφέρει και η φωτογραφία γενικά,το κινητό είναι απροβλημάτιστο μην το φοβάσαι.Για το samsung δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω πιάσει στο χέρι μου,αυτά  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ξεκιναμε απο το γεγονος οτι το θα παρεις νεο κινητο και ακομα ειναι αμβιβολο αν θα παρει Android 6,δηλαδη την τελευταια αναβαθμιση της αγορας και αν τελικα θα την παρει τι συμπεριφορα θα εχει.

Απο την αλλη αυτο δεν ισχυει στο 640xl.Πρωτα απο ολα το 640xl εχει φοβερη αυτονομια μπαταριας λογω phablet. Εχει αξιολογη καμερα και σιγουρα το θεμα των αναβαθμισεων το εχει καλλυμενο.

Βεβαια αυτο που δεν γραφει ο κοσμος πανω στις αναβαθμισεις ειναι οτι ακομα και με τα Windows 10 οταν με το καλο ερθουν παλι ενα κινητο μονο με Lollipop ειναι ετη φωτος μπροστα σε ρυθμισεις,επιλογες αλλα και εφαρμογες.Σκεψου οτι τωρα η MS εν ετη 2015-2016 θα βαλει επιλογη ρυθμισης φωτεινοτητας οταν οι αντιπαλοι το εχουν αυτο εδω και χρονια.

Σε γενικες γραμμες για να μην γραφω κατεβατα αφου εχεις και εσυ ο ιδιος μια γενικη εικονα,η καλυτερη λυση για τωρα ειναι το Lumia 640xl αν δεν σε πειραζει το μεγεθος του κινητου εκτως αν μπορεις να ανεβεις σε χρηματα να αγορασεις κατι τυπου One Plus X ξερω γω.

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα να δεις δεν ειμαι φαν του Windows βασικα δεν τα μπορω καθολου μια φορά ειχα ενα πρην 10 χρόνια.. Γενικα ειμαι του android και αυτο στα τοσα χρονια μου εχει μαθει τα βασικα.. Δλδ καθε χρονο γίνονται πιο βαριά αν θελεις ενα κινητό για απλη χρήση δλδ κανενα μικρο παιχνιδακι λιγο φβ και καμια φοτο τοτε Καλο ειναι το j5 αλλα μεχρι εκει.. Αλλα android με 1.5 ραμ για περισσότερα πράγματα δεν κανει θα κολλάει απίστευτα αναβαθμίσεις μην περιμενεις

Δημοσ.

Κοιτα να δεις δεν ειμαι φαν του Windows βασικα δεν τα μπορω καθολου μια φορά ειχα ενα πρην 10 χρόνια.. Γενικα ειμαι του android και αυτο στα τοσα χρονια μου εχει μαθει τα βασικα.. Δλδ καθε χρονο γίνονται πιο βαριά αν θελεις ενα κινητό για απλη χρήση δλδ κανενα μικρο παιχνιδακι λιγο φβ και καμια φοτο τοτε Καλο ειναι το j5 αλλα μεχρι εκει.. Αλλα android με 1.5 ραμ για περισσότερα πράγματα δεν κανει θα κολλάει απίστευτα αναβαθμίσεις μην περιμενεις

Τι εννοεις οτι ειχες ενα πριν 10 χρονια???Πριν 10 χρονια δεν υπηρχνα καν Smartphones  :rolleyes:

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ξεκιναμε απο το γεγονος οτι το θα παρεις νεο κινητο και ακομα ειναι αμβιβολο αν θα παρει Android 6,δηλαδη την τελευταια αναβαθμιση της αγορας και αν τελικα θα την παρει τι συμπεριφορα θα εχει.

Απο την αλλη αυτο δεν ισχυει στο 640xl.Πρωτα απο ολα το 640xl εχει φοβερη αυτονομια μπαταριας λογω phablet. Εχει αξιολογη καμερα και σιγουρα το θεμα των αναβαθμισεων το εχει καλλυμενο.

Βεβαια αυτο που δεν γραφει ο κοσμος πανω στις αναβαθμισεις ειναι οτι ακομα και με τα Windows 10 οταν με το καλο ερθουν παλι ενα κινητο μονο με Lollipop ειναι ετη φωτος μπροστα σε ρυθμισεις,επιλογες αλλα και εφαρμογες.Σκεψου οτι τωρα η MS εν ετη 2015-2016 θα βαλει επιλογη ρυθμισης φωτεινοτητας οταν οι αντιπαλοι το εχουν αυτο εδω και χρονια.

Σε γενικες γραμμες για να μην γραφω κατεβατα αφου εχεις και εσυ ο ιδιος μια γενικη εικονα,η καλυτερη λυση για τωρα ειναι το Lumia 640xl αν δεν σε πειραζει το μεγεθος του κινητου εκτως αν μπορεις να ανεβεις σε χρηματα να αγορασεις κατι τυπου One Plus X ξερω γω.

Fulgore γενικά συμφωνώ σε αυτά που λες...αλλα για κατσε λίγο..τι εννοείς ότι τα windows phone δεν εχουν ρύθμιση φωτεινοτητας;;Γιατί εδώ και 2 χρονια μια χαρά ρυθμίσεις είχα και στα 8 και στα 8,1

• Like 2
Δημοσ.

Fulgore γενικά συμφωνώ σε αυτά που λες...αλλα για κατσε λίγο..τι εννοείς ότι τα windows phone δεν εχουν ρύθμιση φωτεινοτητας;;Γιατί εδώ και 2 χρονια μια χαρά ρυθμίσεις είχα και στα 8 και στα 8,1

Ρυθμιση φωτεινοτητας εννοω να οριζεις εσυ ποσο θες με αυξομειωση μπαρας(σαν τον ηχο ενα πραγμα).Στο 930 που ειχα με Denim παντως δεν υπηρχε. Βασικα δεν υπαρχει καν μονιμη ενδειξη ποσοστου μπαταριας διπλα απο το εικονιδιο,οσο αστειο και αν ακουγεται.

Δες για το Brightness τι εννοω 

και εδω για την μπαταρια
Δημοσ.

Τι εννοεις οτι ειχες ενα πριν 10 χρονια???Πριν 10 χρονια δεν υπηρχνα καν Smartphones  :rolleyes:

ναι γιατί τα smartphonesvτο 2007 βγήκαν με το iphone,οτι να ναι πραγματικά,ακούς εκεί δεν υπήρχαν πριν 10 χρόνια,τα qtek τότε ηταν απο το μέλλον http://www.gsmarena.com/qtek-phones-38.php 

• Like 1
Δημοσ.

ναι γιατί τα smartphonesvτο 2007 βγήκαν με το iphone,οτι να ναι πραγματικά,ακούς εκεί δεν υπήρχαν πριν 10 χρόνια,τα qtek τότε ηταν απο το μέλλον http://www.gsmarena.com/qtek-phones-38.php 

Το 2005 ειχαμε smartphone στην αγορα ναι ή οχι?? Ημουν συγκεκριμενος με ημερομηνια νομιζω.

Για δες πχ για Android και Ios τι ημερομηνιες γραφει οτι βγηκαν τα πρωτα κινητα στην αγορα https://en.wikipedia.org/wiki/Smartphone

Δημοσ.

Σκεψου οτι τωρα η MS εν ετη 2015-2016 θα βαλει επιλογη ρυθμισης φωτεινοτητας οταν οι αντιπαλοι το εχουν αυτο εδω και χρονια.

Μια στιγμή λες δεν έχει επιλογή ρύθμισης φωτεινότητας και εννοείς ότι θέλεις μπάρα ενώ έχει κουμπί επιλογής φωτεινότητας.

Άρα λάθος είπες.

Ένα παράδειγμα από το αρχαίο Lumia 920 με τα Windows Phone 8 (ούτε καν 8.1 ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...