Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα cq71 το οποιο ενω δουλευει κανονικα μετα απο μια ωρα περιπου σβηνει ξαφνικα.Το καθαρισα ψυκτρες κλπ εβαλα καινουρια παστα αλλα παλι τα ιδια. Εχει κανεις καμια ιδεα η να αρχισω να ψαψνω για αλλο;

Ευχαριστω

Δημοσ.

καλημέρα , σου σβήνει η κανει restart  ;

τσεκαρε δισκο αν σου κανει restart αλλιώς δές αν πρέπει να βάλεις pad στη κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Αν σου σβήνει, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι η υπερθέρμανση.

Πιθανολογώ ότι όταν τον άνοιξες για καθάρισμα, έκανες το κλασσικό λάθος και αντικατέστησες το pad που είχε η κάρτα γραφικών με πάστα.

Αν σου κάνει restart, οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί.

Μελέτησε το event log, και ίσως σου δώσει μια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει.

Δημοσ.

Δεν κάνει restart, απλά σβήνει .

Από θερμοκρασίες τώρα,  ο επεξεργαστής σε φουλ λειτουργία πιάνει 88-92 βαθμούς , η κάρτα γραφικών 101 !!! και ένα Quanta 306c ( TZO1) δεν ξέρω τι είναι αυτό, φτάνει στους 88 βαθμούς. Όταν πιάνει αυτές τις θερμοκρασίες κατεβάζει ρολά, άλλα μάλλον είναι λογικό.

και όλα αυτά αφού έχει καθαριστεί η ψύκτρα και ο ανεμιστήρας και μπει νέα πάστα.

Ίσως πρέπει να βάλω καινούρια pads γιατί έκανα την χαζομάρα να βάλω πάνω από τα παλιά pads πάστα.

Μήπως υπάρχει θέμα και με το ανεμιστηράκι;

Παιδιά τα φώτα σας

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ίσως πρέπει να βάλω καινούρια pads γιατί έκανα την χαζομάρα να βάλω πάνω από τα παλιά pads πάστα.

Φίλε μου, μην το ψάχνεις άλλο.

Αυτό είναι το πρόβλημα - ποτέ δεν βάζουμε πάστα στα pads.

Δημοσ.

Και το πρόβλημα σου φυσικά ειναι οι θερμοκρασίες , άνοιγμα πάλι οχι πάστα στα pards οπως αναφέρθηκε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...