Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα.

Μιας και δεν ξερω τιποτα απο αυτοκίνητα με την πρωτη απορία που μου δημιουργήθηκε γραφω εδω.

Δινω για δίπλωμα σε κατι μερες και θα παρω ρο αυτοκίνητο του πατερα μου. Ειναι λοιπον ενα opel astra g 16v 1.6 coupe.

Στην απορία μου λοιπόν. Γνωριζω οτι το αμαξι εχει ενα tweeter στην καθε πορτα στο συνολο δυο , αλλο ενα ηχειο σε καθε πορτα , αλλα δυο ηχεια διπλα στα πισω καθίσματα και αλλα δυο ηχεια στην εταζερα. Για ραδιο(ή οπως το λενε ) εχει ενα Pioneer.

Μπορω λοιπον απλα να τα αντικαταστήσω με καλυτερα χωρις αγορά ενισχυτή; Θα κερδίσω κατι; Δεν θελω να χαλαω τον κόσμο, να ακουω εγω με την παρεα μου μουσικη και να μην ειναι λες και ακουω κασετοφωνο.

Budget οσο πιο χαμηλα παει!

Thanks guys!

Δημοσ.

Προσωπικά λέω να επενδύσεις σε λάστιχα αν είναι πάνω από 2-3 χρόνια και άσε τη μουσική.

Δες λίγο πιο σοβαρά το θέμα της ασφάλειας και στο λέω χωρίς καμία δόση αντιπαράθεσης.

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα.

Μιας και δεν ξερω τιποτα απο αυτοκίνητα με την πρωτη απορία που μου δημιουργήθηκε γραφω εδω.

Δινω για δίπλωμα σε κατι μερες και θα παρω ρο αυτοκίνητο του πατερα μου. Ειναι λοιπον ενα opel astra g 16v 1.6 coupe.

Στην απορία μου λοιπόν. Γνωριζω οτι το αμαξι εχει ενα tweeter στην καθε πορτα στο συνολο δυο , αλλο ενα ηχειο σε καθε πορτα , αλλα δυο ηχεια διπλα στα πισω καθίσματα και αλλα δυο ηχεια στην εταζερα. Για ραδιο(ή οπως το λενε ) εχει ενα Pioneer.

Μπορω λοιπον απλα να τα αντικαταστήσω με καλυτερα χωρις αγορά ενισχυτή; Θα κερδίσω κατι; Δεν θελω να χαλαω τον κόσμο, να ακουω εγω με την παρεα μου μουσικη και να μην ειναι λες και ακουω κασετοφωνο.

Thanks guys!

Δοκίμασε για αρχή να ρυθμίσεις τα equalizer του pioneer. Μπορεί να πετύχεις ποιότητα ήχου που να είναι κοντά στα γούστα σου.

Δημοσ.

Προσωπικά λέω να επενδύσεις σε λάστιχα αν είναι πάνω από 2-3 χρόνια και άσε τη μουσική.

Δες λίγο πιο σοβαρά το θέμα της ασφάλειας και στο λέω χωρίς καμία δόση αντιπαράθεσης.

Εχει καινουργια καθως του εκανε φουλ σερβις πριν ενα δυο μηνες.

Δοκίμασε για αρχή να ρυθμίσεις τα equalizer του pioneer. Μπορεί να πετύχεις ποιότητα ήχου που να είναι κοντά στα γούστα σου.

Ειναι ρυθμισμένο ήδη.
Δημοσ.

χωρις ενισχυτη οτι ηχείο και να βάλεις δεν θα δεις διαφορά που να δικαιολογεί τα χρήματα που θα δώσεις. οπότε μείνε με αυτά που εχεις μεχρι να καει κατι και τοτε βάζεις κάτι καλύτερο. Η άλλη λυση είναι να βάλεις κάποιο ενισχυτη και τοτε θα καταλάβεις αρκετή διαφορά σε ένταση αλλα και ποιοτητα ακομα και με τα εργοστασιακά ηχεία. 

Δημοσ.

Γιατί τόσο χάλια ακούγονται τα εργοστασιακά;

Δεν ειναι χαλια , απλα κοιτουσα να αναβαθμίσω λιγο χωρις πολλα λεφτα.

χωρις ενισχυτη οτι ηχείο και να βάλεις δεν θα δεις διαφορά που να δικαιολογεί τα χρήματα που θα δώσεις. οπότε μείνε με αυτά που εχεις μεχρι να καει κατι και τοτε βάζεις κάτι καλύτερο. Η άλλη λυση είναι να βάλεις κάποιο ενισχυτη και τοτε θα καταλάβεις αρκετή διαφορά σε ένταση αλλα και ποιοτητα ακομα και με τα εργοστασιακά ηχεία.

Πιστευεις δηλαδη οτι ο ενισχυτής θα κανει τη διαφορα;
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα.

Thanks guys!

Ποιό μοντέλο τής  Pioneer έχει τό αυτοκίνητο?Ετσι όπως τό περιγράφεις,το αυτοκίνητο έχει 2 tweeter καί 6 μεγάφωνα.Ολα αυτά είναι εργοστασιακά ή εχεις προσθέσει καί κάτι εσύ?Ρωτώ γιατί συνήθως τά αυτοκίνητα αυτής τής κατηγορίας,έχουν 4 μεγάφωνα καί 2 tweeter.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιό μοντέλο τής Pioneer έχει τό αυτοκίνητο?Ετσι όπως τό περιγράφεις,το αυτοκίνητο έχει 2 tweeter καί 6 μεγάφωνα.Ολα αυτά είναι εργοστασιακά ή εχεις προσθέσει καί κάτι εσύ?Ρωτώ γιατί συνήθως τά αυτοκίνητα αυτής τής κατηγορίας,έχουν 4 μεγάφωνα καί 2 tweeter.

Πρεπει να ειναι αυτο. https://www.skroutz.gr/s/5427008/Pioneer-DEH-1700UB.html

Τα δυο πισω πισω πρεπει να μην ειναι εργοστασιακα. Ειναι οβαλ και γραφουν κατι πραγματα πανω αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβώς.

Δημοσ.

Αυτή η πηγή (Pioneer) εχει εξόδους γιά 4 ηχεία καί εχει και έξοδο προενίσχυσης γιά τελικό ενισχυτή.Τώρα είναι συνδεδεμένα 6 μεγάφωνα στήν πηγή μέ αποτέλεσμα νά πέφτει η αντίσταση εξόδου καί νά αλλάζουν τά χαρακτηριστικά της πηγής.Δέν αλλάζεις μεγάφωνα.Θά αποσυνδέσεις τά πίσω οβάλ μεγάφωνα από τήν πηγή σου.Θά αγοράσεις ενα φθηνό ενισχυτή 2χ25W καί θά τόν συνδέσεις στήν εξοδο προενίσχυσης τής πηγής σου.Στήν έξοδο αυτού τού ενισχυτή θά συνδέσεις τά πίσω οβάλ ηχεία καί θά είσαι μιά χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η πηγή (Pioneer) εχει εξόδους γιά 4 ηχεία καί εχει και έξοδο προενίσχυσης γιά τελικό ενισχυτή.Τώρα είναι συνδεδεμένα 6 μεγάφωνα στήν πηγή μέ αποτέλεσμα νά πέφτει η αντίσταση εξόδου καί νά αλλάζουν τά χαρακτηριστικά της πηγής.Δέν αλλάζεις μεγάφωνα.Θά αποσυνδέσεις τά πίσω οβάλ μεγάφωνα από τήν πηγή σου.Θά αγοράσεις ενα φθηνό ενισχυτή 2χ25W καί θά τόν συνδέσεις στήν εξοδο προενίσχυσης τής πηγής σου.Στήν έξοδο αυτού τού ενισχυτή θά συνδέσεις τά πίσω οβάλ ηχεία καί θά είσαι μιά χαρά.

Και τα twitter; μπορεις να προτείνεις εναν με χαμηλο budget παντα!
Δημοσ.

Και τα twitter; μπορεις να προτείνεις εναν με χαμηλο budget παντα!

τα twitter επειδη ειναι συνδεμενα παραλληλα με τα μπροστα ηχεία δεν ¨μετρανε¨ σαν ηχεια οταν τα υπολογίζεις ποσα ηχεία εχει το αμαξι. 

Δημοσ.

τα twitter επειδη ειναι συνδεμενα παραλληλα με τα μπροστα ηχεία δεν ¨μετρανε¨ σαν ηχεια οταν τα υπολογίζεις ποσα ηχεία εχει το αμαξι.

Αα μαλιστα, παντως πρεπει κάποια απο τα ηχεια να μην παιζουν για καποιο λογο ,μαλλον τα ηχεια της εταζερας, και δεν νομιζω να ειναι καμμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...