Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε να τους πω να με βάλουν σε 6αρι no rfi ή θα μου πούν τι είναι αυτά που μας λες ?? Να καλέσω κατευθείαν τεχνικό τμήμα και να μην μιλήσω με τηλεφωνήτριες (εννοώ οτι οι τεχνικοί τα χειρίζονται αυτα) ?

για αρχη ζητα να σου βαλουν το πιο γρηγορο Profile χωρις να πεις κατι για No rfi.πες οτι θες το χαμηλοτερο Margin και την πιο γρηγορη ταχυτητα.τεχνικο τμημα καλεις ετσι και αλλιως.suppport  δηλαδη.

Μπορούμε να ζητήσουμε από τον πάροχο έλεγχο στον κατανεμητή για να δούμε αν φταίει η υπόλοιπη καλωδίωση μέχρι το διαμέρισμα;

θεωρητικα ναι πρακτικα επειδη ο τεχνικος θα πληρωθει αν δουν οτι εισαι σε νορμαλ επιπεδα μπορει να σου πουν τοσο εισαι οποτε δεν στελνουν τεχνικο.να δουν και μεσα απο το Dslam οτι πχ η γραμμη δεν εχει κατι παραξενο και να μην στειλουν

Νομίζω πως αν δηλώσεις βλάβη ο έλεγχος που κάνουν είναι μέτρηση στον κατανεμητή (χωρίς χρέωση) μέχρι εκεί έχουν ευθύνη. Έτσι έκαναν σε έμενα γιατί έλειπα απο το σπίτι την ώρα που ήρθαν και τους άνοιξε ο διαχειριστής. Δεν μπήκαν στο διαμέρισμα μου. Περισσότερες πληροφορίες θα δώσει ο Guru του θέματος Poulinos.

δεν θα τον χρεωσουν αλλα το βασικο ειναι να τους πεισει να ερθουν.κατα τα αλλα ναι κατω μετρανε και βλεπουν στον κατανεμητη/χωνευτη ποσο συγχρονιζουν

Τα 12.5 mbps που κλειδώνω είναι επαρκής λόγος δήλωσης βλάβης όμως;

12,5 Mbir με 9 Margin και 22,4 attenuation δεν θα το λεγε και κανεις βλαβη.

Εγώ στη Cyta,με 12Mbps με 11 attenuation τους ζήτησα έλεγχο, στην αρχή είδαν τηλεφωνικά απο το κέντρο οτι  δεν έχω βραχυκύκλωμα και την δεύτερη φορά που πήρα έστειλαν τεχνικό στον κατανεμητή και τα βρήκε ολα ωραία !

αυτο ειναι πραγματι χαμηλο.τωρα τι βρηκε ωραια δεν ξερω.ισως να μην ηθελε να το δωσουν βλαβη σε οτε γιατι ο οτε θα το θεωρουσε ενταξει με βαση διαφορες μετρησεις (το πιο πιθανο).

Εγώ έχω αυτά τα στατιστικά :

6650a76.png

μονο 6 αρι profile και οτι κερδισεις.

Αν βάλεις εδώ : http://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php το 22,4 att θα σου υπολογίσει θεωρητικά (αν όλα είναι τέλεια στα καλώδια και τις διαδρομές) 19487 kbps. Εσύ έχεις 12727kbps. Τα ίδια έχω και εγώ αν δεις παραπάνω και οι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν όταν δήλωνα βλάβη. Θα έλεγα να τους πάρεις ένα τηλ να τσεκάρουν την γραμμή σου αρχικά απο το κέντρο.

στην πραξη κανεις δεν θα παιξει 19mbit με 22,4attenuation ακομα και με 6 margin.η θα ειναι ενας στους 100.

Ωραίος calculator αυτός.

Τι να τους πω ακριβώς στο τηλέφωνο;

τους λες οτι εχεις χαμηλο sync.δεν το κοβω να το δεχτουν για βλαβη αλλα οκ.για μενα ζητα καταρχην 6 αρι Profile να δεις τι θα παρεις.

Δημοσ.

Στο adslgr.com

εχουν αντιπροσωπους εκειμεσα?

Εγώ είχα cyta και έφυγα από τα 12.7 πήγα στα 1 και τώρα είμαι ότε cyta η χειρότερη

ειναι να μην σου τυχει.καποιοι αλλαξαν παροχο χωρις προβλημα .το κακο με την Cyta για μενα ειναι το voip οτι δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ αμα θες.κατα τα αλλα παιζουν με alcatel dslam οπως και αλλοι παροχοι πχ Forthnet.απλα ναι μπορει να τυχουν πολλα ειτε πανω στο γυρισμα απο τον αλλο παροχο στην Cyta ειτε και σε καποιο ζευκτικο καλωδιο κτλ.και αν εκει ο παροχος δεν κανει κινησεις γρηγορα και να δει που ειναι το θεμα (διοτι θελει καμποσες δοκιμες)τοτε ο πελατης bye bye

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πριν απο λίγη ώρα πήρα την τεχνική εξυπηρέτηση της Cyta και ο άνθρωπος ευγενέστατος είπε οτι θα προωθήσει το αίτημα μου για 6 αρι margin και no rfi (Pouline δεν κρατήθηκα και του ζήτησα και no rfi και 6 αρι). Οταν κλείσαμε το τηλ μου είπε οτι θα με ενημερώσει μόλις γίνει η αλλαγή. Μετα απο 5 λέπτα με αποσύνδεσαν και σε λίγο με ξανασύνδεσαν με τα στατιστικά της εικόνας. Κάτι έγινε ! Το gap έκλεισε ! Το προφιλ ακομα δεν το άλλαξαν νομίζω. Τι βλέπετε ? Pouline ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σου !

post-163031-0-81472100-1447798897_thumb.png

Δημοσ.

to gap εχει κλεισει οποτε μπορει να ηταν λογω Rfi ή λογω Inp αλλα ακομα εισαι με 8 margin που σημαινει οτι ακομα και τωρα φορας profile.αν σε βαλουν σε 6 λογικα θα παρεις κανα Megabit ακομα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Με είχαν πάρει απο την Cyta και μου είπαν πως το αίτημα για 6 αρι προφίλ ολοκληρώθηκε. Ανέβηκα λιγάκι. Υπάρχει κατι άλλο που μπορώ να κάνω ? Τερμάτισα στα 15 Mbps ??

post-163031-0-75117200-1448667948_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα. Με είχαν πάρει απο την Cyta και μου είπαν πως το αίτημα για 6 αρι προφίλ ολοκληρώθηκε. Ανέβηκα λιγάκι. Υπάρχει κατι άλλο που μπορώ να κάνω ? Τερμάτισα στα 15 Mbps ??

ε ναι απο πλευρα Profile δεν παει αλλο.τωρα αν φταιει κατι σε καλωδιωση στο σπιτι ή αν φταιει κατι στο καλωδιο του οτε εκει παμε αλλου.αλλα ο οτε σιγουρα δεν προκειται να το πιασει βλαβη ασχετα που θα πρεπε να παιζεις παραπανω.

Και τυχερος εισαι εγω παλια με cyta πληρωνα εως 24 και ειχα 1 και αλλαξα 3 ρουτερ και ειμαι 1.6 μακρια απο το αστικο κεντρο

προβληματικος χαλκος.δεν φταιει η Cyta.τυχαινουν αυτα και το θεμα ειναι ο οτε αν θα το δεχτει σαν βλαβη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...