runner69 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγω παντως οταν πηρα ειδα οτι δεν μπορουν να πιασουν τα 2.1Α που υποσχονται. Για την ακριβεια, και περιεργως βγαζουν παντα 0,5Α από οτι μπορει να αποδωσει ο φορτιστης. Συγκεκριμενα με φορτιστη ονομαστικου ρευματος 2Α, ενω με το κοντο καλωδιο το xiaomi φορτιζα οντως με 2Α, με το BlitzWolf επεσα στα 1,5Α. Με αλλο φορτιστη 1,2Α, με το κοντο της xiaomi φορτιζα με 1,3Α ενω με το BlitzWolf μολις με 0,8. Δεν καταλαβαινω γιατι, αλλα συμβαινει. Και αυτο το ειδα και στην πραξη σε χρονο φορτισης που μεγαλωσε με το BlitzWolf. Ασε που αυτα τα ψευτοαναστρεψιμα ζοριζουν καποιες υποδοχες. Οκ παρε κανενα για να εχεις αλλα δεν ειναι για να "τρεξεις" να παρεις πολλα.
king2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Με φορτιστη BlitzWolf και xiaomi power bank πάντα δίνουν 2100ma. 2 καλώδια έχω και τα 2 βγήκαν εξαιρετικά και δίνουν το μέγιστο. 1
kukukali Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Κατοχος Note 3 τα δοκιμασα(και τα 3) και μπορω να πω χωρις να τα εχω μετρησει με μηχανημα οτι φορτιζουν στον ιδιο χρονο οπως το original καλωδιο (usb 3) της Samsung ,χρησιμοποιωντας τον original φορτιστη της samsung που βγαζει 2.0A. Υπαρχει ενα ζορι οταν το βαζεις αλλα μετα απο χρηση μηνων δεν εχω δει να εχει χαλαρωσει η υποδοχη οταν βαζω τα κανονικα.
trabakoulas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Κι εγώ δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να παραγγείλω 3, καθότι τα υπόλοιπα "νορμάλ" καλώδια που χρησιμοποιώ είναι 21AWG, ενω αυτά "πέφτουν" στα 24AWG (για power πάντα), όπου 2.1Α είναι και το θεωρητικό μέγιστο Και το φοβάμαι λίγο και αυτό που λέει ο φίλος από πάνω, μήπως μου ξεχαρβαλώσουν καμία θύρα usb σιγά σιγά
nonameno12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 http://goughlui.com/2014/10/01/usb-cable-resistance-why-your-phonetablet-might-be-charging-slow/ Στο λινκ για αναλυση του πόσο ρευμα μπορουν να δωσουν αυτα τα καλωδια (τα συγκεκριμενα ειναι 24 awg, 1m μηκος). Και σε μενα ενα απο τα καλωδια δινει ρευμα πια μονο σε ενα προσανατολισμο αλλα δεν εχω παρατηρισει θεμα στις θυρες του κινητου (Moto X 3ετιας) που το συνδεω με διαφορα καλωδια δυο τρεις φορες τη μερα, επισης με βολευει το σφιχτο κουμπωμα εν αντιθεση με χαλαρα καλωδια που τεινουν να χαλανε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα