Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ χθες 3 κομμάτια που είχα παραγγείλει. Πολύ ποιοτικά φαίνονται, αλλά έχουν λίγο "σφιχτό" κούμπωμα. Δουλεύουν κανονικά όμως από όποια μεριά και αν το βάλεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε προπαραγγελία (31/01 θα αρχίσουν να έχουν στοκ):

BlitzWolf® 2.4A Micro USB Cable 3.33ft/1m Double Sided Reversible USB A Male to Micro B Male Nickel-plated Plug Compatible With QC2.0

$2,59 ή €2,43 το ένα τεμάχιο

$2,34 ή €2,19 τα τρία τεμάχια

Αν χρησιμοποιήσετε και 105 πόντους (από αυτούς που έδινε κάθε μέρα στην περίοδο των χριστουγέννων) βγαίνουν:

$5,97 ή €5,59 τα τρία τεμάχια

Για να μην σας κουράζω. Παρήγγειλα 3 τεμάχια και μαζί με πόντους και χρέωση σε δολάρια μέσω paypal-revolut (που δεν έχω προμήθεια μετατροπής) πλήρωσα τελική 5,52€ τα 3 τεμάχια. Δηλαδή: 1,84€/τεμάχιο

Αν θέλετε να πληρώσετε με Ελληνική κάρτα τότε σας συμφέρει να πληρώσετε σε € απευθείας. Μιλάμε για διαφορές ελάχιστων €cents αλλά αύριο δεν δουλεύουμε οπότε έχουμε χρόνο να γράψουμε. :P

ΥΓ Η τιμή αυτή θα ισχύει για τις 300 πρώτες προπαραγγελίες και αυτή τη στιγμή που γράφω είναι στις 53

ΥΓ2 Δεν άνοιξα καινούργιο thread γιατί παρ' ότι μιλάμε για άλλο και καλύτερο καλώδιο, είναι σε προπαραγγελία και όχι άμεσα διαθέσιμο

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος όμως, φαίνεται πως το συγκεκριμένο καλώδιο είναι διπλής όψης μόνο στη μία μεριά και όχι και στις δύο όπως το πρώτο που παραγγειλαμε.

Δεν βλέπω να είναι διπλής όψης στη μεριά του Micro USB.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάνει για όλα είναι εξαιρετικα καλώδια έχω ένα άσπρο και ένα μαύρο και ησυχασα. Πάντα δίνουν 2.1a στο κινητό χωρίς θέμα και όταν πιάνω απλό καλώδιο αγανακταω για να το βάλω με την σωστή πλευρά. Ειδικά αν δουλεύετε αρκετά Power bank είναι σωτηρία.

• Like 1
Δημοσ.

τελικως ναι κανει  απ οτι ειδα

τσιμπησα 3 τεμαχια με 2.16/τεμαχιο

αριστη τιμη και αριστο απ οτι ειδα προιον!

thanks που μας το ξαναθυμισες!

• Like 1
Δημοσ.

Ξανα σε promo τα πολυ καλα BlitzWolf® BW-CB1 2.1A Reversible Micro USB 3.3ft/1m Charging Data Cable

στα 2.39€ το τεμαχιο

στα 2.16€ τα 3 τεμαχια

Φίλε μου στα 2.16 ευρώ 3 καλώδια πως βγαίνει; γιατί προσπαθώ τόσοι ώρα με το καλάθι και τίποτα.

Μήπως θέλεις να πεις ότι στα 3 καλώδια ή τιμή τού ενός πέφτει στα 2.16 αν τεμ?

Δημοσ.

Φίλε μου στα 2.16 ευρώ 3 καλώδια πως βγαίνει; γιατί προσπαθώ τόσοι ώρα με το καλάθι και τίποτα.

Μήπως θέλεις να πεις ότι στα 3 καλώδια ή τιμή τού ενός πέφτει στα 2.16 αν τεμ?

Ναι έτσι όχι και τα 3 με 2.16

Δημοσ.

Ξανα σε promo τα πολυ καλα BlitzWolf® BW-CB1 2.1A Reversible Micro USB 3.3ft/1m Charging Data Cable

στα 2.39€   το    τεμαχιο

στα 2.16€   τα 3 τεμαχια

Κάνει για όλα είναι εξαιρετικα καλώδια έχω ένα άσπρο και ένα μαύρο και ησυχασα. Πάντα δίνουν 2.1a στο κινητό χωρίς θέμα και όταν πιάνω απλό καλώδιο αγανακταω για να το βάλω με την σωστή πλευρά. Ειδικά αν δουλεύετε αρκετά Power bank είναι σωτηρία.

Δεν ξέρω πόσο καιρό τα έχεις, αλλά το δικό μου κράτησε κανένα τρίμηνο και μετά σταμάτησε να δουλεύει απο την μία πλευρά. Δηλαδή έπρεπε να το βάζεις (το USB A) απο συγκεκριμένη πλευρά για να δουλέψει. Αν το έβαζες ανάποδα δεν έδινε ρεύμα. (αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι, ίσως έτυχε μόνο σε μένα)

Έκανα ένα review με χαμηλή βαθμολογία και απο το Banggood αφού ζήτησαν να τους στείλω video με το πρόβλημα, προσφέρθηκαν να μου στείλουν σε αντικατάσταση του αυτό: http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html

Αφού δέχτηκα, μου είπαν ότι είναι έτοιμοι να το στείλουν, αλλά (αν συμφωνώ και εγώ) να μην δημοσιεύσουν το review μου. Τους απάντησα ότι δεν έκατσα να γράφω review, να φτιάχνω video να ανταλλάσω email για να μου στείλουν ένα καλώδιο των μερικών $, αλλά για την ενημέρωση των τυχόν άλλων αγοραστών. Και ότι δεν θέλω να μου στείλουν τίποτα. Τελικά μου ζήτησαν συγνώμη για την "παρεξήγηση", μου έστειλαν το καλώδιο, το review μου όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Πάντως το καλώδιο "αντικατάστασης" που μου έστειλαν δείχνει πιό ποιοτικό και μέχρι στιγμής δουλεύει μιά χαρά.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ πάντως τα 4 τεμάχια που είχα πάρει δουλεύουν ακόμα με καθημερινή χρήση,μάλλον έτυχε.

Μεγάλο fail που δεν το δημοσίευσαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...