konefsta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια. Ειχα στον υπολογιστη μου 2χ2 GB corsair 1333 , cl9 , 1.5 voltage . ολα αψογα με το pc. Ηθελα λοιπον να επεκτεινο την μνημη και πηρα g skill 2x4 με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα. Τις βαζω πανω και το pc δεν ξεκινα. Κανει ενα εκνευριστικο θορυβο και δεν ανοιγει ποτε. Δοκιμασα να τις βαλω σωστα γτ ξερω πως ειναι το πιο συχνο προβλημα. Νομιζω πως μπηκαν σωστα αφου βγαζω και τις corsair και τις ξαναβαζω και αναβει το pc κανονικα. Τις corsair τις εχω στην δευτερη και τεταρτη υποδοχη. Και τισ g skill στην 1 και 3 υποδοχη. Φτεει αυτο? Τι αλλα πρεπει να προσεξω? Δεν μπορω να μπω καν bios.
xristoforos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Γράψε ποια μητρική έχεις. Επίσης τράβα του bios update με τις παλιές μνήμες. 1
konefsta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τι χαζός που είμαι. Είπα πως δεν μπορώ να μπω στα bios και ξεχασα πως μπορω να το κανω με τις παλιες. Οταν θα παω σπιτι θα δοκιμάσω να κανω update τα bios. Η μητρική μου ειναι η εξης Gigabyte GA-P55-US3L Link = http://www.gigabyte....spx?pid=3502#ov εχω πάρει αυτές τις ραμ http://www.eshopcy.com.cy/ram-gskill-f3-1333c9d-8gis-8gb-2x4gb-ddr3-1333mhz-aegis-dual-channel-kit-p-PER.557191 ακομα και το latency ειναι ιδιο αλλα τωρα βλεπω οτι γραφει και κατι 2N στο τελος ελπιζω να μην σημαινει κατι. Για να μην κανω ενα πραμα και να ερχομαι εδω να ρωτω ξανα για νεο, υπάρχει τιποτα αλλο που μπορώ να κανω ; Υπάρχει περιπτωση η σειρά να παιζει ρόλο ; Επισης επειδη δεν εχω ξανακανει update τα bios πως γινεται; Μολις κατεβάσω το αρχείο για update απλα το τρέχω ; Επίσης εδω εχουν ενα update που λεγεται Enhanced memory compatibility . θα δοκιμασω να κατεβάσω αυτό πρωτα
konefsta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασες ένα clear cmos? Τι είναι αυτό φίλε ; Και πως γίνεται ; Οταν σχολάσω θα δοκιμάσω ότι μου προτείναιτε. Δηλαδή απόψε θα έχω νέα για το αν δούλεψαν και με τι. ΥΣ: Το ξέρω οτι δεν ανήκει εδώ αλλά πήρα και έναν SSD samsung. Αλλά ο πύργος μου δεν έχει θέση για 2.5 ιντζες δίσκο , μόνο 3.5 τους κλασσικούς. Αλλά έχω χώρο να τον τοποθετησω πάνω ψηλά πανω από μια σιδερέννια θέση. Δεν έχει τιποτα απο πανω ή απο κάτω που να θερμαίνετε. Μου προτειναν πως δεν υπάρχει προβλημα να τον βαλω εκει και να του βάλω λίγη κολλητική ταινία. Είναι οκ; ή μαμακίες μου είπαν ;
konefsta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ρε παιδια βοηθηστε καποιος πως να κανω update bios. Παω εδω αλλα δεν ξερω ποιο πρεπει να κατεβασω, Δοκιμασα 2 χωρις τυχη. δοκιμασα με Q-Flash και μου βγαζει error , δοκιμασα να κανω install @BIOS και δεν το κανει μου βγαζει λαθος. ΠΦΦΦΦΦ δεν γινεται να δυσκολευομαι τοσο για μια ραμ που αλλοι τις βαζουν απλα και τρεχουν ολα ρολοι. γιατι και οταν εστησα το pc πριν απο 8 χρονια ετσι εκανα, απλα τις εβαλα και λειτουργησαν. Τωρα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει. τι κανω για update bios, πιο αρχειο απο αυτα κατεβαζω; το μοντελλο ειμαι σιγουροσ ειναι σωστο , ανοιξα το κουτι και είδα ακριβως την μητρικη
yimmiyimmi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εγω καταλαβα οτι κανεις mix 2 διαφορετικα σετακια,γενικα μπορει να εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα οι ραμ και να εχεις θεμα,επισης μηπως παιζει κανενα ειδος συμβατοτητας με τις συγκεκριμενες ram και τη μητρικη σου?To χω ξαναδει σε gigabyte μητρικη αυτό σε 775 chipset βεβαια,δοκιμασε να βαλεις μόνο τις g skill και δες παιζουν?Βαλτες επισης στις θεσεις που εχεις τις αλλες για να δεις αν εχεις κανενα καμμενο ram slot.Ενταξει το bios update βαλτο αν σου λεει οτι θα σου λυσει θεματα compatibility το socket 1156 ειναι παλιο αλλα δεν ειναι ουτε αρχαιο ουτε κακο.
konefsta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον κανω update την κατασταση μου. Ευτηχως και επιτελους οι μνημες εχουν μπει κανονικα. Καταφερα επιτελους με Q-flash τροπο και εκανα update τα bios στα f7 που ειναι το τελευταιο. Μετα εβαλα ξανα τις ραμ και παλι εκανε θορυβο, και τισ αλλαξα θεση με τις corsair τις παλιεσ μου και ανοιξε ο υπολογιστης ολα καλα. Εκανα και ενα φορματ με windows 10 64 bit και ειναι ολοκληρες usable ενω διαβασα διαφορα σχολια οτι πολλοι χαννουν 1-2 gb ram σαν usable. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Τουλαχιστον τωρα ξερω πως οι g skill κανουν παρεα με corsair οταν ειναι ιδιεσ τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα