Bermudakias33 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Είδα 2η σεζόν. Πολύ καλή και θα έλεγα απο τις καλύτερες που είναι ενεργές (δηλαδή έχει και άλλη σεζόν που έρχεται)
overpower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Κοιτα να δεις που το ειχα ξεχασει τελειως. Θα ξεκινησω σημερα την 2η σεζον ^^ 1
Bermudakias33 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κοιτα να δεις που το ειχα ξεχασει τελειως. Θα ξεκινησω σημερα την 2η σεζον ^^ Φίλε, πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξεις μια λίστα με τις σειρές που βλέπεις / αυτές που πρέπει να δεις , καθώς και αυτές που είναι ολοκληρωμένες και έχεις ήδη δει. Σίγουρα έχεις ξεχάσει κι άλλες….
overpower Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μπα δεν εχω ξεχασει αλλες. Απλα ηταν περιεργη εκεινη η περιοδος για εμενα και δεν εδωσα σημασια. Μολις τελειωσα και το 8ο επεισοδιο και αν μπορει καποιος να πει τι φαση με τον γερο-Ιαπωνεζο και την Juliana που δειχνει στην δικια του ιστορια
Oscar_Mike Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) το τελείωσα χτες, είδα και τις δυο σεζόν μπαμ-μπαμ ωραία παραγωγή, John Smith, Inspector Kido και Trade Minister Tagomi ε-ξαι-ρε-τι-κοί! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2017 από Oscar_Mike 2
Bermudakias33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Βρήκε κανείς πότε θα έχουμε την 3η σεζον; Εγω όχι
overpower Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Βρήκε κανείς πότε θα έχουμε την 3η σεζον; Εγω όχι 1η με 2η σχεδον 2 χρονια διαφορα. Ισως παει τοσο (πχ Δεκ '18). Αν ηταν για πριν τον Μαρτιο θα ειχε βγει στο imdb 1
7nisiotis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Το πρώτο 3μηνο/6μηνο του 18 https://youtu.be/VP9wkTEgORI 2
LiquidTroll Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 πολύ καλή σειρά , έχω τελειώσει την πρώτη περίοδο , ξεκινάω σε λίγο την 2η . 1
bilya Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τρομερη η τρίτη σεζόν. Ο Rufus Sewell γεννήθηκε για τον ρόλο. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από bilya
McNerd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Διάβασα φέτος το βιβλίο και δεν είχα ιδεα για τη σειρά. Εχουν διευρύνει την ιστορία του βιβλίου; Γνώμες από φανς του Φ.Κ.Ντικ αν αξίζει να δω τη σειρά; Πέρα από την περιέργεια δηλαδή
Liako25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, McNerd είπε Διάβασα φέτος το βιβλίο και δεν είχα ιδεα για τη σειρά. Εχουν διευρύνει την ιστορία του βιβλίου; Γνώμες από φανς του Φ.Κ.Ντικ αν αξίζει να δω τη σειρά; Πέρα από την περιέργεια δηλαδή Αξίζει και με το παραπάνω!Θα την ευχαριστηθείς! 1
Techno_Knight Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Να πω την αλήθεια, για τους Ναζί και τους Ιάπωνες το βλέπω. Δεν μου καίγεται καρφί για "Le Resistance". Και στην 3η σαιζόν τους δίνουν και περισσότερο χρόνο τους τελευταίους, και κάνουν τους Ναζί καρτουνιστικά πιο κακούς. Είδαν μάλλον ότι ο κόσμος είπε "όπα ρε, καλή μου φαίνεται η ΝαζΑμερική" και το άλλαξαν. Μην έχουμε και τίποτα καινούριο ποτέ, πάντα πρέπει να υποστηρίζουμε τον underdog επαναστάτη... Τέσπα, θα συνεχίσω να παρακολουθώ για το Worldbuilding και Ναζί/Ιάπωνες, αλλά πλέον κάνα Fast-Forward και βλέπω μετά το Wikipedia για ότι έχει σχέση με τους άλλους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα