John122GR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν είπες ποιά οθόνη έχεις. Για 5-15ε πάνω από το budget δεν αξίζει να πας σε 950.Παίρνεις 380 που είναι πολύ δυνατότερη σε αυτά τα price range και έχεις και Mantle στο BF4 (και για τον i3). Με το τροφοδοτικό δεν θα χεις θέμα με αυτό το rig αν και λες οτι θα το αλλάξεις κιόλας.Εγώ είχα 5800Κ με μια 7950 σε παρόμοιο 450w για κάποιο καιρό και δεν είχα θέμα. Ο i7 θα σου είναι άχρηστος,είναι προτιμότερο να πας σε καλύτερη κάρτα σε τέτοιες περιπτώσεις. 'Oντως βλεπω στο scroutz ρ9 380 με 195 ευρω,είχα μείνει με την εντύπωση οτι ξεκινούσαν απο τα 230+ Ωραια αρα θα παω σε 380 παιδια , ευχαριστω πολυ για την βοηθεια . Οταν λες ο i7 θα ειναι αχρηστος τι εννοεις> μπορει να κανει render η gpu? Δεν είπες ποιά οθόνη έχεις. Για 5-15ε πάνω από το budget δεν αξίζει να πας σε 950.Παίρνεις 380 που είναι πολύ δυνατότερη σε αυτά τα price range και έχεις και Mantle στο BF4 (και για τον i3). Με το τροφοδοτικό δεν θα χεις θέμα με αυτό το rig αν και λες οτι θα το αλλάξεις κιόλας.Εγώ είχα 5800Κ με μια 7950 σε παρόμοιο 450w για κάποιο καιρό και δεν είχα θέμα. Ο i7 θα σου είναι άχρηστος,είναι προτιμότερο να πας σε καλύτερη κάρτα σε τέτοιες περιπτώσεις. εχω μια tv monitor 27' 3D 1080P αναλυση καινουργια
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Άστοχη αγορά η οθόνη.Εν πάση περιπτώσει αν πρόκειται να κάνεις και άλλες αλλαγές πρέπει πρώτα από όλα να δεις πόσα θα διαθέσεις και να τις κάνεις όλες μαζί.Αν είναι να καταλήξεις με κανάν skylake i5 i7 με 960-380 και μιλάς για gaming θα χεις κακό αποτέλεσμα για τα λεφτά γιατί ο επεξεργαστής θα κάααθεται και θα περιμένει τέτοιου είδους κάρτες.
John122GR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Άστοχη αγορά η οθόνη.Εν πάση περιπτώσει αν πρόκειται να κάνεις και άλλες αλλαγές πρέπει πρώτα από όλα να δεις πόσα θα διαθέσεις και να τις κάνεις όλες μαζί.Αν είναι να καταλήξεις με κανάν skylake i5 i7 με 960-380 και μιλάς για gaming θα χεις κακό αποτέλεσμα για τα λεφτά γιατί ο επεξεργαστής θα κάααθεται και θα περιμένει τέτοιου είδους κάρτες. Προς το παρων λεω να το αφησω ως εχει και να αλλαξω psu και να βαλω gpu , την οθονη την εχω απο πριν ομως την ηθελα για τηλεοραση στο δωματιο αλλα ειναι μια χαρα και με το pc με βολευει , τωρα μελλοντικα μεχρι κανα 400 αρι πιστευω μπορω να βαλω ακομα
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Όπως σου πα imo καλύτερα να κάνεις μαζί τις αλλαγές.Στα λεφτά που λες παίρνεις και 290,390.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα