AlexPc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εμένα μου έχει τύχει να μου κλείσουν το λογαριασμό και να μου μπλοκάρουν το emal ώστε να μην μπορω να κανω ποτε με το ιδιο λογαριασμό ξανα. Είχα όνομα Alex Andreadis και δεν με άφηνε να το κάνω Alexandros Andreadis,διότι έλεγε ότι το όνομα που εισάγω δεν ειναι αληθνιο.Ώραια λεω, κοιτάω τις εναλλακτικές και στέλνω φωτογραφια το πισω μερος της ταυτότητας για επιβεβαίωση. Ολα καλα μεχρι εδω. Μετα απο ένα μήνα, σκάει email: σας κλεινουμε τον λογαριασμό διότι το ονομα που χρησιμοποιούσατε ήταν ψεύτικο (με ψάρωσαν στην ουσία). Και αναγκάστηκα να ξανακάνω καινουριο και να βάλω Alexx Andreadis, στο οποίο μετά απο ενα χρόνο μπορούσα να το κάνω Alexandros Andreadis χωρίς κανένα προβλημα. ΥΓ: Απλά ο,τι χειρότερο εκει μεσα, κάνουν οτι ναναι στην τυχη ολα.
tetra82 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλά κάνει. Ο κάθε βλάκας με "όνομα" trombas ή χχχχυυυυ κάνει ένα προφίλ και μας σπάει τα νεύρα βρίζοντας και τρολάρωντας σε κάθε σελίδα. Αν δεν είστε διατεθιμένοι να είστε εσείς στο facebook τότε να μην έχετε. Να δω τον κάθε ηλίθιο τώρα με αληθινό όνομα του αν θα γράφει τις ίδιες βλακείες 1
GrandGamer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή εάν δώσει κάποιος nickname πως θα το καταλάβουν. Και ΑΝ το καταλάβουν τι θα κάνουν? Block user????Δε ξέρω μου φαίνεται αστείο το όλο θέμα. Εμένα μου έχουν κάνει disable το λογαριασμό από πέρυσι επειδή είχα το ψευδόνυμο αντί για όνομα. Το αστείο είναι ότι ακόμα μου στέλνουν ειδοποιήσεις στο e-mail.
papahlamidas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα. Έχω μόνο τα 3 πρώτα αρχικά από το επώνυμο και σε Greeklish και δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα εκτός από το να βάλω το τηλέφωνο μου που δεν παίζει να συμβεί ποτέ.
ardi21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ρε δεν πάτε στον εξαποδω λεώ εγώ? και εσείς και η nsa μαζί viber και μόνο αμα μου ζητήσουν ταυτότητα. δεν κατάλαβα εγώ έχω το προφίλ μου με ψεύτικο όνομα για να μην με φακελώνουν και το θέλω για την σχολή γιατί έτσι πως καταντήσαμε τις ανακοινώσεις στο fb τις ανεβάζουν πια και όχι στο σαιτ του τει. και το κινητό που ζητάτε μια χαρά δείχνει ποιος είμαι και αν γίνει στραβή με καμια βόμβα δεν κρύβομαι αλλά δεν γουστάρω να έχουν κάποιοι τα δεδομένα μου έτσι. Μπορω να καταλαβω οτι καποιος δεν θελει να βαλει το πραγματικο του ονομα για τους δικους του λογους. Αλλα ρε φιλε σοβαρα τωρα? Εσενα περιμενουν να βαλεις το ονομα σου στο fb για να σε φακελωσουν? Χρησιμοποιεις internet? Μπορουν να μαθουν τα παντα για σενα μεσα σε μια ωρα. Ακομα και το fb και ας μην εχεις account. Aλλα και το fb να μην μπορει, μπορουν αυτοι που πρεπει. 4
dali13gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα. Έχω μόνο τα 3 πρώτα αρχικά από το επώνυμο και σε Greeklish και δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα εκτός από το να βάλω το τηλέφωνο μου που δεν παίζει να συμβεί ποτέ. Για να σου έρθει, πρέπει να σε κάνει report κάποιο άλλο μέλος, δεν έρχεται από μόνο του.
giannis2156 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικά εχει καταντήσει λυπηρό να βλεπεις το κόσμο να εχει μια ζωη μονο το Facebook φωτογραφίες σχόλια κριμα να μην εχουν καποοι αληθινή ζωη καποτε είχαμε κολλήσει κι εμεις 3
nemo23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 λέτε να το καταλάβουν το Antonio Eklasamentes? 3
Bill1990 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 To John Fystikis ειναι πιο αληθοφανες πιστευω... 1
mad_apo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 εγώ πάντως όταν μου το ζήτησε, έκανα στο photoshop την πιστωτική μου κάρτα να φαίνεται πως με λένε όπως το nick μου... το block άρθηκε χαχαααχαχ ΑΨΟΓΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ 2
Pseudonymo1212 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 To John Fystikis ειναι πιο αληθοφανες πιστευω... Μην το γελάς... υπάρχει επίθετο Φυστικης! 1
Pseudonymo1212 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αν και έχω πραγματικό όνομα/επίθετο, αποφεύγω να δημοσιεύσω άλλα στοιχεία όπως καταγωγή, προσωπικές στιγμές etc. 2 δικές μου Photos έχω όλες κι όλες. Γενικά, νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Είναι εμφανές ότι θέλουν να μας φακελώσουν αλλιώς γιατί να ζητάνε ταυτοποίηση ονόματος? σε λίγο... θα ζητήσουν ΑΑΤ για να γίνεις μέλος. Δεν με απασχολεί. Αν το κάνουν, θα φύγει πολύς κόσμος! πολύς όμως!
buffos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικά απορώ που ενήλικες (??) άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί χρειάζεται η πολιτική πραγματικού ονόματος. Πραγματικά απορώΑπό που να αρχίσει και που να τελειώσει κάποιος. Από τα αναρίθμητα προφίλ σεξουαλικού περιεχομένου που δηλώνουν οτι νάναι και λειτουργούν για να ψαρεύουν ανυποψίαστα παιδιά (ή μεγαλύτερους/ες)Από τα αναρίθμητα τρολοπροφίλ που χρησιμοποιώντας το σύστημα σχολίων του facebook που είναι ενσωματωμένο σε πολλά sites, δεν σχολιάζουν απλά "ανώνυμα" , αλλά κακόβουλα τρολάρουν , συκοφαντούν και προβαίνουν σε άκρως μυνύσιμα σχόλια που δεν θα έκαναν ΠΟΤΕ με την χρήση της πραγματικής τους ταυτότηταςΤέλος για το θέμα της ιδιωτικότητας . Υπάρχει έλεγχος τι πληροφορία μοιράζεσαι με ποιον , κάνοντας χρήση λίστας χρηστών. Βέβαια το αν κεντρικά γίνετε εκμετάλλευση των στοιχείων που δίνεις είναι άλλο θέμα, αλλά σίγουρα δεν έχει να κάνει με το αν δηλώνεις το πραγματικό όνομα η όχι.Στο κάτω κάτω για αυτούς δεν είσαι ανώνυμος. Έχουν τουλάχιστον την ip σου ανα πάσα στιγμή. Το πρόβλημα είναι αυτό που δημιουργείς σε άλλους χρήστες. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα