Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια σειρά από τροποποιήσεις στον κανονισμό χρήσης πραγματικών ονομάτων, ο οποίος απαιτεί από τους χρήστες να χρησιμοποιούν το αληθινό τους όνομα στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Βασική αιτία για την παραπάνω απόφαση είναι η ανοικτή επιστολή προς το Facebook που έστειλαν το Electronic Frontier Foundation, το Human Rights Watch και το ACLU της Καλιφόρνια, υποστηρίζοντας ότι ο κανονισμός που εισάγει το Facebook δεν είναι ορθός και χρειάζεται τροποποιήσεις.

Αρχικά, όσον αφορά τους χρήστες από τους οποίους ζητείται να επιβεβαιώσουν το όνομά τους, θα τους παρέχεται η δυνατότητα να εξηγήσουν τους βασικούς λόγους για τους οποίους επέλεξαν το συγκεκριμένο όνομα. Αντίθετα, μέχρι τώρα το Facebook τους ζητούσε επιβεβαίωση του ονόματος χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Επίσης, ο Alex Schultz, αντιπρόεδρος ανάπτυξης του Facebook, δήλωσε ότι επιθυμούν να μειώσουν τον αριθμό των ατόμων από τα οποία ζητείται επιβεβαίωση του ονόματός τους, καθώς οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ήδη ένα όνομα με το οποίο είναι γνωστοί σε άλλα άτομα. Πρόσθεσε ακόμη ότι επιθυμούν να κάνουν ευκολότερη τη διαδικασία επιβεβαίωσης ονόματος για τα άτομα από τα οποία απαιτείται κάτι τέτοιο.

Ακόμη, το Facebook επιθυμεί να οριοθετήσει τη διαδικασία αναφοράς ψευδούς ονόματος. Συγκεκριμένα, οι χρήστες που αναφέρουν ότι κάποιος δεν χρησιμοποιεί το αληθινό του όνομα στο Facebook, θα πρέπει να δίνουν περαιτέρω λεπτομέρειες ως προς τους λόγους αναφοράς του συγκεκριμένου ατόμου.

Οι παραπάνω αλλαγές θα τεθούν σε εφαρμογή από τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Δηλαδή εάν δώσει κάποιος nickname πως θα το καταλάβουν. Και ΑΝ το καταλάβουν τι θα κάνουν?
Block user????Δε ξέρω μου φαίνεται αστείο το όλο θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες που αναφέρουν ότι κάποιος δεν χρησιμοποιεί το αληθινό του όνομα στο Facebook, θα πρέπει να δίνουν περαιτέρω λεπτομέρειες ως προς τους λόγους αναφοράς του συγκεκριμένου ατόμου.

Δε με έκανε accept η "Αn00lizz tapeino xamomilaki ". 

• Like 20
Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε ήδη να αλλάξω το όνομα μου. Που στην ουσία δεν έχω ψεύτικο, απλά έχω μόνο το όνομα και όχι το επώνυμο, σπασμένο σε δύο. Ας πούμε το Κώστας το έχω "Κώσ τας", σαν όνομα και επώνυμο. Αλλά όχι. Ήθελε ολόκληρο το όνομα μου. Του έδωσα σκατά να φάει. Έβαλα ότι να 'ναι "σαδφαγασ" και άντε γεια. Θα φύγει έναν delete στο acc. και θα κάνω νέο με το παλιό μου όνομα και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή εάν δώσει κάποιος nickname πως θα το καταλάβουν. Και ΑΝ το καταλάβουν τι θα κάνουν?

Block user????Δε ξέρω μου φαίνεται αστείο το όλο θέμα.

Ναι. Γνωρίζω αρκετά άτομα που τους έκλεισε το προφίλ παλιότερα λόγω ψευδούς ονόματος ή διπλού προφίλ και προκειμένου να τους το ανοίξει απαιτούσε να στείλεις σκαναρισμένη την ταυτότητά σου, όπως και ισχύει ακόμη.

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα τρωγανε ακυρο απο αρκετους που τους ζητουσαν ταυτοτητα λες και ηταν μπατσοι και προσπαθουν να το κανουν λιγο πιο χαλαρο... Ρε δε πα να γ..... γενικως να το κλεισουν το μαγαζακι επιτελους

• Like 8
Δημοσ.

ρε δεν πάτε στον εξαποδω λεώ εγώ? και εσείς και η nsa μαζί 

viber και μόνο αμα μου ζητήσουν ταυτότητα.

δεν κατάλαβα εγώ έχω το προφίλ μου με ψεύτικο όνομα για να μην με φακελώνουν και το θέλω για την σχολή γιατί έτσι πως καταντήσαμε τις ανακοινώσεις στο fb τις ανεβάζουν πια και όχι στο σαιτ του τει.

και το κινητό που ζητάτε μια χαρά δείχνει ποιος είμαι και αν γίνει στραβή με καμια βόμβα δεν κρύβομαι αλλά δεν γουστάρω να έχουν κάποιοι τα δεδομένα μου έτσι.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια το fb υπαρχει επειδη υπαρχει δυστυχως κοσμος που το χρησιμοποιει. Προσωπικα δεν εκανα ποτε account. Θα χαιρομουν αν εκλεινε και ανοιγε στην θεση του ενα αλλο που δεν θα ηταν τοσο φακελωμα

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ πάντως όταν μου το ζήτησε, έκανα στο photoshop την πιστωτική μου κάρτα να φαίνεται πως με λένε όπως το nick μου... το block άρθηκε :)

2hwk2yu.jpg

Επεξ/σία από dunkel_Stern
  • Like 18

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...