Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε τα σύγκρινα καν, όπως είπα δε στέκεται δίπλα του ούτε κατά διάνοια απ όπου και να το πιάσεις. Αν ήθελα να συγκρίνω υπάρχουν κινεζιές αντίστοιχων προδιαγραφών στο 50άρικο....

Δόξα το θεό υπάρχουν φόρουμ και γνώμες και γνώμες να φιλτράρει κανείς.

Οταν το φερνεις για προτεινομενη αγορα αυτοματως μπαινει σε συγκριση για τον υποψηφιο αγοραστη, ειτε το θελεις ειτε οχι. Ζυγιζει τα υπερ και τα κατα. Με τις λεξεις θα παιζουμε τωρα;

Την κινεζιά που έβαλα την έχουν παραλάβει και έχουν καταθέσει την άποψη τους πολλά άτομα και εδώ και σε γειτονικό φόρουμ και στο εξωτερικό.

Αυτό που είπα στο ποστ μου είναι ότι δε το θεωρώ προσφορά για Νοέμβριο του 2015, στα 89 τον Δεκέμβριο του 2014 ήταν.

Και ναι 1Gb ram είναι υπεραρκετό για όποιον θέλει να παίζει candy crush(είναι αλήθεια?) αλλά μπορεί να το κάνει και με αρκετά ευρώ λιγότερα.

Βασικα ειπες οτι και τοτε ηταν μετρια προσφορα αλλα εν παση περιπτωσει εφοσον δεν την θεωρουσες προσφορα θα ηθελα την αντιπροταση σου με 2 ετη εγγυηση απο Ελλαδα ωστε να μην συγκρινουμε πορτοκαλια με μηλα. Για καποιους το κομματι της εγγυησης αποτελει σοβαρο κριτηριο αγορας ενος προιοντος. Οταν θα το κατανοησετε αυτο τοτε θα σταματησετε να φερνετε την καθε κινεζια ως αντιπροταση.

Επιπλέον αναφορικά με το after sale των κινέζων και την εγγύηση, πρώτον δε θεωρώ επένδυση ένα tablet των 80€ και ούτε θα πλήρωνα 20€ παραπάνω(=25% της αξιας του) για να έχω +1 χρόνο εγγύηση και στην Ελλάδα.

Τέλος ότι πρόβλημα είχα μέχρι τώρα με κινέζους το έλυσα με τυπικές διαδικασίες.

Υγ. "Προσφορά" Τέλος απ ότι βλέπω. Καλοτάξιδο σε όποιον πρόλαβε αν και δε βλέπω να το τσίμπησε κανείς απ το φορουμ.

Δεν μιλησε κανενας για επενδυση. Παραπανω σιγουρια στο θεμα της εγγυησης θελουμε ορισμενοι και να μην τραβηξουμε την ταλαιπωρια των 2+ μηνων σε περιπτωση προβληματος απο την Κινα. Το οτι ησουν τυχερος εσυ μεχρι τωρα και δεν αντιμετωπισες προβλημα δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει και στους αλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Υγ. "Προσφορά" Τέλος απ ότι βλέπω. Καλοτάξιδο σε όποιον πρόλαβε αν και δε βλέπω να το τσίμπησε κανείς απ το φορουμ.

Για τα αλλα σου απαντησε ο runner.

Φανταζομαι ξερεις οτι ολο το forum δεν ειναι αυτο το τοπικ ε?γιατι μπορει μπορει να μην ειδες αλλα αν κοιταξεις λιγο το τοπικ 2-3 ατομα θα τα βρεις :)

Δημοσ.

Παιδια για να μην παρεξηγουμαστε, μη το παιρνετε προσωπικα. Ειπαμε αποψεις ειναι αυτες. Απλα συζηταμε για κατι που ακομα και απο αποψη τιμης ειναι οριακα (15% απο τον επομενο στο σκρουτζ), δεν ηταν να τρεξει κανεις να το παρει κιολας. Εγω προσωπικα δε θα το επαιρνα και το εκφραζω μιας που δε το θεωρω ουτε vfm στα 99€ 

Δημοσ.

Ωραία επειδή εγώ το πήρα κάνε μου μια αντιπρόταση στα 99€ 8",hd,4core, 2 κάμερες, από ελληνικό μαγαζί που σου δίνει 2 χρόνια εγγύηση που να είναι μέσα στις 5 πρώτες μάρκες (δηλαδή όχι τούβλο- χ κτλ. ).... Αυτό είναι το θέμα... Και σε πληροφορώ σαν κάτοχος ενός Onda που πρότειναν ορισμένα παιδιά από εδώ μέσα και σε άλλα γειτονικα φόρουμ με θεωρητικά πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά είναι η μέρα με τη νύχτα, με τη ζυγαριά να γέρνει σαφώς προς το lenovo.. Αυτά από εμένα...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία επειδή εγώ το πήρα κάνε μου μια αντιπρόταση στα 99€ 8",hd,4core, 2 κάμερες, από ελληνικό μαγαζί που σου δίνει 2 χρόνια εγγύηση που να είναι μέσα στις 5 πρώτες μάρκες (δηλαδή όχι τούβλο- χ κτλ. ).... Αυτό είναι το θέμα... Και σε πληροφορώ σαν κάτοχος ενός Onda που πρότειναν ορισμένα παιδιά από εδώ μέσα και σε άλλα γειτονικα φόρουμ με θεωρητικά πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά είναι η μέρα με τη νύχτα, με τη ζυγαριά να γέρνει σαφώς προς το lenovo.. Αυτά από εμένα...

Καμία φίλε μου. Καλορίζικο. Σε καταλαβαινω, μ αυτην την οθονη, αυτην την cpu και αυτες τις καμερες(μη ξεχναμε και την ram, 1 ολοκληρο Gb που για το android ειναι υπεραρκετο) ήταν must buy στα 99€.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή η καραμέλα με το 1 gb στο android πρέπει να σταματήσει όσον αφορά τα ταμπλετ. Έχω δύο φίλους με LG g pad με 'μόνο' 1 gb ram και πάνε σφαίρα παρόλο που τα ξεζουμιζουν,τόσο στην kit kat όσο και στην lollipop . Τα ταμπλετ δεν χρησιμοποιούν τόσους πόρους όσους τα κινητά, οπότε ξεκολληστε.

Δημοσ.

Καμία φίλε μου. Καλορίζικο. Σε καταλαβαινω, μ αυτην την οθονη, αυτην την cpu και αυτες τις καμερες(μη ξεχναμε και την ram, 1 ολοκληρο Gb που για το android ειναι υπεραρκετο) ήταν must buy στα 99€.

Μη κολλάς με την Ram δεν είναι Windows τα Android....

Δημοσ.

Καλα αυτες οι αυθαιρετες τοποθετησεις οτι ο κολλητος μου εχει το ταδε και το πινει και παει γαμιοντας και απαντησεις του τυπου το android δεν ειναι windows ειναι τουλαχιστον αστειες και δε θα μπω στην διαδικασια να το αναλυσω περαιτερω. Υπαρχει το google και 1000 φορουμ να διαβασετε.
Δε θα το κανουμε hot τωρα το τοπικ ενος εξαντλημενου προιοντος. 
Ουτε μετοχες στο gearbest εχω ουτε κανα σκαλωμα με την Lenovo.

Ξεκολατε, ειπαμε καλοριζικο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...