Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LENOVO IdeaTab A5500 Blue 8"/Quad Core 1.3GHz/16GB/Ram 1GB : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_LENOVO-IdeaTab-A5500-Blue-8-Quad-Core-1-3GHz-16GB,99452,1325381.html

Η χαμηλότερη τιμή που έχει " παίξει ", αν θυμάμαι καλά ( δε φαίνεται στο ιστορικό skroutz ) είναι 89€. Επόμενη τιμή skroutz 120€ : http://www.skroutz.gr/s/5011860/Lenovo-IdeaPad-A8-50-A5500-F-8-16GB.html

Δημοσ.

Μια βόλτα απ τα reviews αρκεί για να πειστεί κάποιος να ξοδέψει αλλού τα λεφτά του.
Ακόμα και πριν 1.5 χρόνο που κυκλοφόρησε θεωρήθηκε πολύ μέτριο, πόσο μάλλον τώρα.
Με 20€ λιγότερα περιμένω το chuwi απ τον κινέζο και δε νομίζω ούτε καν να μπορεί να σταθεί δίπλα του....

Δημοσ.

Μια βόλτα απ τα reviews αρκεί για να πειστεί κάποιος να ξοδέψει αλλού τα λεφτά του.

Ακόμα και πριν 1.5 χρόνο που κυκλοφόρησε θεωρήθηκε πολύ μέτριο, πόσο μάλλον τώρα.

Με 20€ λιγότερα περιμένω το chuwi απ τον κινέζο και δε νομίζω ούτε καν να μπορεί να σταθεί δίπλα του....

Ατυχης συγκριση. Συγκρινεις ενα προιον με 2ετη εγγυηση στη χωρα σου και ενα αλλο με εγγυηση ενος ετους στην Κινα και μαλιστα μαρκα τρεχα γυρευε.

• Like 7
Δημοσ.

Δες στο σκρουτζ,e-shop,μμ,παμπλικ ,κανε ενα search εδω μεσα και κοιτα σε 2-3 θεματα εδω ολοι το ιδιο λενε για τα λεφτα του ειναι μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Το μια χαρά είναι πολύ υποκειμενικό. Δηλαδή οι χρήστες σκρουτζ, Πάμπλικ. ΜΜ, είναι τίποτα ψαγμένοι και έχει καμία βαρύτητα η γνώμη τους? Να κλάψω η να γελάσω?

Πρόχειρα και χωρίς να είμαι κανένας μεγάλος γνωστής μου έρχονται στο μυαλό καμιά 10 άρια κινέζικα που είναι απείρως καλύτερα και 5-20 ευρω πιο φθηνα από αυτό το ξεπερασμένο Λενοβο.

Δηλαδή οκ έχει ελληνική εγγύηση, αλλά τι να κάνεις με 1 γιγα ραμ ?

Δημοσ.

εγω πριν παρω το συγκεκριμενο lenovo ειχα το onda v975m το οποιο ειχε 2gb ram

Οι διαφορες τους τεραστιες!to lenovo ειναι πολυ καλυτερο!

Διπλασια διάρκεια μπαταρίας

καλυτερη ανταποκριση στην αφη του

πολυ πιο δυνατος και καθαρος ηχος

Και κανει μονο του update-στο onda τρεχα γυρευε

Δημοσ.

Το μια χαρά είναι πολύ υποκειμενικό. Δηλαδή οι χρήστες σκρουτζ, Πάμπλικ. ΜΜ, είναι τίποτα ψαγμένοι και έχει καμία βαρύτητα η γνώμη τους? Να κλάψω η να γελάσω?

Πρόχειρα και χωρίς να είμαι κανένας μεγάλος γνωστής μου έρχονται στο μυαλό καμιά 10 άρια κινέζικα που είναι απείρως καλύτερα και 5-20 ευρω πιο φθηνα από αυτό το ξεπερασμένο Λενοβο.

Δεν ειναι ολοι MEGA χρηστες που να θελουν 2+ giga.

Για αρκετους το 1gb για browse , e-books , facebook , emails και μερικα games ειναι μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Και φυσικα εχει βαρυτητα οι γνωμη τους.του καθενος η γνωμη εχει.ποσο μαλλον αυτοι που εδωσαν τα λεφτακια τους,και δεν τους τα εστειλαν οι εταιριες για promo,review κτλ. ή που τα εχουν δει μονο απο βιντεακια στο youtube.

Kαι τι θα πει ψαγμενοι?στα χαρτια και στο μπλα μπλα ολοι ψαγμενοι ειμαστε.ποσα απο αυτα τα 10αρια κινεζικα εχεις πιασει στα χερια σου να τα δουλεψεις  κανονικα;κανονικα ομως.για βδομαδες.οχι σαν αυτους που κανουν τα review τα παιρνω ,κανω 2-3 πραγματακια πεταω στην καλυτερη και μπετσαμρκ και τελος.

και σιγουρα θα υπαρχουν και καλυτερα κινεζικα,θα υπαρχουν ομως χειροτερα.

και καποιοι ναι προτειμανε να εχουν ρα 2 χρονια εγγυηση ,παρα να καθονται να ψαχνονται πως και που θα το στειλουν αν κατσει καποια στραβη.

Για να μην πω αν ειναι ελλατωματικο straight out of the box.

Ασε που μεχρι να σου ερθει το κινεζικο ,θα εχει βγει αλλο κινεζικο καλυτερο στα ιδια λεφτα.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει παιδιά πάω πάσο. Ο καθένας ξοδεύει όπως θέλει τα λεφτά του, εννοείται.

Εξάλλου αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα δεν θα υπήρχε και τόση διαφορετικοτητα σε όλα τα προιοντα

• Like 1
Δημοσ.

Ατυχης συγκριση. Συγκρινεις ενα προιον με 2ετη εγγυηση στη χωρα σου και ενα αλλο με εγγυηση ενος ετους στην Κινα και μαλιστα μαρκα τρεχα γυρευε.

Δε τα σύγκρινα καν, όπως είπα δε στέκεται δίπλα του ούτε κατά διάνοια απ όπου και να το πιάσεις. Αν ήθελα να συγκρίνω υπάρχουν κινεζιές αντίστοιχων προδιαγραφών στο 50άρικο....

Δόξα το θεό υπάρχουν φόρουμ και γνώμες και γνώμες να φιλτράρει κανείς.

Την κινεζιά που έβαλα την έχουν παραλάβει και έχουν καταθέσει την άποψη τους πολλά άτομα και εδώ και σε γειτονικό φόρουμ και στο εξωτερικό.

Αυτό που είπα στο ποστ μου είναι ότι δε το θεωρώ προσφορά για Νοέμβριο του 2015, στα 89 τον Δεκέμβριο του 2014 ήταν.

Και ναι 1Gb ram είναι υπεραρκετό για όποιον θέλει να παίζει candy crush(είναι αλήθεια?) αλλά μπορεί να το κάνει και με αρκετά ευρώ λιγότερα.

Επιπλέον αναφορικά με το after sale των κινέζων και την εγγύηση, πρώτον δε θεωρώ επένδυση ένα tablet των 80€ και ούτε θα πλήρωνα 20€ παραπάνω(=25% της αξιας του) για να έχω +1 χρόνο εγγύηση και στην Ελλάδα. 

Τέλος ότι πρόβλημα είχα μέχρι τώρα με κινέζους το έλυσα με τυπικές διαδικασίες.

Υγ. "Προσφορά" Τέλος απ ότι βλέπω. Καλοτάξιδο σε όποιον πρόλαβε αν και δε βλέπω να το τσίμπησε κανείς απ το φορουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...