pantelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Εδώ και λίγες μέρες το λάπτοπ μου γενικά ψιλοαργεί...Ωστόσο δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα. Σήμερα ωστόσο καθώς έπαιζα ένα game ξαφνικά άρχισε να κάνει "χιόνια" η οθόνη..δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς..αλλά πάνω κάτω..τα χρώματα τα έπαιξαν , έκανε ένα θόρυβο όπως κάνει η τηλεόραση όταν έχει παράσιτα κ το έκλεισα αμέσως από το κουμπί. Να συμπληρώσω ότι το λάπτοπ το έχω 2+ χρόνια και σε αυτό το διάστημα δεν μου έχει εμφανίσει το παραμικρό , με αποτέλεσμα να μην έχει καθαριστεί κ πειραχτεί από τεχνικό ποτέ.. Πρόκειται για ένα Fujitsu Lifebook 64bit , i5-3210m @2,5 , 8.0 ram , intel hd 4000. Χωρίς να έχω τεχνικές γνώσεις , υποθέτω ότι παίζει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών..καθώς τελευταία έχει κ κάποια καθυστέρηση στα παιχνίδια ακόμα και του facebook. Τι με συμβουλεύετε να κάνω? Φεύγω άμεσα για τεχνικό? Το καλό είναι ότι είναι ακόμα εντός εγγύησης από το κατάστημα που το πήρα διότι είχα κάνει +2 χρόνια επέκταση εγγύησης που την κάλυπτε το κατάστημα..
Jason 93 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Απο θερμοκρασιες πως παει; Τα παιχνιδια στο fb βασιζονται κατα πολυ στον επεξεργαστη. Το παρασιτο παντως μου φαινεται πολυ περιεργο συμπτωμα.
pantelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Απο θερμοκρασιες πως παει; Τα παιχνιδια στο fb βασιζονται κατα πολυ στον επεξεργαστη. Το παρασιτο παντως μου φαινεται πολυ περιεργο συμπτωμα. Από θερμοκρασίες παρά τις άπειρες ώρες χρήσης και τα 2+ του χρόνια δεν έχει κανένα θέμα.
SPANK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εφόσον ειναι εντος εγγύησης το πας στο επίσημο service της hp οχι σε αλλους τεχνικούς κτλπ , μπορεί πάντως απλα να θέλει μια επανεγκατάσταση των drivers οποτε δοκίμασε uninstall αυτους που έχει και εγκατάσταση πάλι 1
Euclides Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αφού σε καλύπτει εγγύηση, στο service χωρίς δεύτερο ερώτημα.
nassosxlvbros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Είσαι σε εγγύηση και το συζητάς; Έφυγες ήδη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα