Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πιστεύω καλύτερα που περάσαμε στο europa γιατί αμα περνουσαμε στους 16 του τσου λου,θα πεφταμε με καμμια bayern ή barca ή real ή chelsea ή m.city...

...και για να σας προλάβω θα μου πείτε οκ μπορεί να πέφταμε με καμμια γανδη-μπεφινκα-ντιναμο κιεβου-ζενιτ-ρομα-αιντχοβεν-wolsburg.Οκ και να πέφταμε με καμμία απ τις ευκολες.Τι θα κάναμε ?Αν τις περνουσαμε θα πέφταμε στον προημιτελικό με μεγαθήριο και ως εκει.Τι να το κάνεις?Το θέμα είναι οτι στο Europa League ο ολυμπιακός μπορεί να φτάσει τελικό.Μπορεί να το σηκώσει κιολας το τρόπαιο.Εδω το πηρε η Μπεφίνκα

Βασικά να σε διορθώσω, στους 16 ως δεύτερος (όπως τώρα η Άρσεναλ) θα έπαιζε με κάποιον πρώτο από άλλον όμιλο, βλέπε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σίτυ, Τσέλσι ή βέβαια Ζενίτ, Ατλέτικο, Βόλσφμπουργκ (οι άλλες πέρασαν ως δεύτερες οπότε παίζουν αντίστοιχα με πρώτο).

Και το Europa φέτος έχει πολύ καλές ομάδες: Ντόρντμουντ, Νάπολη, Φιορεντίνα, Λίβερπουλ, Τόττεναμ, Βιγιαρεάλ, Μπιλμπάο, Βασιλεία, Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλλη (ο περσινός κάτοχος), Βαλένθια, Σαχτάρ (οι 5 τελευταίες ήρθαν από το Τσάμπιονς Λιγκ) (κά προφανώς).

Το θέμα είναι πόσο σημασία θα δώσουν ή όχι στο θεσμό όλες αυτές (πχ αγγλικές ομάδες τα τελευταία χρόνια δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα καθώς δεν έχει τόσα λεφτά το Europa), οπότε μέχρι τους 8 μπορεί (και αυτό εξαρτάται από την κλήρωση).

Ήταν καλή ευκαιρία φέτος να περάσει στους 16, ειδικά έτσι όπως είχαν έρθει τα αποτελέσματα μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

ΥΓ: btw η Μπενφίκα δεν το έχει κατακτήσει (πήγε δύο σερί τελικούς αλλά έχασε και τους δύο), υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα ιστορία για "κατάρα" που κρατά από το 1967. Μήπως είχες κάποια άλλη στο μυαλό σου;

• Like 1
Δημοσ.

Ισοδύναμη με Ολυμπιακό; Καλά εντάξει. Η Πόρτο το 2011 έπαιζε με Hulk, James Rodriguez, Falcao, Otamendi, Guarin και το σήκωσε.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω καλύτερα που περάσαμε στο europa γιατί αμα περνουσαμε στους 16 του τσου λου,θα πεφταμε με καμμια bayern ή barca ή real ή chelsea ή m.city...

...και για να σας προλάβω θα μου πείτε οκ μπορεί να πέφταμε με καμμια γανδη-μπεφινκα-ντιναμο κιεβου-ζενιτ-ρομα-αιντχοβεν-wolsburg.Οκ και να πέφταμε με καμμία απ τις ευκολες.Τι θα κάναμε ?Αν τις περνουσαμε θα πέφταμε στον προημιτελικό με μεγαθήριο και ως εκει.Τι να το κάνεις?

θα παντελόνιαζε ο χοντρός

Δημοσ.

?Αν τις περνουσαμε θα πέφταμε στον προημιτελικό με μεγαθήριο και ως εκει.Τι να το κάνεις?

Και αν περνούσαμε και ημιτελικό, εκει να δεις μεγαθήριο. Για να μη σου πω για τον τελικό τι θηρίο θα υπήρχε. Ρε τι βλέπουν τα ματάκια μας εδώ μέσα...

Δημοσ.

Τι έπαθες;

Σοβαρα τώρα.Εγω προτιμάω ένα κύπελλο Uefa παρά μιά πορεία μέχρι τους 16 του Champ.League.Γιατί πιο πάνω δεν πρόκειται να πάει ο ολυμπιακός .Τουλαχιστον αυτον τον αιώνα 

Δημοσ.

Ναι γιατι θα πάρετε E.L σύντομα οπως δείχνουν τα πράματα, είχες και έχεις ομάδα για να παίρνει το πρωτάθλημα και να κανει μια μέτρια πορεία στην Ευρώπη, μεχρι εκεί, για παραπάνω δεν πληρώνει ο μπιλιας

Δημοσ.

Τι έπαθες;

Σοβαρα τώρα.Εγω προτιμάω ένα κύπελλο Uefa παρά μιά πορεία μέχρι τους 16 του Champ.League.Γιατί πιο πάνω δεν πρόκειται να πάει ο ολυμπιακός .Τουλαχιστον αυτον τον αιώνα

Μεταξύ 32 του Europa και 16 C.L. τι προτιμάς;
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Btw αυτη η ονομασία "Europa League" είναι τραγική ας το κάνουν "Uefa Cup" οπως ήταν παλιά ...το "Europa League" ακούγεται σαν "Τραγίλα League" ή "Αχρηστα League" χαχαχ

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Υπάρχει αυτή η αίσθηση σε όλους ότι είναι κατώτερο το Εuropa League σε σύγκριση με άλλες διοργανώσεις. Δε ξέρω γιατί. Λες και οι ομάδες που παίζουν είναι του πεταματού. Δε λέω, πολλές δε δίνουν την ίδια σημασία όπως στο Champions League βλ. Μάντσεστερ πριν λίγα χρόνια με δηλώσεις ακόμα και των παιχτών τύπου "Εγώ υπέγραψα στην Μάντσεστερ για να παίζω Champions League και όχι Europa", αλλά αυτές είναι τα μεγαθήρια. Αν δεις άλλες μικρότερες ομάδες τι αίμα φτύνουν για να το κατακτήσουν, ίσως αλλάξεις γνώμη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πορεία στο Europa, δεν έχει άσχημη ομάδα αλλά μη συνδέετε το γεγονός ότι επειδή παραλίγο να περνούσατε στους 16 του Champions League το Europa θα σας είναι παιχνιδάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν έγινε η κλήρωση, λέγαμε ότι θα παλέψουμε με τη Δυναμό για την 3η θέση και για το Europa, το οποίο δε μας χάλαγε, γιατί αν θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, εκεί θεωρητικά είναι πιο εύκολο. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο όμιλος όμως, όταν έχεις την ευκαιρία να αποκλείσεις την Άρσεναλ μετά από 16 χρόνια, εννοείται ο μόνος στόχος είναι αυτός. Άρα λογικό να υπάρχει μια πικρία μετά το χθεσινό, αλλά μέχρι εκεί.

Όταν τα τελευταία χρόνια έχουν πάει τελικό Europa οι Ντνίπρο, Μπράγκα, Φούλαμ, Σαχτάρ κ.ά. τα όνειρα για μας είναι λογικό να υπάρχουν. Το θέμα είναι πόσο σοβαρά θα το δούνε οι παίκτες -που πιστεύω φέτος ελέω Σίλβα θα το δούνε- και εννοείται τι κληρώσεις θα έχουμε στους 2 πρώτους γύρους, που είναι οι πιο δύσκολοι σε θέμα κινήτρου.

Όσο για τον χθεσινό αγώνα, προσωπικά μου άρεσε που μπήκαμε πιέζοντας ψηλά κυνηγώντας κάποιο γκολ και δεν παίξαμε με αμυντικούς προσανατολισμούς. Το 1ο γκολ που φάγαμε, το οποίο σίγουρα είχε και δόση ατυχίας, ξενέρωσε λίγο τους παίκτες, αλλά ξεπεράστηκε γρήγορα, γιατί παραμέναμε σε σκορ πρόκρισης. Το 2ο γκολ μπήκε σε καθοριστικό λεπτό, αλλά είχαμε 40+ λεπτά μπροστά μας για 1 γκολ. Ε εκεί νομίζω έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές σε σύστημα και παίκτες, αλλά δεν έγιναν, ώσπου φάγαμε και το 3ο...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...