xstreamgamer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο ρε θρυλάρα!!!!!Αν και δεν κάναμε καλό ματς ωστόσο πήραμε το αποτέλεσμα.Συγχαρητήρια στα παιδιά που βρήκαν το κουράγιο να γυρίσουν το ματς! 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 9 ΜΠΑΓΕΡΝ - 9 ΝΤΙΝΑΜΟ - 3 ΑΡΣΕΝΑΛ - 3 1
daPro Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Παρντο τους εκλεισες το σπίτι .. Πολύ καλό παιχνίδι από Κασαμι...πάμε γερά θρυλε.. 1
adi32 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μεγαλη νικη και ανατροπη αλλα επρεπε να καθαρισουμε πιο ευκολα Ο Σιλβα εκανε λαθος με την αρχικη εντεκαδα αλλα το διορθωσε Ο Ερνανι νομιζω δεν ειναι ετοιμος Ο Σεμπα εχει διαθεση ειναι πολυ μαχητικος αλλα δεν εχει καμια ουσια Ο Σαλινο νομιζω δεν πρεπει να μενει εξω Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2015 από adi32 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 αρχίζει να σπάει τα ρεκόρ του ολυμπιακός. Και γενικότερα ελληνικά ρεκόρ.Δύσκολος επόμενος αγώνας, λογικά όλα θα κριθούν με την arsenal.
~mxls~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο ρε θρυλάρα!!!!!Αν και δεν κάναμε καλό ματς ωστόσο πήραμε το αποτέλεσμα.Συγχαρητήρια στα παιδιά που βρήκαν το κουράγιο να γυρίσουν το ματς! Σ'αυτο ακριβώς πιστεύω και εγώ πως πρέπει να σταθούμε. Τετραπλάσιες τελικές, φάγαμε τεμάχιο που μας "πάγωσε", χάσαμε πέναλτι, τραυματίας ο Μποτία. Ακόμα και σε μια φάση που η μπάλα αντι να στρωθει σε δικό μας παίχτη, βρίσκει πάνω στον ρεφ, λες όλα ανάποδα στη βραδια. Πολλά κιλά @@ και κουράγιο να το κυνηγήσεις μέχρι το 90' για ανατροπή. Κασάμι είσαι παλικάρι απ'τα λίγα. 3
margaritagr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Η ομαδα εχει ξεφυγει απο τα ελληνικα δεδομενα. Δε ξερω κι εγω ποσες φορες τα τελευταια χρονια εχουν βγει παιχτες μας στην εντεκαδα της αγωνιστικης. Ευτυχως εμειναν αυτοι που επρεπε και ηρθαν καλοι παιχτες. Ο Κασαμι ηταν συγκλονιστικος. Ο Σεμπα κακος στο α τρομερος στο β. Σαν μαυρος Φουστερ. Ο παρντο το τανκ...τι να πουμε γι αυτον. Ο Φορτουνης παρα το χαμενο πεναλντι συνεχισε μια χαρα Ο Ιντεγε ηταν ο φορ που μας ελειπε. Απιστευτες ικανοτητες, ο τυπος τρεχει παντου.
OmfgCrup Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΡΥΛΑΡΑ...Ψιλοαπογοητευτηκα με την εμφανιση της -7- παλι,ειμαι απο επαρχια και δεν ξερω τι σκατα εχει συμβει τα τελευταια χρονια στην κερκιδα μας....
adi32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Η ομαδα εχει ξεφυγει απο τα ελληνικα δεδομενα. Δε ξερω κι εγω ποσες φορες τα τελευταια χρονια εχουν βγει παιχτες μας στην εντεκαδα της αγωνιστικης. Ευτυχως εμειναν αυτοι που επρεπε και ηρθαν καλοι παιχτες. Ο Κασαμι ηταν συγκλονιστικος. Ο Σεμπα κακος στο α τρομερος στο β. Σαν μαυρος Φουστερ. Ο παρντο το τανκ...τι να πουμε γι αυτον. Ο Φορτουνης παρα το χαμενο πεναλντι συνεχισε μια χαρα Ο Ιντεγε ηταν ο φορ που μας ελειπε. Απιστευτες ικανοτητες, ο τυπος τρεχει παντου. Αο τους 4 μαυρους που εχουμε την ουσια την εχει μονο ο Παρντο και πιο λιγο ο Ιντεγε Ο Σεμπα ειναι φιλοτιμος αλλα απο ουσια τιποτα Τον Ερνανι τον βλεπω να ξερει μπαλα αλλα φαινεται επιπολαιος και πιο τεμπελης απο ολους
~mxls~ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 @adi32 μεγαλύτερη ουσία από τον Ιντέγιε στο παιχνίδι του; Δύσκολα. Κάνει παααρα πολλά και σπάνια σπαταλά επιθέσεις. Τον Πάρντο μην τον κρινεις μεμονομένα με Ντ.Ζάγκρεμπ, σε αρκετα ματς κατάχρηση τρίπλας και ενέργειες που δεν του βγαίνουν και ψιλοχάνει τον ρυθμό του. Το μονο μη αποδεκτό (απ'οσα έχω δει εγώ τουλάχιστον) είναι η υποδοχη μπάλας του Σεμπά. Ρε σίγουρα είναι Βραζιλιάνος;
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Βλεπω εδω οτι το δειχνει free το Armenia TV http://liveonsat.com/los_soc_int_UEFA_CL.php Ο δεκτης της nova δε θυμαμαι αν το πιανει αυτο
johnbond Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Βλεπω εδω οτι το δειχνει free το Armenia TV http://liveonsat.com/los_soc_int_UEFA_CL.php Ο δεκτης της nova δε θυμαμαι αν το πιανει αυτο Δε νομίζω οτι θα βρεις έτσι εύκολα σε δορυφόρο και ελεύθερο αγώνα champions league... Στο δέκτη της νόβα ειδικά ούτε μία στο εκατομμύριο.
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν το πιανει θα ειναι free Με αλλο δεκτη σιγουρα το δειχνει Online πρεπει να ειναι αυτο http://www.hayastantv.co/tv/armeniatv.php
The Lord K. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά σορρυ που γίνομαι λίγο άκυρος, ποιόν αγώνα θα δειξει η ΕΡΤ αυριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις