Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθώ να εγκαταστήσω 64bit windows στον νέο μου ssd2 αλλα δεν έχω dvd drive καθώς πέθανε χθες και ακόμα περιμένω να έρθει το άλλο. Τι μπορώ να κάνω? με usb boot δεν κατάφερα κάτι ,ίσως επειδή είναι 4gb και δεν χωράει το μόνο iso που μου δούλεψε. Δεν τίθεται θέμα πειρατικής ή legit έκδοσης , δοκίμασα ΚΑΙ τα δυο , απλά θέλω τα 64 στον ssd και δεν μπορώ τώρα.. 

Μπορώ να συνδέσω τον ssd στο pc μου , να μπω στα windows 7 32bit και απο εκει να κάνω εγκατάσταση τα windows 7 64bit στον ssd? 

και μια ερώτηση , τον ssd θα τον βάλω σαν main και θα κρατήσω τον παλιό σαν storage για downloads. Στον ssd θα βάζω όποιο game θέλω να παίζω για γρηγορότερο loading time σωστά? χρειάζεται κάποια ρύθμιση συγκεκριμένη ? γιατι κάπου πήρε το μάτι μου οτι πρέπει να τρέχει AHCI αντί για ide και οτι το ρυθμίζεις απο το bios

και τέλος τον βάζω σαν gpt ή σαν mbr ?
ty

Δημοσ.

Αφού μπορείς και τον βγάζεις τον δίσκο πέρνα τον στον Η/Υ και κατέβασε τα waik tools, αν τα θες από την Microsoft είναι πάρα πολλά GB το μόνο που χρειάζεσαι είναι το imagex,υπάρχει ένα μικρό εργαλείο το getwaik (google να το βρεις) που με αυτό κατεβάζεις μόνο αυτό που χρειάζεσαι, με αυτό περνάς την εγκατάσταση απευθείας στον δίσκο

https://technet.microsoft.com/en-us/library/dd744531(v=ws.10).aspx

(κατέβασε την έκδοση για τα windows που τρέχεις δηλαδή win7 32bit)

Η μόνη εντολή που χρειάζεσαι εσύ είναι αυτή
imagex /apply N:\Images\my-windows-partition.wim 1 W:\

αλλάζοντας μόνο της διαδρομές,
 αν το iso που το έχεις κάνει mount είναι π.χ. στο D:
και ο ssd είναι στο E:
τότε βάζεις

imagex /apply D:\sources\install.wim 1 E:

Με το που θα κάνεις εκκίνηση θα αρχίσει κατευθείαν η εγκατάσταση,αφού ρυθμίσει το bios να ξεκινάει από τον ssd.
(και μάλιστα σε χρόνο dt αφού δεν έχει ούτε αντιγραφές ούτε αποσυμπιέσεις ούτε τίποτα,είναι σαν ένα λίγο μεγαλύτερο boot στο οποίο σου ζητάει ρυθμίσεις)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθώ να το τρέξω , έχω το image με όνομα Win10 στο D χύμα και το drive που θέλω να το εγκαταστήσω είναι το F

imagex /apply D:\Images\F: wim 1 F:\install.Win10 1 F:
τι είναι λάθος? xD!

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.

imagex /apply D:\sources\install.wim 1 E:

προσπαθώ να το τρέξω , έχω το image με όνομα Win10 στο D χύμα και το drive που θέλω να το εγκαταστήσω είναι το F

imagex /apply D:\Images\F: wim 1 F:\install.Win10 1 F:

τι είναι λάθος? xD!

ελα , μιλα μας αντρικια , μπαφος ή αλκοολ ?

απο οτι καταλαβα πρεπει να το κανεις mount καπου π.χ. εικονικος δισκος E: οπου βρισκονται ολα τα περιεχομενα του iso.

imagex /apply E:\sources\install.wim 1 F: (F o ssd σου)

ολα τα αλλα μαζι με τους ροζ ελεφαντες που εβλεπες εκεινη την στιγμη..ειναι της φαντασιας σου...

Δημοσ.

χαχχαχα :-D , όχι , το είδα απο την σελίδα του imagex και μπερδεύτηκα 

αλλα κ πάλι

post-353959-0-97872800-1446612674_thumb.jpg

δοκίμασα και με win10 μιας και ειναι δωρεάν και δεν έχει σημασία αν τα κατεβάσω ή όχι , μου έχει έρθει και email αλλα και στην τελική αν είναι αυτό το πρόβλημα έχω και legit έκδοση αλλα είναι 32bit κ θέλω 64 λόγο οτι έβαλα 8gb ram κ σήμερα σκέφτομαι μπας κ την κάνω 12

Δημοσ.

Αυτό που δείχνεις στην εικόνα είναι Multi δηλαδή πειραγμένη εικόνα με πολλές εκδόσεις οπότε υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι για να μην δουλεύει,μέσα έχει αρχεία όμως έτσι; Μην είναι ένα αρχείο iso μόνο μέσα στον δίσκο.

Δημοσ.

όχι είναι πολλά , θα το ψάξω με κανονικό iso έτσι απο περιέργεια να ξέρω πως δουλεύει μπας και χρειαστεί γιατι τελικά πήγα και πήρα το dvd rw σήμερα οπότε θα τα περάσω απο εκει 
thx για την βοήθεια και την ιδέα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...