Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Chrome OS είναι εδώ για να μείνει, δηλώνει η Google...

εγώ πάλι θα έλεγα ... πως αυτό θα το αποφασίσουμε εμείς...

• Like 2
Δημοσ.

επειδη και εγω ειμαι ενα ανεγκεφαλος δεν πηγα σε ipad γιατι δεν εχω iphone...ειχα παλιοτερα αλλα χωρις iphone δεν....

σε android ταβλετ εχουν βελτιστοποιησει τις εφαρμογες για ταμπλετ εκει στη google ή ακομα;;;

το ipad γνωριζεις ποσο εχει ;;;το chromebook´;;βαλε και την μεγαλυτερη οθονη και το πληκτρολογιο...

αααα και που εισαι ...εχω αναβαθμισεις καθε 3 εβδομαδες σε ανδροιδ καθε ποτε;(an den einai nexus)

και κατι τελευταιο ...εχω βαλει και linux....

Το android οπως θα ξερεις εχει βελτιστοποιηθει σε tablet εφαρμογες αλλα οχι ολες. ΑΛΛΑ αυτες που ανεφερες πριν δηλαδη facebook, microsoft office και αλλες ειναι αψογο. Για μενα επειδη εχω και android μονο τα nexus αξιζουν και το google pixel C ου θα βγει σε λιγες μερες. Δηλαδη πρεπει να χαρω αμα κανει αναβαθμισεις καθε 3 εβδομαδες? ξερεις αυτο δεν δειχνει ΜΟΝΟ οτι η google το υποστηριζει ΑΛΛΑ και οτι ακομη το ψαχνουν. 

Δημοσ.

Το android οπως θα ξερεις εχει βελτιστοποιηθει σε tablet εφαρμογες αλλα οχι ολες. ΑΛΛΑ αυτες που ανεφερες πριν δηλαδη facebook, microsoft office και αλλες ειναι αψογο. Για μενα επειδη εχω και android μονο τα nexus αξιζουν και το google pixel C ου θα βγει σε λιγες μερες. Δηλαδη πρεπει να χαρω αμα κανει αναβαθμισεις καθε 3 εβδομαδες? ξερεις αυτο δεν δειχνει ΜΟΝΟ οτι η google το υποστηριζει ΑΛΛΑ και οτι ακομη το ψαχνουν. 

σε συνολο εφαρμογων η google υστερει σε εφαρμογες tablet σε σχεση με ios ...τα update ειναι κυριως για security...και αν τα ψαχνουν οπως λες δεν βρισκω κατι μεπτο....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

...alleging that Google is mining student data without permission

Hybrid-Cloud.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχουν αρχισει να χανουν λιγο την μπαλα η μου φαινεται. Ο υπολογιστησ δεν ειναι μονο  internet + apps κυριωσ για να κανεισ ενα σωρο αλλεσ σοβαρεσ δουλειεσ και ασ μην εισαι συνδεδεμενοσ στο δικτυο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...