Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θεμα ειναι το εξης στην ροδο στο εξοχικο εχουμε 6 γκαρσονιερες.Στην μια απο αυτοι μενω εγω και εχω βαλει connx 24mbΠροχθες ηρ8ε το παληκαρι απο το παραδιπλα δωματιο και μου ζητησε να του δωσω ιντερνετ πηγαμε λοιπον και πηραμε το μοντελο που εγραψα στο θεμα.Η αποσταση ειναι 10 μετρα αφου το εκανα εγκατασταση δουλευε αψογα οπως και το σημα 96% το προβλημα ειναι το εξης οπως θα δειτε στο screenphoto εκει που λεει τιμη οταν ειναι σταθερο 40-50 mb ειναι μια χαρα αλλα κατα την διαρκεια της ημερας αποσταθεροποιειται για 10-15 λεπτα και δεν ανοιγει ουτε σελιδα στο οποιο αυτο το βιολι γινεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα τι μπορει να φταιει?

post-256963-0-55993800-1446574214_thumb.jpg

post-256963-0-98732800-1446574517_thumb.jpg

Δημοσ.

Λογο οτι εχω μια παρόμοια κεραια την dmg 10 καμια φορα φταει και το καναλι του ρουτερ, ακομα και το σημειο που βρίσκετε η κεραία θελει λιγο πειραματισμό μεχρι να το πετυχεις

Δημοσ.

Λογο οτι εχω μια παρόμοια κεραια την dmg 10 καμια φορα φταει και το καναλι του ρουτερ, ακομα και το σημειο που βρίσκετε η κεραία θελει λιγο πειραματισμό μεχρι να το πετυχεις

το σκεφτηκα αυτο με το καναλι του ρουτερ αλλα ειναι ρυθμισμενο στο channel 4 το ποιο σταθερο,τσεκαρα αυτο που ειπες με την κεραιατην μετακινησα στο ενα μετρο και τοποθετησα το κουτι στα πλαγια και οντως πλεον στο downloading δεν πεφτει κατω απο 1mb..αλλα δυστυχως συνεχιζονται οι διακοπες και οταν σε πεταει παντου και ειδικα οταν παιζεις ποκερ ειναι αστα να πανε,εσενα η τιμη ειναι σταθερη συνεχεια γιατι εκει ειναι το προβλημα

Δημοσ.

το σκεφτηκα αυτο με το καναλι του ρουτερ αλλα ειναι ρυθμισμενο στο channel 4 το ποιο σταθερο,τσεκαρα αυτο που ειπες με την κεραιατην μετακινησα στο ενα μετρο και τοποθετησα το κουτι στα πλαγια και οντως πλεον στο downloading δεν πεφτει κατω απο 1mb..αλλα δυστυχως συνεχιζονται οι διακοπες και οταν σε πεταει παντου και ειδικα οταν παιζεις ποκερ ειναι αστα να πανε,εσενα η τιμη ειναι σταθερη συνεχεια γιατι εκει ειναι το προβλημα

δυστηχως οχι ειναι λιγο με τις ωρες του δηλαδη τωρα καθομαι και παιζω l2 και εκει που παει κομματια και εχω 1ping ξαφνικα αρχιζει και δεν κατεβαζει καθολου δεν μπορω να εξηγησω γιατι καποιες φορες χαιρομαι οσο ποτε οτι την εχω παρει αυτην την κεραια και αλλες φορες θελω να την σπασω ;ρ

Δημοσ.

δυστηχως οχι ειναι λιγο με τις ωρες του δηλαδη τωρα καθομαι και παιζω l2 και εκει που παει κομματια και εχω 1ping ξαφνικα αρχιζει και δεν κατεβαζει καθολου δεν μπορω να εξηγησω γιατι καποιες φορες χαιρομαι οσο ποτε οτι την εχω παρει αυτην την κεραια και αλλες φορες θελω να την σπασω ;

ακριβως οπως το ειπες ειναι με τις ωρες του αρα απο τι φαινεται ειναι γενικο το κακο

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/11/2015 στις 12:17 ΠΜ, thleorasakias είπε

ακριβως οπως το ειπες ειναι με τις ωρες του αρα απο τι φαινεται ειναι γενικο το κακο

@thleorasakias @PseudonimoEl Παιδες αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα μηπως εχετε καποια λυση;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 13/05/2018 at 19:49, ntelis1 said:

@thleorasakias @PseudonimoEl Παιδες αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα μηπως εχετε καποια λυση;

οτι ειναι αυτο μια κατευθυντικη κεραια δεν σημαινει οτι ξαφνικα θα γινουν θαυματα εφοσον η αλλη πλευρα ειναι με omni κεραια. και απορω επισης ποσο καλα τροφοδοτειται με ρευμα με 5m usb cable. επισης μεχρι και η μαρκα ειναι καψε με τελειως.δοκιμασε οπως ειπαν αλλαγη καναλιου στο router και θα δοκιμαζα και με μικρο Usb αμα ειναι αποσπωμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...