ALEXM99999 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω host ένα minecraft server απο το pc μου χρησιμοποιόντας spigot, έχω κάνει port forward κανονικά μέσω του router και μάλιστα έλεγξα και οτι οι θύρες είναι ανοιχτές απο 2 ιστοσελίδες και με το PortForward Network Utilities και μου τις βγάζουν ανοιχτές κανονικά χωρίς πρόβλημα, ρύθμισα και το firewall των windows κατάλληλα, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με την εξωτερική μου ip στο server, μόνο με την εσωτερική ή localhost. Ξέρετε τι μπορεί να φταέι; Ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 a.αν εχεις οτενετ κλεισε την αυξημενη ασφαλεια αν και εφοσον βγαινουν τα ports ανοιχτα δεν θα πρεπε να εχεις θεμα.β.κλεισε firewall και δοκιμασε παλι.γ.κοιτα μην εχεις ξεχασει καποιο port.τελευταια δοκιμη κανε dmz που ανοιγει ολα τα ports να δεις αν ετσι θα παιξει. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ στην Wan ip σου γιατι αμα το ρουτερ δεν υποστηριζει nat loopback δεν θα παιξει.ειτε με Proxy ειτε με 3g απο κινητο ειτε καποιος φιλος .αν δεν μπορει να το κανει μπες με team viewer στο Pc του και δοκιμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα